kb 1 hét .
szerdán adtam be, hétfőn kész volt.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 117 / 511 oldal |
Én nekem most van a Dm nél a képeim(digitális-ról)elég körülményesen! Pénteken adtam be, de nem tudom mikor mennyek érte?
a DM-nél hívattam elő fényképeket, majd beküldtem és a válasz sms.....
sajnos nem nyerem telefont.
sajnos nem nyerem telefont.
Mivel sem az ismerősöm, sem én nem kaptuk meg az ingyen kérhető térképeket, reklamáltam. A válasz:
"mivel on-line rendszerünk elromlott, nem tudjuk megnézni, h. postáztuk-e már kérését. Ha sürgős, írja meg emailben és újra kiírjuk. Ennél is egyszerűbb megoldás, ha bemegy az önhöz legközelebbi tourinform irodába és ott kér magának a kívánt kiadványokból."
Ebből sem lesz már semmi.... Én akárhányszor reklamálok, mindig arra hivatkoznak, h. elromlott a rendszer...
"mivel on-line rendszerünk elromlott, nem tudjuk megnézni, h. postáztuk-e már kérését. Ha sürgős, írja meg emailben és újra kiírjuk. Ennél is egyszerűbb megoldás, ha bemegy az önhöz legközelebbi tourinform irodába és ott kér magának a kívánt kiadványokból."
Ebből sem lesz már semmi.... Én akárhányszor reklamálok, mindig arra hivatkoznak, h. elromlott a rendszer...
törpi Hozzászólás - 2006. augusztus 22. :: 11:12
akkor én is leírom. kb. 2 hete vettem ICO graffit ceruzát,mert láttam játékos. felolvasom kibontás után,ami rá van írva. erre a párom mondja :az nagyon jó. ú ,hogy lelkesül ,gondoltam. mire felvilágosít,hogy amit olvastam ,az pont egy éve volt aktuális. hát nekem komolyan a mai napig nem tűnt volna fel,ha Ő nem szól. mert el akartam hinni,hogy aktuális.
marycsiga Hozzászólás - 2006. augusztus 22. :: 11:02
Tegnap a CBA-ban láttam a kiírást és ott vettem az öngyújtót is,de délután megyek le,elolvasom mégegyszer,de tuti,mert arra emlékszem,hogy volt egy tel.szám,és hogy az csak 2006.aug 31.ig él és 2006.szept.1-től új szám van.délután majd beírom.
akkor én is leírom. kb. 2 hete vettem ICO graffit ceruzát,mert láttam játékos. felolvasom kibontás után,ami rá van írva. erre a párom mondja :az nagyon jó. ú ,hogy lelkesül ,gondoltam. mire felvilágosít,hogy amit olvastam ,az pont egy éve volt aktuális. hát nekem komolyan a mai napig nem tűnt volna fel,ha Ő nem szól. mert el akartam hinni,hogy aktuális.
marycsiga Hozzászólás - 2006. augusztus 22. :: 11:02
Tegnap a CBA-ban láttam a kiírást és ott vettem az öngyújtót is,de délután megyek le,elolvasom mégegyszer,de tuti,mert arra emlékszem,hogy volt egy tel.szám,és hogy az csak 2006.aug 31.ig él és 2006.szept.1-től új szám van.délután majd beírom.
timea60: miért csodálkozol? az AÁ-kal sokkal-sokkal több ajándék van.
A Sportszelettel csak napi kettő.
A Sportszelettel csak napi kettő.
41:0 a Sportszelet javára az elmúlt 7 napban. Az Arany Ászokkal legalább összejött néhány CD ezalatt.
Hát, itt nem volt a földön semmi, de még a környékén sem!
A nem akciós Veritas palackok mögött találkoztam vele 
A nem akciós Veritas palackok mögött találkoztam vele 
juno
Én is sok címke nélkülit láttam a Coraban, de nem az "emberek" tették. Ott voltak lehúlva a földön.
Az akciós címkések között sikeredett egy(?) sorozat, ami rosszul lett felragsztva.
Én is sok címke nélkülit láttam a Coraban, de nem az "emberek" tették. Ott voltak lehúlva a földön.
Az akciós címkések között sikeredett egy(?) sorozat, ami rosszul lett felragsztva.
Végigjártam a tesco-t, sehol nem találtam a Princess Classic-ra a választ
Ezen kívül találtam Veritas-t, amin már nem volt cimke .......
hogy az emberek 85 Ft-ért ilyet tesznek?????
Ezen kívül találtam Veritas-t, amin már nem volt cimke .......
hogy az emberek 85 Ft-ért ilyet tesznek?????Sokadik próbálkozásra csak bejött most az oldal,a pontszám nem változott.De én szebbnek látom őket mint tegnap
Min. egy fél óráig
Aztán felébrednek és kezdődik a mai ereszdelahajamat
Min. egy fél óráig
Aztán felébrednek és kezdődik a mai ereszdelahajamat

Meg akartam nézni hogy szebbek lettek e tegnap óta a gyerkőceim a babaholmi oldalon,de nem jön be az oldal
Nektek bejön ? vagy csak nálam van valami gixer
Nektek bejön ? vagy csak nálam van valami gixer

Bocsi Krysztasz, de csak most olvastam a beírásod.
Én is rá szoktam írni a kódok hátuljára a nevem, de ezeket a bolti szórólapra ragasztva küldtem és hiában írtam az aljára a nevet stb. azt úgyis átragasztja és nem látszik.
Ezentúl majd nagyobbra vágom és úgy küldöm.
Én is rá szoktam írni a kódok hátuljára a nevem, de ezeket a bolti szórólapra ragasztva küldtem és hiában írtam az aljára a nevet stb. azt úgyis átragasztja és nem látszik.
Ezentúl majd nagyobbra vágom és úgy küldöm.
NYCMB
A szabályzatban benne van, hogy egy kódot ha többször beküldenek az első az érvényes a Sportszeletnél..És az is hogy nem vállalnak felelősséget ha nam érkezik meg a válaszüzenet..
És igen, sajnos mindig be kell írni újra az adatokat az interneten..
A szabályzatban benne van, hogy egy kódot ha többször beküldenek az első az érvényes a Sportszeletnél..És az is hogy nem vállalnak felelősséget ha nam érkezik meg a válaszüzenet..
És igen, sajnos mindig be kell írni újra az adatokat az interneten..
Köszi. Most már figyelni fogom, kiváncsi vagyok, találok-e.
olyan türkiz színű, szerintem elég feltűnő szín 

Középkék.
Inkább világos, mint sötét, de azért nem annyira.
Inkább világos, mint sötét, de azért nem annyira.
Wodehouse, középkék, a tetején egy mikrofonnal...
A nyerős Pepsinek sötétkék vagy világoskék a kupakja?
Paint
Az lett a vége, hogy felhívtam a CC info vonalat. A következő napra kaptam jegyet.
Az lett a vége, hogy felhívtam a CC info vonalat. A következő napra kaptam jegyet.