Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 116 / 2048 oldal |
Nekem az alját tépik el véletlen. Ilyenkor mondom, hát sajna ez game over. De én se vagyok jobb pénztáros, az automata kasszánál mindig ott felejtek vmit, ugye több felé kell figyelni. Múltkor a terméket hagytam ott. 😁 De visszamentem azt ott volt.
Velem már olyan is előfordult, hogy külön blokkoltattam, az első blokkomon csak két termék volt, és a pénztáros összegyűrte, majd kidobta a blokkom. (Ráadásul blokkjaim, mert ott két részből áll egy blokk. Csak az egyik résszel nem lehet mit kezdeni játék szempontjából.). Ő tuti nem gyűjti pedig senkinek. Mondom hé, a blokkom. 😆
Amúgy Debrecenben is ez a helyzet.
A pénztáros nem nyílt szemetesbe gyűjti magának a blokkot szerintem, Szegeden a plázában az Aldiban szintén elôfordul pár szemetes, és némelyikben nem gyürött a blokk. Lehet ha arra járnék még találnék egy 15000set.
Én csak a logikát és a következetességet vázolnám fel. De tudom én vagyok az ügyeletes szemétláda.
Én csak a logikát és a következetességet vázolnám fel. De tudom én vagyok az ügyeletes szemétláda.
A túlvilágon már mindegy, ebben a világban kell(ene) jól élni. 😄
Aki betart minden szabályt, az nem, vagy kevésbé érvényesül ebben a világban. De ez van.
Aki betart minden szabályt, az nem, vagy kevésbé érvényesül ebben a világban. De ez van.
Szerintem vannak ez ügyben itt olyanok akik tudnának tanfolyamot szervezni abból mit hogyan lehet illetve nem lehet, blokk meg játék ügyben. Ebbe én nem mennék bele. De minnél nagyobb összegű blokkot kérnek annál nehezebb találni.
Nem lennék ebben az országba kereskedelmi dolgozó az biztos.
De nem minden fekete vagy fehér. Rengeteg szín van közte.
Már megbeszéltük Te a mennybe kerülsz 😉 😇 ...hát még ott se fogunk találkozni.
Nem lennék ebben az országba kereskedelmi dolgozó az biztos.
De nem minden fekete vagy fehér. Rengeteg szín van közte.
Már megbeszéltük Te a mennybe kerülsz 😉 😇 ...hát még ott se fogunk találkozni.
Nem szoktam elhozni otthagyott blokkot még vásárlóként sem (egyszer-kétszer volt azért rá példa 😅), nem hogy ha pénztáros lennék.
Nem is mernék ilyet, ha boltban dolgoznék.
Még az is más, ha kívülálló vásárlóként találsz blokkokat.
De ha egy bolti dolgozó szervezetten gyűjti, az szerintem nem fair.
Ezért kellene megtiltani, hogy az alkalmazottak a nem saját blokkokat elhozhassák a boltból.
Anno voltam diákmunkás Tescoban, komoly ellenőrzések voltak, még egy tollra is matricát kellett ragasztatni becsekkoláskor, hogy az a tiéd, és nem pedig lenyúltad.
Szóval nem tudom, hogy egy zsáknyi blokkot hogy tud hazavinni valaki...
Egyébként nekem az az észrevételem, hogy a pénztárosok többsége összegyűri a blokkokat kidobás előtt. 😄
Nem is mernék ilyet, ha boltban dolgoznék.
Még az is más, ha kívülálló vásárlóként találsz blokkokat.
De ha egy bolti dolgozó szervezetten gyűjti, az szerintem nem fair.
Ezért kellene megtiltani, hogy az alkalmazottak a nem saját blokkokat elhozhassák a boltból.
Anno voltam diákmunkás Tescoban, komoly ellenőrzések voltak, még egy tollra is matricát kellett ragasztatni becsekkoláskor, hogy az a tiéd, és nem pedig lenyúltad.
Szóval nem tudom, hogy egy zsáknyi blokkot hogy tud hazavinni valaki...
Egyébként nekem az az észrevételem, hogy a pénztárosok többsége összegyűri a blokkokat kidobás előtt. 😄
Ugyan a Mecis játéknál mik lesznek az esélyek? Pedig kezdtem örülni nézik az appban lett e megvásárolva a motyo.
Elnézêst az utolsó mondatért.
De nem bosszankodom ha vmi vhol drága, ha máshol töredéke.
De nem bosszankodom ha vmi vhol drága, ha máshol töredéke.
A Somat meg tényleg bosszantó de van egy megoldás. Jól olvastam a Pennyben a legolcsóbb? Ott kell megvenni. A többit meg le kell 💩 ni.
Ha ott van a keze alatt a kuka csak beleejti, az automata kasszáknál meg a vásárló dobja ki magának. Tegyetek egy próbát marj bele az Alleban az említett szemetesbe hány 10000s blokk figyel benne. Budaiak ide vagy oda egyszerre 10000t nem igen vásárolnak ha igen akkor azt haza is viszi. Esêlyek: a "fene egye meg jó pár plázás játékkal nem tudok játszani mert nem ott lakok." Még ilyet.
