Pilóta Dellissima: új pilóta keksz zselés réteggel csokival leöntve. Olyan, mint a piskótatallér. Ma láttam a Tescoban.
fozo.gabi
A Coop-ban ezekre számíthatsz:
Podravka, Kaiser, Jacobs kávé, Pilota Delissima (

mi ez??), kekszek, Cif , Domestos, Flóraszept, Sunsilk, Coccolino.
Volt olyan régi játék ahol szintén 0.5l-es colát lehetett nyerni, és akkor a Margitszigeten találtam hatot. Az szem 2000-ben volt. Egyszer megjártam, jót röhögtem magamon....

A 32-ek terén várom a 9-es buszt, gondoltam szét nézek hátha találok valamit, találtam is multi kupont, pallmall dobozt, és belekukkantottam pár kukába is, ilyen lehejtható tetejübe is. Akkor vettem csak észre, hogy abba csak kutyasz... volt. Furcsálottam is milyen szemetes ez, aztán rájöttem, hogy az egy kutyasz.. gyűjtő volt. Hát ez vagyok én.

Nemsokára fizetés, jönnek április elején az új akció kiírások, én meg azon gondolkozom, nehogy úgy vegyek meg valamit ami kell, hogy rá egy napra kiderül valahol üzlethez kötődő nyereményjáték indul.
Ma találtam egy fél literes nyerő cola kupakot

, Multifilter kódot, PallMall dobozt.
Hát ez az: Sehogy!! Már oda se merek nézni, mert a szívem szakad meg meg az agyam durran el....
sada
De ezekből hogy szedjem ki? Nálunk konténeres kuka van, elvitel előtt már csordultig tele van a kuka ezzel-azzal, nem mondom viszek is fel ezt-azt, de csak sötétben, esetleg világosban, ha senki sincs a közelben.
Én eléggé márkahű vagyok, a bevált márkát nem cseréelm le akciósra.
Játék miatt is csak akkor veszek, ha pl. 2 már megvan, és kell még egy 3. Viszont mindent, de mindent elteszek. És a környezetem is elteszi nekem.
Az utcán csak a friisenhullott vk-okat gyűjtöm, de a színlátásom elég fura:
Nekem a világ Milka lila, sport zöld v. boci zöldm, stb.
Keddi napokon végigbiciklizni a környéken kimondott erőpróba: A szelektív kukásoknak kitett áttetsző zöld zsákok tele vannak csupa izgi dologgal: Vénusz, Floriol, Darling, Whiskas, stb.
Paint
Nem foglaltad a helyet, van még bőven belőle.
Én inkább sötétben kutakodok az utcán, nappal a világért sem.

Engem még a saját anyám is örültnek tartott, de szó szerint hülyének akinél nincs minden rendben, mivel én a parkokban,(Városliget, Margitsziget, Népliget), ilyen helyeken szedegettem a kukákból az akciós csokis papírokat, colás kupakokat, meg egyebeket. Meg azért is mert csak azt eszem amivel éppen nyerni lehet az adott időpontban, csak oda megyek vásárolni ahol nyerni lehet, és stb.... De ebben a mondhatni nem könnyű világban ha csak a rosszal foglalkoznék, vagy amivel éppen muszáj, gáz- villanyszámla mi örömöm lenne? Én örülök ha összeszedem azt amit be lehet küldeni, és akkor mégjobban ha nyerünk a családban.Ezek a játékok lefoglalják az agyamat, és amióta fórumozok mégjobban le van foglalva az agyam, és a rossz dolgokra már nem is figyelek. ...és valjuk be azért sok esetben sok embernek akár a fórumról is jó kis jövedelemkiegészítése van, és szerintem ez nagyon jó. Apámnak volt egy könyve, amit egy csomagküldőtöl rendelt. Címe: "Pénz ami az utcán hever" Átvitt értelemben ott hever. A sok papír, kupak, cigis cimke, és az ügyesebbek felveszik, és nyernek macit, meg sok minden mást. Mai napig is sok ember nem érti meg a munkahelyemen miért van az, hogy én macinak is örülök. Most maci, de volt már több is, és különben aki a kicsinek nem tud örülni szerintem az igazán szomorú lehet, met nagyból mindig kevesebb van, és ezáltal ritkábban is jut. De havi ciklusban is annyi vonalkódot lehet összegyűjteni egy háztartásban, hogy alig győzöm feladni. Én már nem is tudnék élni, csak úgy simán, csak úgy vásárolni, minden akciózás nélkül. Én meg azt nem értem meg, hogy sokan, hogy tudnak élni akciók nélkül. Ha bár a statisztika azt mondja a magyarok szeretnek játszani. (Bocs, hogy ennyire foglaltam a helyet)
dujuor
Szerintem nem sértődtünk meg.

