Barbi, cserélj velem!
Én meg mélyeket kaptam lapos helyett!
sziasztok
ti jártatok már úgy, hogy egy lapos és egy mély tányért kértetek, és két laposat hoztak??
nekem ez már a második eset. nem is tudom mit tegyek.
valaki mondja meg hogy a knorr Befőtttartósító minek számit? köszike előre is..
Én is azt hittem, hogy nem nyertem júniusban, mert "átkereszteltek", és nem találtam a nevem a listán.
Aztán egyszer csak hozták a tányérokat.

Ditke62
Ez még a júliusi (v. júniusi).
Aki nem találja a nevét a listán, még ott lehet, mert gyakran nagyon elkeresztelik az embereket. Akkor település szerint is érdemes végignézni.
Én az utolsó nap adtam fel,simán és a postaládába dobtam nem az ablaknál mosolygó munkatársnak adtam oda amikor a bélyeget kértem rá.
Érkezett két Knorr tányér, de most augusztusban nem nyertem. Pedig elsőbbségivel adtam fel
csipcsi
Van síma levél, ami másnap célba ér, de van olyan is, ami csak 1 hét múlva.
Attól, hogy egyszerre adtad fel, még elválhatott az útjuk.
Augusztusi pályázatra küldtem egy duplát a saját, egy duplát Anyukám nevére. Egy napon, ugyanazon a postán, simán feladva. Az én nevem szerepel a listán, Anyukámé nem.

Ezt már én sem értem, hogyan lehet. Talán az én levelem volt a 10000-dik, az övé meg a 10001-dik?
De lehetséges

Tényleg furcsa.

Lehet hogy furcsát fogok kérni,de ha valakinek elküldeném a kész borítékjaimat feladná mikor visszi a sajátját a postára?Nagyon elkeserített ez az augusztusi beküldésem,én is utolsó nap adtam fel és egysem ért be a három borítékból.Ráadásul mindegyik dupla pályázat volt

Nálam is minden hónapban rendben mentek a dolgok, csak a szállítás megy egy kicsit lassan.
A borítékjaim mindig beértek, és többségében a hónap utolsó napján simán adtam fel.
igen,szerintem sokan vagyunk így
Van itt valaki olyan aki mindig küldött minden hónapban pályázatot és nyert is mindig tányért?
Júliusi knorr tányér IV. ker
nyertem 2 tányért,
nincs vkinek eladó knorr levesestálja?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások