Én nem igazán tudnám, de már régi vágyam!

Majd elmegyek otthon a falusi bálba vagy, ha nyerek a lottón, akkor felveszem az Operabálba.

Túl sok időm nekem sincs tojást törni, de hanyagolom a munkát..

Bárcsak megérné, ha kirúgásra kerül a sor...

Sziasztok.

Nem vagytok egyedül ,nekem ma már legalább nyolc angyali üzim volt.

Egy estélyi ruhát én is tudnék mire használni!

Kár, hogy nincs időm tojásokon kopogtatni!

Csúnya vizsgaidőszak...
Nekem már üzenet sincs, kellett annyit panaszkodnom...

Viszont kinéztem magamnak egy estélyi ruhát.

Hajrá dandi!

Azóta 4 újabb üzenet. Az utolsót már ki sem töltöttem...
Szinte egymás után 3 angyali üzenet... jöhetne már valami más nyeremény is...
gumibogyusz: a nyeremény majd csak jövőre fog megérkezni. Tavaly én is nyertem Egerszalókra 3 nap 2 éjszakás wellness-t és idén dec. 23-ig lehetett felhasználni.
Nálam "a lap nem található"

Most már a Fortuna velem is kezet foghatna! Lassan már "bárminek" örülni tudnék...

Én is gratulálok!

És irigykedem. Arra pályáznék én is. Megtámogathatna Fortuna egy kicsit.

Igazándiból pont az ablakon néztem ki, amikor rákattintottam a 3. tojásra... Annyi volt, hogy nyertem egy utalványt (ill. a férjem) a Puchner kastélyszállóba, nézzem meg, hogy egyezik-e a korábban megadott címünk. Szóval semmi konkrét, de remélem, hamarosan küldenek e-mailt, és abból talán kiderül. Nagyon örülök neki, bár szilveszterre várjuk az első babánkat, tehát nem tuti, hogy mi el tudunk menni, lehet, hogy karácsonyi ajándék lesz belőle vmelyik nagyszülőnek, ha addig megérkezik.
A Puchner kastély az ország egyik legszuperebb kastélyszállodája. ÚÚÚÚÚÚÚÚgy irigyellek.
gumibogyusz: gratulálok!

Téged is irigyellek, de lassan mindenkit, aki nyer egyáltalán.
Mit írt ki, amikor nyertél? Vagy hogy jelenik meg a nyeremény?
Igen, a férjem nevében én nyertem a Puchner utalványt, kíváncsi vagyok, hogy pontosan mit is takar :-)
Van egy 2. nyertes is! Sajna, nem én, pedig én is kibírnám a Puchnert...

dave77!
Igen, teszveszen én is belefutottam, meg tudom, hogy még egy fórumos... babaszobán is van híre, ha jól tudom...
már van egy nyertes mára.
ui.: Hogy én már mennyire utálom a pingvineket....
Off: Gabi, ennek a Bedi Georginának ekkora híre van???? A teszveszen is vágja át az embereket rendesen, nem is gondoltam volna, hogy hivatásszerűen űzi mindezt. Csak azt nem tudom ,hogy tud reggelente a tükörbe nézni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások