Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 117 / 303 oldal |
És mennyit nyersz naponta? Én régebben játszottam ott, de nem láttam értelmét és eljátszottam a pontjaimat.
Nekem a kedvenc oldalam a zolikdo.com. Nagyon jó játékok vannak rajta, elég gyors a pontgyűjtés. 77 napja regiztem és most kértem ki a 3. maxpackomat. Én ezt tartom a számomra a leggyorsabnak, mivel a packbarre nekem nem jön be, mivel olyan ip címem van, amit már előtte használt valaki, és nem enged regizni.
" alt="
"> Sajnos.
" alt="
"> Sajnos.L8 naponta 1 játék
+játékot akkor kapsz ha valaki alád regizik, de azt is csak 1 alkalomra
boomat
pontokat gyűjteni és azon lehet megvenni a PP-t
+játékot akkor kapsz ha valaki alád regizik, de azt is csak 1 alkalomra
boomat
pontokat gyűjteni és azon lehet megvenni a PP-t
köszi és a másik oldalall mi van?
ott mit kell?
ezzel lehet minden nap próbálkozni?
köszi
ott mit kell?
ezzel lehet minden nap próbálkozni?
köszi
a képernyő bal felső sarkában írja ki
ha 8 számot látsz akkor nyertél
ha perdu akkor nem
ha 8 számot látsz akkor nyertél
ha perdu akkor nem
zsanett
a karikáig eljutottunk
de semmi nyertem vag ynem
az hol van?
köszi
a karikáig eljutottunk
de semmi nyertem vag ynem
az hol van?
köszi
Én még az elején felhagytam vele, mert van hogy 3 féle böngészőben próbálom megnyitni, de egyikben sem ad reklámot. Most a netscape adott
" alt="
"> Meg olyan is volt hogy a reklám megvolt, de amikor továbblépett, csak betöltött egy új oldalt és kész...
" alt="
">
Én a webocodest szeretem
" alt="
">
" alt="
"> Meg olyan is volt hogy a reklám megvolt, de amikor továbblépett, csak betöltött egy új oldalt és kész...
" alt="
">
Én a webocodest szeretem
" alt="
">Babse
nekem már sikerült nyernem a le 8 játékkal
" alt="
">
nekem már sikerült nyernem a le 8 játékkal
" alt="
">a második szmájlim az nem mosolygós akart lenni
" alt="
">
" alt="
">Hááát ezek az oldalak nem épp nyerőek
" alt="
">
A boomat aranyos, csak naaagyon sok idő kell, míg összejön a PP ára, és nem is biztos h lesz...
Le 8:
Belépsz, majd a köv menüpontra mész: Loteire wity. Itt kiválasztod a kódokat, vagyis fent az első lehetőséget. ha megjelentek hogy milyen kódra tudsz sorsoltatni, akkor bejelölöd a pp-t, majd alul kattolsz a megjelenő reklámra. Megnyit egy új fület, vársz egy picit. Ha fent a szövegbuborékban kiírja hogy melyik számot sorsolta neked, akkor már végeztél is. Ha 8, nyertél, ha más, akkor nem...
" alt="
"> 64 az 1hez az esélyed hogy nyersz.
" alt="
">
A boomat aranyos, csak naaagyon sok idő kell, míg összejön a PP ára, és nem is biztos h lesz...
Le 8:
Belépsz, majd a köv menüpontra mész: Loteire wity. Itt kiválasztod a kódokat, vagyis fent az első lehetőséget. ha megjelentek hogy milyen kódra tudsz sorsoltatni, akkor bejelölöd a pp-t, majd alul kattolsz a megjelenő reklámra. Megnyit egy új fület, vársz egy picit. Ha fent a szövegbuborékban kiírja hogy melyik számot sorsolta neked, akkor már végeztél is. Ha 8, nyertél, ha más, akkor nem...
" alt="
"> 64 az 1hez az esélyed hogy nyersz.
le8gagnant
lotorie wity kattintani
ott a maxpack alatti karikába katt és utána legalul fut egy reklám és arra katt
egyből meg is tudod ha nyersz
lotorie wity kattintani
ott a maxpack alatti karikába katt és utána legalul fut egy reklám és arra katt
egyből meg is tudod ha nyersz
próbáltam max pakkt szerezni de itt elakadtam
le8gagnant
sikerült regelni de tovább nem tudom
vilt ott kis ikon pakk + de hogy kell?
ja és itt is
boomat itt meg regi után beadott egy ojasmi játékoldalt mint a prizze
játszottam is
kaparósakat meg mindenfélét
de én max pakkot szeretnék
" alt="
">
tud valaki segíteni?
köszönöm
le8gagnant
sikerült regelni de tovább nem tudom
vilt ott kis ikon pakk + de hogy kell?
ja és itt is
boomat itt meg regi után beadott egy ojasmi játékoldalt mint a prizze
játszottam is
kaparósakat meg mindenfélét
de én max pakkot szeretnék
" alt="
">
tud valaki segíteni?
köszönöm
köszi, így már megvan
" alt="
">
" alt="
">nia: nem tudom, hogy megtaláltad-e már, de a Compte menü, Commande alpontjában találod!
" alt="
">
" alt="
">Nem a monkyjeux, hanem a gratkadon.
" alt="
">
" alt="
">Ma vettem a monkyjeux-on egy byncode-t, de nem találom. Tudna valaki segíteni, hogy hol keressem? Köszi!
Ezt a Prizee írta ki mikor beléptem. Meg tudná mondani valaki h mit jelent? Próbáltam fordítóprogival lefordítani, de nem igazán lett értelmes.
Chère joueuse,
Cher joueur,
Vous avez été nombreux à manifester votre regret quant à l’apparition des bannières de publicité sur Prizee. Dans une volonté de préserver votre plaisir de jeu, de détente, et de renforcer la qualité de l’offre Prizee.com, j’ai le plaisir de vous annoncer leur très prochaine disparition totale du site.
Un travail plus subtil sera réalisé afin d’associer à vos jeux et à votre détente quotidienne sur Prizee.com les partenaires qui financent vos cadeaux et vos parties gratuites.
D’une manière générale, soyez assurés, que nous allons poursuivre le travail entrepris pour être à votre écoute et répondre toujours mieux à vos attentes. N’hésitez pas à venir partager votre opinion et vos idées sur le forum.
Cordialement,
Tristan Colombet
PDG
Chère joueuse,
Cher joueur,
Vous avez été nombreux à manifester votre regret quant à l’apparition des bannières de publicité sur Prizee. Dans une volonté de préserver votre plaisir de jeu, de détente, et de renforcer la qualité de l’offre Prizee.com, j’ai le plaisir de vous annoncer leur très prochaine disparition totale du site.
Un travail plus subtil sera réalisé afin d’associer à vos jeux et à votre détente quotidienne sur Prizee.com les partenaires qui financent vos cadeaux et vos parties gratuites.
D’une manière générale, soyez assurés, que nous allons poursuivre le travail entrepris pour être à votre écoute et répondre toujours mieux à vos attentes. N’hésitez pas à venir partager votre opinion et vos idées sur le forum.
Cordialement,
Tristan Colombet
PDG
sajnos ezt nem tudom
" alt="
">
" alt="
">marycsiga: köszi. akkor nekem reggelre eltűnt a gépemről?
" alt="
"> pedig ott van,látom
" alt="
">
" alt="
"> pedig ott van,látom
" alt="
">törpi,nekem működik.