Mindannyian tudjuk magunkról, hogy kicsit máshogy gondolkodunk a vk-okról, (kicsit)megszállottak vagyunk.

Csak a magam nevében beszélhetek, de én nem bántódtam meg
Néha már én is röhögök magamon.
Jajj ne haragudjatok rám, valamit biztos félreírtam. A fanatikus jelzőt nem negatív értelemben használtam. Csak nekem nincs eszem arra, hogy fejben tartsam, mit mikor, hol érdemes venni. Ne haragudjatok még egyszer, de belőlem tényleg csak a csodálat szólt. És természetesen gratulálok a nyereményeitekhez. Még csak odáig jutottam el, hogy A pickwick teákról leszedegettem talán 150 pontot, és valamilyen pick felvágottról talán 100-at. De nem csüggedek.

Az egyik szakácskönyvben 1995-ös Knorr-os nyereményjáték kártya könyvjelzőt találtam.
Már akkor ilyen kattant voltam?
Hogy rohan az idő..

fozogabi
Szerintem én tegnap töltöttem ki azt a kérdőívet, mert valami kegyetlen nagy idétlenség.
Hát ma pl kitöltöttem az interneten egy közvéleménykutatást. Nyeremény 100.000ft hifiberendezés. Ilyen hülye kérdéseket feltenni!
Na, aki nem fanatikus, az biztos az 5. kérdésnél kikapcsolta volna.
Egyesek -biztosan tudom- hogy menthetetlenül fanatikusnak, mániákusnak tartanak bennünket de amikor egy kisebb-nagyobb nyeremény befigyel, el kell ismerni hogy megérte. Én is kívánok mindenkinek nagyon sok szerencsét és mégnagyobb nyereményeket addig amíg kedve tartja ezekkel foglalkozni.

Tényleg furi, de én célirányosan megyek vásárolni. Most pl. Bip mosóport fogok venni. Hát őszintén Amodent fogkrémet venni biztos nem fogok, remélem tudok valakivel cserélni, mert nekem és a férjemnek nem jött be. Viszont van itthon Colgate fogkrém a Tescos akciónak köszönhetően. Edusho dupla kávét iszunk, és beküldtem egy pályázatot (csészepáros). A következő alkalommal Douwe Egberts kávéházas kávét fogok venni valószínű. Ha végre kapok Linco margarint, akkor egy ideig ilyennel eszem a szendvicseket. A gyerkőc Nesqiuk szeletet fog enni a Lego jegyében. Szándékomban áll beszerezni Nescafét is. Szóval ilyenekre jár az agyam

... és még egy csomó minden nem jutott szerintem eszembe

dujuor
Ez érdekes. Mi - játékosok - nem felejtjük el levenni erről-arról-szinte mindenről a vk-okat, inkább a család dobja ki szívesen a dobozokat.

Sok munkába kerül, mire megértik, hogy ezt sem, azt sem, inkább tegyék félre, és majd mi eldönjük, hogy mehet-e a kukába vagy sem.
Sok sikert kívánok neked is a játékokhoz!