A Real GSM-ben akciós telefonok, telefon-kiegészÃtÅ‘k, stb.
Bp.Rákóczi út 35.
West Endben:
Jöjjön és látogasson el az ECCO boltba, ahol megismerheti "a világ
legkényelmesebb helyét". Valamint olyan szolgáltatásban lehet része mint
sehol máshol. Május 24-én kezdődő Gyerek napi promóciónk alkalmával minden
gyerek cipő mellé különleges LEGO ajándékot adunk.
Intersparban május 13-26-ig Nádudvari panÃrozott trappista sajt, fokhagymás mozzarella snack, edami party golyó 899 Ft /csomag (450g)
Sparban csak szombaton május 15.-én minden Gourmet Gold és Perle macskaeledel 33 % kedvezménnyel kapható
Spar----máj.13-tól CarteD' or 799Ft 2db vásárlás esetén----madártej,csokoládé,pisztácia,dió,vanÃ
lia,eper---1000ml
Lidl---csak vasárnap máj.16-án Vaniliás pálcikás jégkrém59Ft
CBA
1db Kotányi Grill klasszikus fűszersó és 1db Kotányi szárnyas pác fűszerkeverékhez, ajándék 1 db 13g-os Tsatsiki salátaöntet
Szintén CBA
Bármely Ajax termék vásárlása esetén ajándék egy bevásárlótáska (ajax felirattal) a készlet erejéig
május 13-19 közötti újságban van. (Vevőért Kft. üzleteiben -de nem tudom biztosan, melyikekben)
Jaj de jó csokit vettem az Intersparban. Cote d'or Pate d' Amande, ez étcsokival bevont marcipán szelet, 150 g-os. Ha 3 darabot veszel, akkor akciós. Drága, de isteni.
törpi: ezek Gourmetos hosstessek. A kaparófa meg a hordtáska a megnyerhető cucc, ezt nem adják csak mutatják, hogy ezt lehet nyerni.
bazsapara: szerintem meg Friskies. a Gourmetnél hetek óta macskatál és takaró van. az már van vagy 10 db.mármint takaró
törpi
Megnézni nem tudom, mert nálunk nincs Cora, de az ajándékok alapján ez Gourmet akció lehet.
törpi: engem már igen.

" alt="

">
Mivel nincs macskám Ãgy lassan fogy.
sünkutya: a cicakajásat meg kellett volna kérdezned

" alt="

"> minket még nem öntött el a sok macskakaja

" alt="

">
Debreceni Tesco: Adidas hoszteszek. 1 terméknél egy kulcstartó, amin egy pici labda van.
Cora: itt is Adidas hoszteszek: Baseball sapi már elfogyott, neszeszert adtak. Meg valami macskakajás akció is volt. Kaparófa, hordtáska volt kirakva.
Vásárolj a dm-ben egyet az akcióban részt vevő Libresse eü. betétekből, és váltsd be a kupont a pénztárnál, ahol azonnal visszakapsz 25 %-ot.
A kupont itt letöltheted:
http://www.libresse.hu/Default.aspx?id=10876, illetve
www.libresse.hu/upload/Libresse_dm_ekupon.pdf
röviden a pdf file: http://href.hu/x/c7jt
Május 6-tól Június 2-ig.
Tesco május 7-13 között:
Carte d'Or jégkrémdesszert többféle, 1000 ml
1599 Ft / 2 db
Tök jó....
4 magnum után meg hütőtáska....
Algida express.hu vagy Carte D'or.hu oldalon jégkrémrendelés
2 doboz Carte D'or rendeléshez + ajándék esernyő--999+999=1998Ft