Köszi az infót, a blokkot mindenképp megemlítem nekik, még így a játék előtt

" alt="

">
Speciel, majdnem ott a legolcsóbb…
Amúgy nem is mind az enyém….
Lényegtelen, sose legyen nagyobb gondod, minthogy mások AP kódját ellenőrizgethesd, vicces, de ezt kívánom!
Még jó, hogy másik AP-t nem tudsz hozzánk kötni…
Amúgy most vettem 250 Pick szalámi terméket, kéz alól ÁFA mentesen..
Remēlem írsz azért nekik, hogy kérjenek blokkot a kód mellé, vagy, hogy egy ember egyet vehessen küldhessen be a játék ideje alatt… vagy mittomén…..
Tchibo nyerteslista érdekesség..
Ha rákerestek a "A019033" kulcsszóval, látható, hogy tovább folytatódik a hamis blokkokkal való harácsolás, de ÚJ neveket regisztrálva, mert a régi fiókok mind elérték a 40-es limitet...
és ezért nem tud hétköznapi, valós kávéfogyasztó nyerni..
Sok ilyen "becsületes" fórumos társat kívánok Nektek

" alt="

">
Szerintem nincs kulonbseg. Aki Appon be tudja kuldeni rogton vasarlas utan a blokkot, az online feluleten is.
Sot, egy idoben a Screvo nagyon fagyott, perceket kellett varnom a betoltesre. Szoval szamomra meg mindig nem kepvisel hozzaadott erteket hogy applikacion kell valamit bekuldeni.
Szerintem valahol jó..pl azonnal a vásárlás után gyorsan bekuldhető..
sajnos

" alt="

">
ez lesz a jövő

" alt="

">
A Kométa Klub tényleg jó volt, de csak addig, amíg a kód a matrica alatt volt, utána már az is egytermékes blokkos promóció lett, kisebb eséllyel a nyerésre.
Így, hogy a Screvo szervezi, hiába egytermékes játék, de több esély van nyerni, mert nem mindenki szereti az applikációs játékokat.
A Monster tényleg nagyon elaludt. Legalább ne írták volna ki, hogy
"Nyertesek Kihirdetése: September, 16 2023".
Für sze:
Támogatom, szép munka.
Irtam a Screvonak.
Es irtam a Jagermaister, Kometa, Mizse, Danone szervezoinek is, hogy en szemely szerint a Screvo szervezes miatt nem veszek reszt a promocioban.
(egyebkent a Kometat egyaltalan nem ertem, letrehoztak egy tok jo oldalt a kometa klubot, ahol tobb nyj-ot gordulekenyen lezavartak... miert nem lehet ott folytatniuk...?!?!? )
Minnél többen írtok, lehet h. lesz vmi, én már írtam eleget, engem már az fbn is letiltottak...
Én eléggé egyet értek Ferivel. Írok is a Screvonak.
Mondjuk engem leginkább az dühít, hogy a fődij sorsolásán csak újabb 2-3-4-5 ( hol mennyi) vásárlás/blokk feltöltése után veszek részt. Ergo a Screvo esetében nincs esélye az embernek minden vásárlással a fődíjra.
Igen, a "retro" játékszervezőknél is van/volt példa arra, hogy a fődíj sorsoláson való részvételnek extra feltételei vannak (pl. Minden héten töltsön az ember, X mennyiséget töltsön fel), de ha ez megvan, már minden feltöltés egy külön esély.
Az, hogy valaki megnyeri a fődíjat és egyből megtudja, hát.. igen, neki jó.
De igazából ez más játékszervezőnél is előfordulhat, ahol a nyerő időpontokat előre kisorsolták. Annyi a különbség hogy maga a nyertes is később tudja meg.
Anno a Somersby vel jártam így (kb 3 éve) hogy megnyertem a havi dijat, értesítettek is, pedig a hónapnak még nem volt vége. Igaz, én ide beírtam hogy az adott havi nyereményre már ne töltsetek fel pályázatot, de ettől még előfordulhat hogy valaki vett, azaz vaktölténnyel lövöldözött.
Monster előbb kiteszi majd 2 hêt múlva ír emailt nem vetted észre? 16t jelölték meg h. nyertesek kihírdetêse ami szombat volt. 🤔 Szombat? 🤔
Igen, sanszos, hogy nem az elején van a fődíj nyerő időpontja, de eztET nem tudhaSSuk.
De ha az első napokban is lenne, akkor sem írnák ki a honlapon. Ez tuti.
Abban reménykedem mindig, hogy fórumos nyerjen szkrevós fődíjat és rögvest írja be.
És igen, a Mánsztőr is monnyon le, bár az is lehet, hogy már értesítették a nyerteseket, csak nem írták még ki... Megvárják, míg beküldik a blokk képét elektromosch levélben.
És igen, szeretnék ott lenni a kiválasztásnál: nagyon kíváncsi lennék, hogy valóban átnézni-e a Fényességes Panel a temérdek páHázatot... Függetlenül attól, hogy én már nyertem náluk komoly nyereményeket. Ki tuGGYa, lehet, hogy nem volt viczes anno, amit írtam, hanem akkor is sorsoltak és eccerűen csak mákom volt.
Egy dolog viszont biztos, kezdődik a Real Madrid meccs.
És megnéztem Ahsokát is.
https://www.youtube.com/clip/UgkxkakBuMMv_co_4Gy98eev
0xFEmkz6JRd6
Monsteres dobozzal a kezembe
Nyertes listát várok epekedve
Éppen a kulcsomat keresem
Remélem meglelem
Mivel Aldiba kell mennem.
Jut eszembe a Monster nyertesek hol vannak? ...és sorsolnak vagy zsűri dönt?

" alt="

">
Csak viccelek.

" alt="

">
"Ha kiírnák, jóval kevesebbet vennének, én pl. biztosan nem vennék több Kométát, főleg nem horror áron."
(Azért nem írja ki rögtön, és ezért nincs az elején a fődíj szerintem tuti...)
Végszóként ezt izenem a Tekintetes Szkrevónak és Fényességes Alarmúnak no és a Finlandiának, mert ők mindent alulmúltak:
https://youtu.be/_axvIddxc6Y?si=cF3Qdhj43rd0nctk
Hol látom, hogy elvitték-e már a New York-i utat???
A kisebb főnyeremények nyerteseit kiírják, a komolyabbakat nem.
Még eccer: én a KOMOLY értékű főnyereményekről beszélek.
Kizártnak tartom, hogy még bent van a Miller-fődíj, de sajnos nem fórumos nyerhette, mert azt már nyilván beírta volna. Én mindenképp' megtettem volna.
És ez lesz a Kométa-IKEA-nál is.
Ha kiírnák, jóval kevesebbet vennének, én pl. biztosan nem vennék több Kométát, főleg nem horror áron.
Na, téma lezárva.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások