trita (Pongráczné Kőszeg) telefonszámát tudja valaki?
Fontos lenne,köszönöm,ha megírja valaki!
Valaki meggszánna 5 dörmivel holnapig? Félek,hogy lemaradok a puzzle-ről

" alt="

">
A veszprémi Aldiban játszik a coca-cola. Vettem, de nem írtam fel, mit hova kell küldeni. Már Pesten vagyok, és találok róla semmi infót. Tudnátok segíteni? Köszi
Volt valami wizzaires játék,fényképfeltöltéses.Annak vége?? Nem találom.köszi
Nem tudom jó helyre irok -e? de keresem azt a cserepartneremet,akivel (kb 1 hónapja) pick-blokkra-calgon táskatartót cseréltem.Elveszett a levelezésünk. irj kérlek.
Igen, a href egy ideje rossz, de van másik:
http://goo.gl/
hogyan kell rövidíteni linket, próbálkozom ,de hibát ír ki. (href)
csengetyu
Bocsi, csak most olvastam, amit válaszoltál. DE át lehet írányítani most is a citromail-ről a g-mailbe. Írtam a freemailes címedre!
Koszonom szepen lettinek a gyors segitseget.cs
Szívesen segítek, ha tudok! :-)
Valaki tudna nekem segiteni? Egy blokkot kellene regizni.mert a gepet nem tudom bekapcsolni.a telefon meg nem akarja. :-(
Lányok!
Nagyon szépen köszönöm mindnyájatoknak akik az Activia kódokkal segítettek vagy szerettek volna segíteni nekem! Kedvesek vagytok!!! Köszönöm!!!
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem még ma e-mailben küldeni - akár csak kölcsön - két db Activia kódot! SOS! Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
Értem, az átirányítás lehetősége volt meg régen és már nincs

" alt="

">
Nekem ez a kérdéses citromom már elég régi. és mégsem boldogulok vele. Mint alább írtam az egyiket nem is tudom megnyitni. pedig rendszeresen használtam. Valahogyan meg kellene néznem a leveleimet
Régen lehetett, régi citromailem át van irányítva, de amit nemrég csináltam, azt nem tudtam.
Én sem találtam ilyen funkciót. a freemailt átirányítottam, de a jelek szerint a citromot nem lehet
csengetyu
Szerintem már nem lehet átirányítani a citromailt. Legalábbis én vagy 2 hete próbálkoztam, de nem találtam ilyen funkciót.
sada
a citromra érkező leveleket irányítanám át pld. gmailra
b.aggee : kitöltöttem. Habár 1-2 kérdésnél én is elgondolkodtam.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások