Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 118 / 160 oldal |
Sziasztok. Mindennap elolvasom a fórumtémákat, és mindig meglepődök, hogy mennyire fanatikusak vagytok néha. Csak csodálni tudlak benneteket. Elhatároztam, hogy én is összeszedek otthon egy csomó vonalkódot, de ez mindig csak akkor jut eszembe, amikor a kukásautó már bezúdította a szemetet magába. Csak így tovább, sok sikert kívánok mindenkinek.

Én is játam így bár szemetesből próbáltam kivenni a dobozt, mindene megvolt persze darabokban, és csak a felirat hiányzott.

Más "fertőzött" is jár a Te utcádban! 

Tegnap este találtam egy szofis dobozt, teljesen jó állapotban. Sötét este volt, gondoltam, elteszem. Csak reggel vettem elő a táskából, hát mi hiányzik róla? A szofi aláírás.
Valaki leszedte, és ahelyett hogy a kukába dobta volna, eldobta csalinak.
Olyan jót nevettem. 
Valaki leszedte, és ahelyett hogy a kukába dobta volna, eldobta csalinak.
Olyan jót nevettem. 
Lehet, hogy félreérthető voltam. A nyereményeket nagyon sok nagy játékos tudatosan nem írja be, pedig nagyon jó volna ha mindenki sikerének közösen örülhetnénk. Nem a gratulációért játszik senki hanem elsősorban saját kedvtelésből, de ha gyakorlatilag senki nem örül együtt a nyertesekkel, (csak a lelkes kevesek) előbb vagy utóbb leszokik róla, hogy bármit is megosszon a többiekkel. Így vagyunk ezzel szerintem a kinti életben is, ha látod az irígységet az embereken, kevesebbet beszélsz a "sikereidről".
Gladiátor,
néha gondolkodom, gratuláljak-e. Mert ha mindig mindenki gratulálna, akkor a nyerteseknél főleg a gratulációk lennének. Így a nyerteseket alig talájuk meg. Lehet, hogy kéne egy másik topikot nyitni a gratulációknak.
Ettől függetlenül, ha nem is írom mindig be, nagyon örülök, hogy nyertek.
Amíg nem olvastam a fórumot, sokszor kétségeim voltak afelől, hogy tényleg lehet-e nyerni. 
néha gondolkodom, gratuláljak-e. Mert ha mindig mindenki gratulálna, akkor a nyerteseknél főleg a gratulációk lennének. Így a nyerteseket alig talájuk meg. Lehet, hogy kéne egy másik topikot nyitni a gratulációknak.
Ettől függetlenül, ha nem is írom mindig be, nagyon örülök, hogy nyertek.
Amíg nem olvastam a fórumot, sokszor kétségeim voltak afelől, hogy tényleg lehet-e nyerni. 
sada
Igaz, tényleg hétfőt írt Gabi.
Igaz, tényleg hétfőt írt Gabi.

krysztasz
fozo.gabi azt írta:
Hétfő reggel ....
Nagyon szép napos idő volt, nem úgy, mint tegnap.
fozo.gabi azt írta:
Hétfő reggel ....
Nagyon szép napos idő volt, nem úgy, mint tegnap.
fozo.gabi
És mindezt hóban, télben, fagyban.
Mert tegnap cudar egy idő volt.
És mindezt hóban, télben, fagyban.
Mert tegnap cudar egy idő volt.Egy kis ízelítő az elmúlt két napomból
Hétfő reggel elmentem a Sugárba, és feladtam 4 játékos borítékot, majd elmentem villamossal a Bosnyákra a CBA-ba, eljöttem két pecsétes blokkal. Úton hazafelé betértem a lottózóba és a Nescafé automatából ittam csokis cappucinót, és szereztem még mellé 4 poharat, majd betértem a Reálba, venni füstlit (persze nem nyertem). Nagyon szép napos idő volt, nem úgy mint tegnap.
Hosszas gondolkodás után végül úgy döntöttem, hogy Zuglóból elindulok pelenkáért az Europarkba. Persze időközben csúnya egy idő lett, de vásároltam 8000ft felett, szereztem egy pecsétet a gyűjtő füzetbe, és nyertem a játékukon 500ftos vásárlási utalványt. Este a postán 3 játékos boríték feladva.
Na ma csak a bölcsödéig megyek és vissza.
Hétfő reggel elmentem a Sugárba, és feladtam 4 játékos borítékot, majd elmentem villamossal a Bosnyákra a CBA-ba, eljöttem két pecsétes blokkal. Úton hazafelé betértem a lottózóba és a Nescafé automatából ittam csokis cappucinót, és szereztem még mellé 4 poharat, majd betértem a Reálba, venni füstlit (persze nem nyertem). Nagyon szép napos idő volt, nem úgy mint tegnap.
Hosszas gondolkodás után végül úgy döntöttem, hogy Zuglóból elindulok pelenkáért az Europarkba. Persze időközben csúnya egy idő lett, de vásároltam 8000ft felett, szereztem egy pecsétet a gyűjtő füzetbe, és nyertem a játékukon 500ftos vásárlási utalványt. Este a postán 3 játékos boríték feladva.
Na ma csak a bölcsödéig megyek és vissza.
Gladi!
Egyetértek hozzászólásodhoz. Én eddig direkt nem írtam erről.
Egyetértek hozzászólásodhoz. Én eddig direkt nem írtam erről.
Amíg tudjuk uralni és nem a gyűjtés uralkodik rajtunk, nincs komoly baj. Én most nagyon jól elvoltam pár napig játékok nélkül is.
Az viszont már elgondolkodtató, amikor sikerrel járunk egy-egy játékban és a szeretetreméltó (vagy kevésbé méltó...) ismerősök "magukba fojtják" a gratulációkat.
Az viszont már elgondolkodtató, amikor sikerrel járunk egy-egy játékban és a szeretetreméltó (vagy kevésbé méltó...) ismerősök "magukba fojtják" a gratulációkat.Ma voltam idén utóljára a CBA-ban, beváltottam a gyűjtött pontokat egy nagyon szép hófehér asztalterítőre és egy feledhető edényalátétre. (bár dec. 31. a beváltási hat.idő, meghosszabbították) A plakátokra pillantva "kénytelen voltam" törleyket, milkákat, colákat, univert venni, a mögöttem állók legnagyobb örömére persze külön blokkoltattam mindezt. A pénztáros nem igazán hiszi, hogy ezekkel nyerni lehet...még jó, hogy nem ragad rám a passzivítás. 

