Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 117 / 149 oldal |
Nem tudja véletlenül valaki a pénteki nyertest mikor értesítik? Köszi
Sziasztok!
Van 300 db kódom eladó.6000 ft-ért.Érdekel valakit?
Van 300 db kódom eladó.6000 ft-ért.Érdekel valakit?
Én már a kezdetektől fogva szinte minden nap küldtem be kupakot, de még nem volt szerencsém, de a WWF-el nyertem egy társast! 

starby!A teszveszen 230-ért árulják.Tuti gép,gratula hozzá!
Általatok nyert telcsit vennék!!!
Hy all!
Pénteken megérkezett a MacBookom.Komoly cucc.Sok sikert mindenkinek!!!!!
Küldje mindenki amég lehet a kupakot.....
Pénteken megérkezett a MacBookom.Komoly cucc.Sok sikert mindenkinek!!!!!
Küldje mindenki amég lehet a kupakot.....
Sajnos az e-mail cím rossz. Viszont nagyon érdekel, ezért itt egy biztosan müködő cím: katta89@gmail.com. Köszi, érdekel természetesen
Macskusz
Köszi, igazad van
Köszi, igazad van

pufo
Már egyszer beküldted, többször nem ad érte pontot.
Már egyszer beküldted, többször nem ad érte pontot.
A coke.hu oldalon beírom a kupak kódot,
és egyszerűen ezt az üzenetet kapom:
A kódot regisztráltuk a számládon
Elfogytak a pontok?
Még egy árva 5 pontot sem kapok, nem hogy 25 vagy 50-et
és egyszerűen ezt az üzenetet kapom:
A kódot regisztráltuk a számládon
Elfogytak a pontok?
Még egy árva 5 pontot sem kapok, nem hogy 25 vagy 50-et
Én is a nyáron összegyűjtöttem nagy nehezen 6000 pontot,és naponta 1000-t tettem fel.6 nap alatt a befektetett energiámnak lőttek. Ezért játék ez.
Persze jutott az óránkénti nyereményből 1 Sziget jegy, és 1 Dyk koncertjegy. Egyelőre ennyi.
Persze jutott az óránkénti nyereményből 1 Sziget jegy, és 1 Dyk koncertjegy. Egyelőre ennyi.
A kupak témához hozzászólva: Nekem szerencsém van, mert a párom is nyereményjáték mániás, és a melóhelyén csak Coca-s autómata van, és csomó munkatársai nekiadja a kupakot.
(Pár hete a mérnökigazgató írt neki egy emailt: "Tomi, menj majd föl az irodába, a fiókba gyűjtöttem neked pár kupakot"

)
Egyébként mi nagyon sok kupakot beküldtünk, főleg nyáron, és "mégis csak" egy PS3-at nyertünk, ami persze nem kis nyeremény, csak ahhoz képest kicsi, hogy nyáron naponta 4-500 pontot felraktunk, de volt, hogy 1500-at...
(Pár hete a mérnökigazgató írt neki egy emailt: "Tomi, menj majd föl az irodába, a fiókba gyűjtöttem neked pár kupakot"

)
Egyébként mi nagyon sok kupakot beküldtünk, főleg nyáron, és "mégis csak" egy PS3-at nyertünk, ami persze nem kis nyeremény, csak ahhoz képest kicsi, hogy nyáron naponta 4-500 pontot felraktunk, de volt, hogy 1500-at...
igen,én is arra gondoltam,hogy hasonlóra menne ki a játék,de az már kicseszés másokkal,akik pénzért veszik és szeretnének játszani

törpi
azért nem mindegy, hogy honnan van az a sok cola. Ha boltban áll a polcon, akkor más már nem fogja tudni beküldeni.
azért nem mindegy, hogy honnan van az a sok cola. Ha boltban áll a polcon, akkor más már nem fogja tudni beküldeni.
morfi: ha kibontod a colát beküldöd a kódot és erősen rácsavarod vissza a kupakot akkor semmi baja sem lesz,nem megy el a szénsav belőle
Valaki le tudná olvasni ugy a kodot ,hogy nem kell kibontani a Colát.
Rengeteg Colam van igy!Felezünk!!
Rengeteg Colam van igy!Felezünk!!
Gondorbob!
Írtam neked e-mailt.én olcsóbban tudok neked adni.ha érdekel írj és megeggyezünk.
Írtam neked e-mailt.én olcsóbban tudok neked adni.ha érdekel írj és megeggyezünk.
Woo, 10 kupakért 660 Forint, hát ez egy kicsit sok. Ennyiért én is árulnék. LEgfeljebb 30 Forint/darab áron vennék. Amúgy mennyi kódod van eladó, ha nem vagyok tolakodó?
Ismét vannak eladó Coke kódjaim. 66 ft/db. Alkudni lehet.
Még érvényes Coke kupak kódokat szeretnék venni, összesen 60 darabra van szükségem, ha több, az sem baj
25/30 Forint/darab. Márjátszom egy ideje, napi átlag 10-15 kódot küldök be, és teszem fel esélyekre, de csak nem hívnak. Amúgy kíváncsi lennék, ki hogyan szerzi a kupakokat. Én eddig kukáztam, de kimerültek a lelőhelyek, ezért vennék kódot. (mondjuk, én is jó helyre írtam, ahol mindenki csak gyűjti. sebaj (babetta6@gmail.com)
25/30 Forint/darab. Márjátszom egy ideje, napi átlag 10-15 kódot küldök be, és teszem fel esélyekre, de csak nem hívnak. Amúgy kíváncsi lennék, ki hogyan szerzi a kupakokat. Én eddig kukáztam, de kimerültek a lelőhelyek, ezért vennék kódot. (mondjuk, én is jó helyre írtam, ahol mindenki csak gyűjti. sebaj (babetta6@gmail.com)