Továbbá van felvétel az Alle Intersparba is gondolom, a lehetőség adott. Jó kis albérletárak vannak itt azt mondják, meg az ingatlan árak is jók.
Továbbá van felvétel az Alle Intersparba is gondolom, a lehetőség adott. Jó kis albérletárak vannak itt azt mondják, meg az ingatlan árak is jók.
A pénztárosok általában sietnek. A szemetesbe magasabbról/messzebbről dobják az ott hagyott blokkokat. Összegyűrve biztosabban landol. Próbálj meg egy friss blokkot úgy ahogy kijött a pénztárgépből bedobni bizonyos távolságról a szemetesbe.
Nem vagyok pénztáros, de tudom magamról, hogy a papír még úgy is sokszor a kuka mellett landol, ha közelről dobom. Vagy csak én vagyok ügyetlen. 😅
Ja, és összegyűrve több is fér, szerintem.
Amúgy ez a blokkgyűjtés tényleg idegesítő.
Kellene egy általános szabály arra, hogy a boltok területéről az alkalmazottak nem vihetnek haza blokkot.
Nem vagyok pénztáros, de tudom magamról, hogy a papír még úgy is sokszor a kuka mellett landol, ha közelről dobom. Vagy csak én vagyok ügyetlen. 😅
Ja, és összegyűrve több is fér, szerintem.
Amúgy ez a blokkgyűjtés tényleg idegesítő.
Kellene egy általános szabály arra, hogy a boltok területéről az alkalmazottak nem vihetnek haza blokkot.
...és a szemetesbe csak gyürötten lehet blokkot kidobni? 🤔
Vágási: Alleba a Pesti oldalról is mennek az emberek aki a Belváros Nagykörút vonzáskörzetében lakik főleg, de kicsit messzebbről is, egyik legjobb Interspar van ott.
...és minden pénztárosnál van szemetes. Az automata kasszáknál is pár db. (Nem csak az Alleban.)
...és minden pénztárosnál van szemetes. Az automata kasszáknál is pár db. (Nem csak az Alleban.)
Na ez engem akkor sem érdekel
" alt="
">
Emlékszem volt régen is valami ilyen játék, akkor sem tudtam elképzelni, hogy fél perc alatt körberohangálom az üzletet
" alt="
">
Emlékszem volt régen is valami ilyen játék, akkor sem tudtam elképzelni, hogy fél perc alatt körberohangálom az üzletet
kirri
Nem akkor kell nézelődni!
Fel kell rá készülni fejben.
Nem akkor kell nézelődni!
Fel kell rá készülni fejben.
Célszerű egy kis Rossmant választani ahol csak a polcok között meg kell fordulni és eléred. Nem mondjuk a Siófoki Rossmannt ami akkora mint egy bálterem. Van pl 70000fts elektromos fogkefe, meg egyéb ketyerék.
Nem a 400fts Isana tusfürdő polc elé kell állni.
" alt="
">
De arra kíváncsi lennék átrendezik e a polcokat. Vagy hány drágább terméket vesznek be.
De ha a parfümös polc elé oda lehet csusszani, és több parfüm de más nevü terméket lehet választani, akkor az nem hangzik rosszul.
Utána meg lehet mondani, "occsó parfüm nem érdekel."
" alt="
">
Ha 3 perc lenne az tényleg jó lenne.
Nem a 400fts Isana tusfürdő polc elé kell állni.
" alt="
">
De arra kíváncsi lennék átrendezik e a polcokat. Vagy hány drágább terméket vesznek be.
De ha a parfümös polc elé oda lehet csusszani, és több parfüm de más nevü terméket lehet választani, akkor az nem hangzik rosszul.
Utána meg lehet mondani, "occsó parfüm nem érdekel."
" alt="
">
Ha 3 perc lenne az tényleg jó lenne.
na én ezzel biztos nem játszom, 30 mp amíg, bemegyek, körülnézek
" alt="
">
" alt="
">Vénember
Azonos cikkszámú termékből nem lehet több.
Vagyis 2 v. több teljesen egyforma tilos.
Vehetsz többféle mosóport, más más márkát, vagy ugyanazt a márkát, de más-más kiszerelésben.
Ugyanígy többféle parfümót, v ....
Azonos cikkszámú termékből nem lehet több.
Vagyis 2 v. több teljesen egyforma tilos.
Vehetsz többféle mosóport, más más márkát, vagy ugyanazt a márkát, de más-más kiszerelésben.
Ugyanígy többféle parfümót, v ....
Jojó nyitàs előtt vagy zàràs utàn lehet "vásárolni" 30 perc az rengeteg, idő lenne. Itt nem az a cél, hogy kényelmesen vásárolgass, hanem berakd, amit érsz. Nem emlékeztek a Meglepetéses vásárlásokra?