Kisfiam rajzolt a Gyönyg Patika rajzversenyére, amin ugyan nem nyert, de ma kaptunk egy kedves ajándékot!
Küldtek neki egy figurás ceruzát, aminek biztos nagyon fog örülni, ha megjön a nyaralásból és megtudja!
A múltkor a rámától kapott kenő késsel sem kenhet senki kenyeret! Nagyon félti, az csak az Övé!

" alt="

">
Nagyon pozitív a Purina one játék, megérdeklődtem hogy miért nem kerültem be a macskasátor nyertesek közé, még a játék elején feladtam a vk-at. Azt írta a hölgy hogy volt benne egy rossz vk, de megszavazták nekem a macskasátrat. Ezúton is nagyon köszönöm!
Cserepartnerem jelezte, hogy több csereanyagot postáztam véletlenül, mint amennyit leegyeztettünk. A különbözetet ezután átutalta.
NAgyon jól esett, amit ezúton is köszönök!

" alt="

">
Szintén pozitív véleményem van a Mobilpresent játékról. Hamar kiküldték az ajándékot is, ami tényleg olyan, mint a képen. Korrekt játék, szimpatikus cég.
hát nem is Belgiumban az tuti:-)(
A Mobilpresent Kft. a gratuláló levélben megkért,hogy mondjam el a véleményem a nyereményjátékukról,mert terveznek újabb nyereményjátékot.Csak pozitív véleményt mondhatok,mivel én nyertem,és egy szuper jó táskát küldtek.

" alt="

"> A kérdésekre a választ könnyen megtaláltam az oldalukon,egyértelmű volt a játék.
Nagyon köszönöm a nyereményt,és várom a következő játékot!

" alt="

">
Ma ebéd után írtam a Nestlének a CBA Balaton miatt e-mailt, hogy mikor lesz nyerteslista. Estére már meg is érkezett a válasz, hogy nyertem. Nagyon gyorsak voltak. :-)
pappocs: "valahol külföldön ragadtak" ----- Kínában.

" alt="

">
beleba
Milyen címre irtál az unilevernek mert nekem is van egy promós levesem amin hiányos a kód és nem tudom be küldeni
Susa-mamocika165---az első héten küldtem én is,de semmi értesítés--remélem nem nyúlta le az elosztóban valaki?
Mamocika165!
Mikor küldted be a Gyermelyiket? Levelet írtál nekik? Mert én kb. egy hónapja, de még semmi.
Visszaírtak az Unilevertől a knorr kód-nélküli promós levesek miatt és küldenek új leveseket....
jó fejek!
Visszahívtak knorr.piknikkosár ügyben. Elnézést kértek, s természetesen azok is megkapják a kosarat, akik az eején nem küldtek blokkot és kódot..Mert a kollégák nem voltak jól tájékoztatva..azt is mondta, hogy a kosarak valahol külföldön ragadtak, a promóció végére tudta ígérni..
Kalifának hatalmas pirospont!! Májusi beküldéssel nyertem egy labdát, de sehol nem találtam a blokkot (ez eddig hatalmas negatív,-nekem..). már beletörődtem, hogy ez a nyeremény ugrott... Erre ma hív egy kedves nő a Kalifától, hogy várhatják-e még a blokkot? Csodálkoztam, hogy még nem futottam ki az időből, de így nekiugrottam mégegyszer a blokkok átnézésének.. És teljesen véletlenül, a többi blokktól külön egy borítékban megtaláltam!!! Visszahívtam a nőt, velem együtt örült

" alt="

">
Tisztelt Hölgyem!
Küldeményét megkaptuk, a kért ajándékot kb. 2-3 héten belül küldjük.
gyermelyi palacsintasütő

" alt="

">hurrá

" alt="

">
Rewart Kft. nagy-nagy piros pont! Gyorsak és rugalmasak.
Ma beváltottam a Takkos kupont, és azt mondták hogy bármire le lehet vásárolni... (Akciós újságban lévőre és más akciós dologra is!!!)
A nagyobbik lányomnak átadhatom a Sport Buli belépőket .
a Juventus rádión nyert wellnessemet ami a gödi Hotel pólus palaceba szólt kicserélték egy másikra mert a szállóda közben becsődölt.
Az FN -en nyertem a Budapest Bár koncertjére két jegyet 13.-ára, melyet az a "DRÁGA POSTA" csak 14.én kézbesített. Írtam at FN-nek és azt válaszolták küldenek egy vigaszdíjat. Pedig nem is az Ő hibájuk.
Ezúton is köszönöm nekik.
Zsizel
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások