Juthka Gratulálok!
A chio mennyi idő után értesített? Email? SMS?
SzerencsésFlótás 2025-04-09 :: 19:52
lehet h nem a tegnapival nyertem, inkább a 04.01 es vásárlás lehet de erről nem írtak semmit ltalán mert fotózni kellett a blokkot
Mindenesetre az Aldis blokkot 8 nap után nagyítóval alig lehet kiolvasni.
Ani09 2025-04-09 :: 18:11
Köszönöm szépen
Én 04.04.én vettem utoljára Szentkirályit
SzerencsésFlótás 2025-04-09 :: 17:37
Gratulálok Ani09!
Megkérdezhetem a Tiéd mikori?
A tévében reklám között hangzott el Sió nyereményjáték, de nem tudtam feljegyezni hol. Tudna valaki információval segíteni? Köszi
Sziasztok
Tudja esetleg valaki, hogy a Bravos játéknál hány darab nyeremény nyerhető? Szabályzatban nem találom sehol csak annyit, hogy nyerő időpontokat sorsolnak, de ha esetleg akkora mákom lenne, hogy mind a két blokkomat kisorsolják akkor mindkettőre jogosult vagyok? Köszi
elkati
Köszi a választ, én is így értettem, csak nem voltam benne teljesen biztos (Tessék gyakrabban jönni, és olvasgatni a fórumot!

" alt="

"> )
weber
Értelmezésem szerint ha szerepel rajta, hogy "Sport", akkor igen. (Nem a legjobb JSZ ez a mostani, nincs benne tételes termék-lista. Gondolom, Te is átolvasgattad, ezért merült fel benned a kérdés. Nyilván biztosat csak a lebonyolító tud mondani, ha komolyabb mennyiséget terveznél venni, érdemes leellenőriztetni velük is).
Az Aldi játéknál jó a Kapucíner csoki is?
Akkor lehet, hogy én is nyertem valamit tőlük, csak nem tudok róla? 🤔
A Screvo-ra gondoltam, de akkor lehet, hogy nekem sem az lesz.
Na, majd kiderül. Remélem, valami meglepi lesz.😀
Screvotól nem várok, biztos az everyday-es játék. De köszi neked is.😊
Mati, ha Screvo-tól is vársz valamit, annak az értesítése is lehet.
törpi köszi, engem is akkor értesítettek, remélem hozzám is ideér jövő héten.
real kicsi hősök nyerrményt kapott már valaki? köszi
Mati:igen,ma érkezett meg anyukámnak január 21-i nyeremény
Köszi, akkor várok türelemmel.
Az előzetes értesítés és a kiszállítás között akár 2 hét is eltelhet.
Volt az Everydayme honlapján egy Tesco tanévkezdési játék. Szerintem én annak a nyereményéről kaptam előzetes értesítést az exprress one-tól, egy megrendelt szállításról.Kedd óta viszont semmi. Más megkapta már ezt a nyereményt?
03.29.-én soroltam fel párat az infóknál.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások