Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 116 / 2036 oldal |
Bár annak a játéknak sincs túl sok értelme.
milan: Nálatok a lidliben nem lehet találni kódot? Mi egyszer állunk sorba átlagban 5-6t találunk a pulton.
Mint ahogy Cactus is írta egy másik vagy ebben a topicban 🤔 sok esetben a közjegyző is néz mint hal a szatyorban az nem lát semmit, sajnos sok lebonyolító sem tudja miről van szó. Ha pedig írsz nekik még megmagyarázzák az ellenkezőjét jól van az úgy. Mert nem érti.
Pedig lehet(ne) jó kiskapus mentes játékokat csinálni.
Pedig lehet(ne) jó kiskapus mentes játékokat csinálni.
Na és amiket nyernek ígyúgyamúgy
Amit szabályosan, az sem kevés
Amit szabályosan, az sem kevés
Azért annak tényleg örülök, hogy ennyi kávé vásárlásra telik és még ugye mellé a többi játék, meg ugye a havi kiadások.
Akkor mi is a probléma ebben az országban nem lehet megélni.
Akkor itt úgy látom a havi fizetés/fő minimum 500000/1milla között mozoghat.
Ez tényleg jó.
Akkor mi is a probléma ebben az országban nem lehet megélni.
Akkor itt úgy látom a havi fizetés/fő minimum 500000/1milla között mozoghat.
Ez tényleg jó.
" alt="
">NyertesEtke
most hétfőn korlátozták le, előtte korlátlan volt...
lehet látni hogy azóta csomó új nevet kellett regisztrálnia, mert régiek mind túllépték már a limitet
most hétfőn korlátozták le, előtte korlátlan volt...
lehet látni hogy azóta csomó új nevet kellett regisztrálnia, mert régiek mind túllépték már a limitet
Megáll az ész!
Attól féltem, hogy 1-2 tucatnyi (néha kevesebb, olykor több) vásárlással (édesség, energiaital többször) már-már kirívó eset vagyok. Súrolva/átlépve az őrültség, függőség határát.
Bizonyos dolgokból a háztartásban szükséges mennyiségnek 5-6 szorosát (hónapokra elegendő) is beszerzem.
De amit errefelé most olvastam! Az alapján csoda, hogy néha "kihúznak a kalapból"!!!
Attól féltem, hogy 1-2 tucatnyi (néha kevesebb, olykor több) vásárlással (édesség, energiaital többször) már-már kirívó eset vagyok. Súrolva/átlépve az őrültség, függőség határát.
Bizonyos dolgokból a háztartásban szükséges mennyiségnek 5-6 szorosát (hónapokra elegendő) is beszerzem.
De amit errefelé most olvastam! Az alapján csoda, hogy néha "kihúznak a kalapból"!!!
A Chibo játéknál naponta 3 blokk küldhető, hetente 10, összesen 40. Legalábbis ezt olvastam. nem próbáltam.
Én nem vagyok rákattanva a Tchibo témára, eddig egy pályázatom volt.
Hasonló volt a kekszes játék is, az én akkori statisztikám 21/1.
Mondjuk, az olcsó játék volt, 200-250 körül van/volt egy Belvita.
De érdekelne egy sokat nyerő emberke/család statisztikája.
Mennyiből mennyit sikerül nyerni. 😀
Amúgy én még mindig nem értem, mi értelme, olyan játékokat szervezni, ahol egyetlen termék is elég a pályázáshoz.
Még ha kód lenne a csomagolásban...
Hasonló volt a kekszes játék is, az én akkori statisztikám 21/1.
Mondjuk, az olcsó játék volt, 200-250 körül van/volt egy Belvita.
De érdekelne egy sokat nyerő emberke/család statisztikája.
Mennyiből mennyit sikerül nyerni. 😀
Amúgy én még mindig nem értem, mi értelme, olyan játékokat szervezni, ahol egyetlen termék is elég a pályázáshoz.
Még ha kód lenne a csomagolásban...
Szerinted nem töltünk el vele időt? Ma például vettem 50 db Moments csokit, a magánpénztárnál egyesével blokkoltam és még az 1 percet is ki kellett várni a vásárlások között. A Lidlben 9-szer álltam sorba a kód miatt, az Ecofamilyben pedig 4-szer az Unilever játék miatt és még sorolhatnám. Sokan vagyunk úgy, hogy rengeteg időt és pénzt költünk a játékokra.
Már csak kiváncsiságból is , ránéztem a Tchibo nyerteslistára. Hááát, tényleg korlátlan számu blokkjuk lehet.. Biztos boltjuk van vagy ott dolgoznak..
Ja, és bocsi, nem kell utána csinálni...
Nem mindenki gátlástalan típus.
Nem mindenki gátlástalan típus.
Jézusom:
" alt="
">
Hogy töltesz vele rengeteg időt ha nem áll rendelkezésedre korlátlanul kód?
Ülsz a gép előtt és szuggerálod a képernyőn a játék weboldalát ?
" alt="
">
" alt="
">
Hogy töltesz vele rengeteg időt ha nem áll rendelkezésedre korlátlanul kód?
Ülsz a gép előtt és szuggerálod a képernyőn a játék weboldalát ?
" alt="
">De én itt lezártam,van más dolgom is.
Szerintem nem manipulálja.
Valószínű, hogy rengeteg időt tölt vele.
Akkoris az a véleményem, hogy utána kell csinálni!
Rengeteg idő! Nem csak a nyereményt kell irigyelni, hanem a vele eltöltött időt is.
Valószínű, hogy rengeteg időt tölt vele.
Akkoris az a véleményem, hogy utána kell csinálni!
Rengeteg idő! Nem csak a nyereményt kell irigyelni, hanem a vele eltöltött időt is.
itt nem pár db hanem közel 1000 db kávéról lenne szó, ha megvette Volna, és az ugye tiszta, hogy nem minden beküldés nyer?
" alt="
">
az hogy éjjeli nyerések... nem, többsége nappali korlátlan kódokkal lövöldözés, majd a blokk manipulálása
És NEM kérik be, le se szarják, hülyék lennének postán bekéregetni
Te se csinálnál plusz munkát magadnak
" alt="
">
" alt="
">
az hogy éjjeli nyerések... nem, többsége nappali korlátlan kódokkal lövöldözés, majd a blokk manipulálása
És NEM kérik be, le se szarják, hülyék lennének postán bekéregetni
Te se csinálnál plusz munkát magadnak
" alt="
">milán74
lassan, de majd csak alább hagy a gyermeki naivságod
" alt="
">
lassan, de majd csak alább hagy a gyermeki naivságod
" alt="
">és a játékszabályban is benne lesz, hogy "vásárolj bármely magyarországi kiskereskedelmi üzletben"
Érdekes. Ez az oldal tele van irigy emberekkel. Én is ránéztem, bár nem szoktam, de már annyit foglalkoznak ezzel a Tchibóval. Azt is látni kellene,hogy aki többször nyer vele mennyit éjszakázik. Mert általában éjjeli feltöltés amikor más alszik. És mért ne vehetne egy ember több kávét? Én is van,hogy egy termékből rengeteget veszek,jó lesz ajándékba,de olyan is van,hogy megveszek egy terméket 1000ft-ért 800-ért meg eladom.Nem hiszem,hogy a blokkot manipulálja bárki,azt bármikor bekérhetik.