Sztem nem. Régebben elmeséltem, miket nyertem, de valahogy nem az őszinte együttörülünkveled jött le. Így aztán nem mondom minek kell. Mert ha mondanám, akkor azért se gyűjtenék. Nem azért mert nekik kell, hanem azért, hogy nekem ne legyen
Példa: A Lipton gyümi teát isszuk, az elfekvő készletben találtam hozzá 2db fekete tea dobozt,de még kellene 2. Bent kérdeztem iszik-e valaki ilyet. Mondták 3an is, hogy igen. De amikor elkértem a dobozt, érdeklődtek mi célból, és aztán rögtön nem voltak készségesek. Azóta is hozzák.....
Példa: A Lipton gyümi teát isszuk, az elfekvő készletben találtam hozzá 2db fekete tea dobozt,de még kellene 2. Bent kérdeztem iszik-e valaki ilyet. Mondták 3an is, hogy igen. De amikor elkértem a dobozt, érdeklődtek mi célból, és aztán rögtön nem voltak készségesek. Azóta is hozzák.....Morticica
És senki sem kapott rá a gyüjtésre? Ha nem is nagyban, de ha már úgyis a közelében vannak a Bocik...
És senki sem kapott rá a gyüjtésre? Ha nem is nagyban, de ha már úgyis a közelében vannak a Bocik...

Az iskolában az ebédhez Boci napolini járt. Én szépen begyűjtöttem a saját osztályomtól az értékes csomagolást, aztán még 3 kollégát is megkértem erre, valamint a régi osztályom is összegyűjtötte.Ők ismerik a játékmániám, mindig örülnek ha nyerek
Az új osztályom kérdezte, minek gyűjtjük? Újrahasznosítom-feleltem.Ez így is van, nem? Átalakul nyereménnyé. Szóval játszhatna már a Boci!!!
Az új osztályom kérdezte, minek gyűjtjük? Újrahasznosítom-feleltem.Ez így is van, nem? Átalakul nyereménnyé. Szóval játszhatna már a Boci!!!Tegnap levittem a szemetet (társasház, 2 kuka). Mikor beledobtam volna az enyémet, megláttam, hogy az egyik zacskóból kikandikál egy Chio-zacsi. Mikor húztam ki, jött vele egy Knorr zacsi is, aztán egy Jacobs 3:1 rudacskát láttam meg, végül egy Sport szeletet. (Ennyi mindent EGY zacsiban...!!? Akkor mi lehet a többiben?!)Villámgyorsan be a zsebbe, de... pont jött haza az egyik fiatal srác, nyitva volt a tároló ajtaja, már csak azt látta, hogy pont gyömöszölök vmit a zsebembe... Nem tudom, mit gondolhat rólam, de belehaltam volna, ha ott kell hagynom ezeket a kincseket!!.) Az Apa nem tudott mit kezdeni a diadalittas mosolyommal.

Hát nálunk is egy kis betegség vetette fel a fejét!
A 6-éves kislányom, még arról is leszedi a cimékét, amiről nem kéne!!!!
Ezek után, beleteszi a többi közé, én meg válogathatok!
A 6-éves kislányom, még arról is leszedi a cimékét, amiről nem kéne!!!!
Ezek után, beleteszi a többi közé, én meg válogathatok!
Ma este láttunk egy reklámot a tévében, Bocicsoki -papírból hajtogatott hajók úsztak a vizen. (A szövegre nem figyeltem.)
A férjem - aki állandóan morog a "szemétgyüjtési mániám" miatt - felszisszent: nézd, hogy úsztatják azt a jó kis csokipapirt, le se szedték róla a vonalkódot!
A férjem - aki állandóan morog a "szemétgyüjtési mániám" miatt - felszisszent: nézd, hogy úsztatják azt a jó kis csokipapirt, le se szedték róla a vonalkódot!