Hahó!
Emlékszik még ezekre vki?
Mit jelent az olasz "accumulazione" szó magyarul?
Mire jó a zene, ha baj van?
Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
Köszi

mindjárt elsírom magam... szegény, ártatlan bárányk, aki "semmit nem csinált"
ideje felnőni
soha senkit nem bántanak ebben a világban ártatlanul, csak maximum az fordul elő, hogy utólag valaki másképpen meséli el...
de ha gondolod, egyszerű ellenőrizni a géped IP címét, hogy azonos vagy-e Zotyesz-szel
és mondjuk ha esetleg egyezne a két szám (mert ugyebár a stílus megegyezik minden tekintetben), akkor kaphatsz egy kedves kis csomagot, hogy ne unatkozzál, benne vagy-e?

sziasztok
ma nem ugranak be a válaszok úgy látszikaz éjszakás műszak után még nem aludtam ki magam tudna valaki segíteni?előre is köszönöm
Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek.
Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
Zenehallgatásra használatos minőségi eszköz. A "magas hangzáshűség" közismert angol rövidítése. Mi az?
szívesen...
most mennem kell
ha kell még segítség, szólj
Sziasztok!
ha esetleg tudnátok segíteni megköszönném!
Hogyan mondjuk azt, amikor egy zenét, filmet, könyvet stb. számítógépes felhasználásra alkalmassá tesznek?
Utódok létrehozása
Egyedülállók biztosítéka öreg napjaikra
Két szomszéd lakik egymás mellett. Mindent látnak, csak egymást nem láthatják. Ha a tükörbe pillantasz, kitalálod.
10-nél több tagú, jazz sztenderdeket játszó zenekar hétköznapi neve?
Beethoven és az óvodaalapító Brunszvik Teréz városa a 70-es mentén
Lehet papírra vetni. Lehet vizsgálni nagyítóval, szögmérővel, számítógéppel. Dolgoznak rajta a rendőrségen, a lélek kutatói és az irodalomtudósok. 2000 éve ott van a templomokban. És ha a választ továbbítani akarod, te is ehhez fogsz...
Büszkén lobog szakállam, szépen izmolt a vállam, szeretem a gyerekeket, vadászni mész, megyek veled, régen vidrára vadásztam, Angliában, sokat áztam...vörös vagyok és fekete, amit mondok nem meskete, kutya vagyok, van ilyen, de a kérdés, hogy milyen?
köszi... majd kérdezek, ha elakadtam

jajaj el sem hiszem ...köszi szépen
Te is kérdezz nyugodtan ha akarsz
Vagy egy másik
A BUX indexben szereplő cégek is ezen a lapon vannak???
Ha van kérdés én is szívesen felelek rá
Ezt vmikor átugrottam....
"Sokan játszanak ilyen játékkal, de ami még fontosabb, az a játék az interneten folyik és a játékosok nem a gép ellen, hanem inkább egymással játszanak. Ilyen a World of Warcraft."
Ki tudja?
Köszi
látom hasonló kérdéseken akadunk el
Tudnátok nekem is segíteni?
szia mukci, most megyek a dolgomraŰ!
majd du., vagy este benézek ismét!