Barátomhoz minap megérkezett a lapostányér is.
Erre reklamál a jópofi nálam,hogy csak 1db-ot küldtek,mélyből már 2-ő van neki.

Megnyugtattam csak azért ment 1,mert akkor kifogyott a vonalkódom és csak 1 pályázatot tudtam feladni neki. De,augusztusban már 2-őt sikerült,és a késöbbiekben is jut neki is havi 2-ő! Szóval már nem ízgúl érte.

biztos tudnál róla!

Megnyugodtam: Nem maradtam le semmiről.
Nem a 9-el van bajom, hanem a TÁL-at furcsállom...
igen több címre de még senki nem kapta meg!

9 tállal ?

nekem nincs semmi bajom a knorrar! Még ugyan tartoznak 9 tállal de van türelmem még a júliusit sem hozták! Majd hozzák! Egyébként felhívtak hogy most pénteken hozzák az étkészletet!

Messze a szeméttelep.

sada, korábban én sem láttam, csak most az új, étkészletes játékszabályban találtam.
Kukázd ki

ani-ha
Kösz!
Erre nem is gondoltam. Én kidobtam. :˙(
ha letéped óvatosan a fényes részét,akkor marad egy másik bevonat,ezt pedig vizes szivaccsal le tudjátok törölni. ez általában a DElikát8-nál is elő szokott fordulni,ha valamit csomagolnak mellé
Ennél a csomagnál a két zacskó vonalkóddal egymás felé van fordítva, hogy a vk még véletlenül se sérüljön. Bele van dugva még egy vk-gyüjtő lap is. Nagyon rendesen megcsinálták Knorrék!
Több termék összefűzése esetén a termékek egyedi vonalkódjai érvényesek. Vonalkód felülragasztás esetén a termék egyedi kódja érvényes, ha nem sikerül eltávolítani a felülragasztást, akkor a vonalkódot a csomagoló anyag egy felismerhető részével küldje el a Játékba.
Hihetetlen, de a Knorr még erre is gondolt.
Van a Coraban is. Csak az a baj, hogy a ragasztószalag leszedi a zacsiról a 2. vk-ot, így játék szempontból mégsem nyerő.
1. Tegnap láttam a Match-ban két főzős levest összeszalagozva, 1 áráért. Lehet, hogy csak nekem volt meglepetés, mert ritkán járok a Matchba.
2. A mostani Mi Világunk kuponok között többféle Knorr termékre van kedvezmény.
a Knorral már az összes hócipőm tele van!

ma reggel negyed nyolckor csöngetett a futár, aláírtam, azt hittem hogy tányért hoz, kérdésemre azt kérdezte hogy megkapták nem? valóban kaptunk 2-őt, de 3-al tartoztak. Azt hittem a hiányzót hozza. Kérdeztem a gyerek nem írta alá? Mert hogy ő vette át. Mondta hogy de igen, egyet. A gyerek viszont kettőt írt alá. Most aztán reklamálhatok, mikor alá is írtam, ki hiszi ezt el nekem?

A futár kavart.
A doboz oldalán lévő számból látszik, mi van benne.
Figyeljetek oda (kérdezzetek rá) átvételkor, vagy próbáljatok vele cserélni, mikor a következőt hozza.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások