Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 118 / 265 oldal |
(De viccet félre téve, Papa (Pisti apukája) úgy döntött inkább a Mamival tölti az adventet, mikulást, karácsonyt, szilvesztert és ezentúl mindent. 30án éjjel meghalt. Ő is szerette, és részt is vett a nyereményjátékokban. Egészen 2019. tavaszáig. Utána már nem annyira.)
Mi jöhet még 2020ban??? Micsoda világrengető tragédia vége lesz hamarosan a Barátok Köztnek. (3 éve nem néztem.)
(Mondjuk a színészeknek nem lesz könnyű.)
(Mondjuk a színészeknek nem lesz könnyű.)
Mitől félsz? Hogy vki pénzt utal rá?
Mert elvenni nem tud róla más.
Mert elvenni nem tud róla más.
Köszönöm! De mostmár megmondom az őszintétet.mégis csak kihagyom ezt a vaterát. Nincs bizalmam a számlaszámot megadni
Annyit talán akkor megér, egyébként itt van egy összfefogaló a díjazásról (könnyen átlátható, nem kell bogarászni), hátha viszi majd valaki a régi TV-t, akkor tudod mire számíthatsz
" alt="
">
https://www.vatera.hu/info/dijtablazat
" alt="
">
https://www.vatera.hu/info/dijtablazat
9 ft nem fájdalmas Írtam h az Iphone 12 minire hajtok
SzerencsésFlótás!
A vaterán minden hirdetésfeltöltésért fizetni kell (azt hiszem kb. 9 ft-ot), illetve eladás után is számítanak fel jutalékot (a meghirdetett termék árától függ, hogy mennyit).
A jófogás viszont nem fizetős.
A vaterán minden hirdetésfeltöltésért fizetni kell (azt hiszem kb. 9 ft-ot), illetve eladás után is számítanak fel jutalékot (a meghirdetett termék árától függ, hogy mennyit).
A jófogás viszont nem fizetős.
Sziasztok! A Vaterázáshoz ért valaki? Nincs kedvem átbogarászni az egész szabályzatot. Kérik a számlaszámot ami egy öreg TV meghirdetéséhez is kell mert csak így lehetek teljes tag Egy ilyen hirdetés költségmentes v fizetős? Az Iphone 12 mini vonz de ha fizetős inkább feladnék egy lottót
Paintuci 2020-11-30 :: 01:06
De egyébként görgessen tovább mindenki, aztán még véletlen se legyen vita.
Aki érti mit akarok mondani érti, aki nem az meg nem.
Paintuci 2020-11-30 :: 00:52
Ez kb. olyan nézem most ezt a farm vipet, ott van az Ambrus Attila... (a bankrabló)
Én eddig kedveltem ezt a fickót, de ez egy nagyképű agresszív ember csoda, hogy vkit anno nem ölt meg akkor idegből, amikor éppen "dolgozott"
....és arra büszke ő mit csinált, le piti emberezi a sportolókat, színészeket, modelleket amely mögött még van esetleg tartalom stb...
" alt="
">
Biztos a bankrablás mögött is van, de az mégis bűnözés vagy mi nem?
Paintuci 2020-11-30 :: 00:42
...és mázlista mint ember kedvellek, de ez a játékstílus ez érdekes. Nem az a baj, hogy vmi sok, még az se miért, csak ha még reklámozva van.
Paintuci 2020-11-30 :: 00:40
flyguy pontosan, és ez Évi nem csipkelődés csak majd amikor a milka/hps nem fog játékot szervezni/lebonyolítani mert úgy lesz vele elege lesz az email áradatból, hogy ugyanazok a nevek/család szerepel hát az nem lesz túl vidám.
Mert gondolom nyugtaszámot is azért kér most, mert egy csomóan írtak, hogy vannak akik egy blokkot kétszer küldenek be.
Semmi baj nincs azzal ha vki az esélyét növeli így vagy úgy, de könyörgöm, legalább csendben.
...és használjatok már más neveket.
FlyGuy 2020-11-29 :: 22:55
agili
dehogy 3at... családtagonként 3at.
" alt="
">
Most jönnek a gyerekek, Dávid, Kinga, stb.
Paintuci 2020-11-29 :: 17:55
(Szó volt mindig hasonló nevek vannak a nyerteslistán. Ezt átbeszéltétek múltkor. Nagy utat tettünk meg mivel kér nyugtaszámot, így már egy huncutság kilőve. De mivel sok esetben csak fotózva kéri a blokkot bármi lehet.)
Esély: vhol nincs waffelini, vhol milka se, vhol lidli sem. (Nem rólam van szó.) Csak úgy mondom.
agili 2020-11-29 :: 15:16
ja, értem már, egy játékos hármat nyerhet...
agili 2020-11-29 :: 15:10
nyugodtan írd be, megérdemled, elég sokat töltöttél,- én csak egyet! -(Igaz, hogy eggyel is lehet nyerni, már tapasztaltam párszor! )
Paintuci 2020-11-29 :: 13:38
Amúgy meg viccőtem.
Paintuci 2020-11-29 :: 13:35
Nyertem a pottyossel nekünk elég egy. Ez olcsó játék. Sokan vannak rá.
mázlista 2020-11-29 :: 12:50
agili!
" alt="
"> Köszönöm!
" alt="
"> Ma 8 vagy 9 blokkot küldtem.
Paintuci! Nyerjél te is!
" alt="
"> Ugyanakkora esélyed van!
" alt="
">
Ezentúl már nem írom be...
Paintuci 2020-11-29 :: 12:25
Most nem érek rá vitatkozni mennyire irigy vagyok, mennem kell az Aldiban. Pontosan merre is van az a nyomorult cukor? Az a barna?
Paintuci 2020-11-29 :: 12:23
Ha elég lesz akkor már hagyhatnál a többieknek is. Ha gondolod. 😂🤣
(Ez feltételes mód. )
De egyébként görgessen tovább mindenki, aztán még véletlen se legyen vita.
Aki érti mit akarok mondani érti, aki nem az meg nem.
Paintuci 2020-11-30 :: 00:52
Ez kb. olyan nézem most ezt a farm vipet, ott van az Ambrus Attila... (a bankrabló)
Én eddig kedveltem ezt a fickót, de ez egy nagyképű agresszív ember csoda, hogy vkit anno nem ölt meg akkor idegből, amikor éppen "dolgozott"
....és arra büszke ő mit csinált, le piti emberezi a sportolókat, színészeket, modelleket amely mögött még van esetleg tartalom stb...
" alt="
">
Biztos a bankrablás mögött is van, de az mégis bűnözés vagy mi nem?
Paintuci 2020-11-30 :: 00:42
...és mázlista mint ember kedvellek, de ez a játékstílus ez érdekes. Nem az a baj, hogy vmi sok, még az se miért, csak ha még reklámozva van.
Paintuci 2020-11-30 :: 00:40
flyguy pontosan, és ez Évi nem csipkelődés csak majd amikor a milka/hps nem fog játékot szervezni/lebonyolítani mert úgy lesz vele elege lesz az email áradatból, hogy ugyanazok a nevek/család szerepel hát az nem lesz túl vidám.
Mert gondolom nyugtaszámot is azért kér most, mert egy csomóan írtak, hogy vannak akik egy blokkot kétszer küldenek be.
Semmi baj nincs azzal ha vki az esélyét növeli így vagy úgy, de könyörgöm, legalább csendben.
...és használjatok már más neveket.
FlyGuy 2020-11-29 :: 22:55
agili
dehogy 3at... családtagonként 3at.
" alt="
">
Most jönnek a gyerekek, Dávid, Kinga, stb.
Paintuci 2020-11-29 :: 17:55
(Szó volt mindig hasonló nevek vannak a nyerteslistán. Ezt átbeszéltétek múltkor. Nagy utat tettünk meg mivel kér nyugtaszámot, így már egy huncutság kilőve. De mivel sok esetben csak fotózva kéri a blokkot bármi lehet.)
Esély: vhol nincs waffelini, vhol milka se, vhol lidli sem. (Nem rólam van szó.) Csak úgy mondom.
agili 2020-11-29 :: 15:16
ja, értem már, egy játékos hármat nyerhet...
agili 2020-11-29 :: 15:10
nyugodtan írd be, megérdemled, elég sokat töltöttél,- én csak egyet! -(Igaz, hogy eggyel is lehet nyerni, már tapasztaltam párszor! )
Paintuci 2020-11-29 :: 13:38
Amúgy meg viccőtem.
Paintuci 2020-11-29 :: 13:35
Nyertem a pottyossel nekünk elég egy. Ez olcsó játék. Sokan vannak rá.
mázlista 2020-11-29 :: 12:50
agili!
" alt="
"> Köszönöm!
" alt="
"> Ma 8 vagy 9 blokkot küldtem.
Paintuci! Nyerjél te is!
" alt="
"> Ugyanakkora esélyed van!
" alt="
">
Ezentúl már nem írom be...
Paintuci 2020-11-29 :: 12:25
Most nem érek rá vitatkozni mennyire irigy vagyok, mennem kell az Aldiban. Pontosan merre is van az a nyomorult cukor? Az a barna?
Paintuci 2020-11-29 :: 12:23
Ha elég lesz akkor már hagyhatnál a többieknek is. Ha gondolod. 😂🤣
(Ez feltételes mód. )
bodzaszorp - részvétem
" alt="
">
Apukám 32 évesen hagyott itt minket, így tudom milyen fájdalom megelni gyerekként és szülőként egyaránt.
A fiadnak örömet okozna szerinted a képeslap ? Ha igen, akkor nagyon szívesen izzìtok rá embereket - akár facen is ha engeded (természetesen megbízható csoportra gondoltam és privát a címet megirnam nekik)
" alt="
">
Apukám 32 évesen hagyott itt minket, így tudom milyen fájdalom megelni gyerekként és szülőként egyaránt.
A fiadnak örömet okozna szerinted a képeslap ? Ha igen, akkor nagyon szívesen izzìtok rá embereket - akár facen is ha engeded (természetesen megbízható csoportra gondoltam és privát a címet megirnam nekik)
A Cognative találkozások felmérésében aki részt vett, beírná, hogy a nov. 17-i lezárás után kapott-e vmilyen visszajelzést? Nálam se kép se hang.
Őszinte részvétem bodzaszorp Nektek!!!
bodzaszörp ,fogadd együttérzésük,sok erőt,kitartás Neked !
Szerintem itt a Fórumon kiírhatnád a címet ? Köszönjük !
Szerintem itt a Fórumon kiírhatnád a címet ? Köszönjük !
Sziasztok!
Őszinte részvétem bodzaszorp Nektek.
" alt="
">
Én is szívesen feladok egyet, ha írsz emailt.
Őszinte részvétem bodzaszorp Nektek.
" alt="
">
Én is szívesen feladok egyet, ha írsz emailt.
Sajnálom, részvétünk. 😐🙄😑😖🙁
(Saját készítésű képeslap is mehet?)
(Saját készítésű képeslap is mehet?)
Sziasztok!
Idén sajnos a férjem nagyon fiatalon váratlanul meghalt, és 3 gyerekünkkel hagyott egyedül. A legnagyobb, december elején lesz 18 éves. Ez a szülinap több dolog miatt sem lesz olyan, mint amire valaha is vágyott. Szeretnék neki meglepetést szerezni azzal, hogy képeslapot kap sok-sok embertől. Ha küldenél neki Te is egyet, írj rám és elküldöm a címet. Dec. 1-4. között kellene postára adni. Köszönöm!
Idén sajnos a férjem nagyon fiatalon váratlanul meghalt, és 3 gyerekünkkel hagyott egyedül. A legnagyobb, december elején lesz 18 éves. Ez a szülinap több dolog miatt sem lesz olyan, mint amire valaha is vágyott. Szeretnék neki meglepetést szerezni azzal, hogy képeslapot kap sok-sok embertől. Ha küldenél neki Te is egyet, írj rám és elküldöm a címet. Dec. 1-4. között kellene postára adni. Köszönöm!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Domestosszal nyert szivárvány termoszba mennyi folyadék fér?
A derékfájdalom már "csak" akkor jön/jöhet, amikor túl van a betegség első napjain, láz, szaglás, stb...
Önmagában nem a covid tünete. szvsz.
Önmagában nem a covid tünete. szvsz.
Pappocs jobbulást!
Erős derékfajdalom? Aggasztó számomra. Nekem is van azt gondolom/gondoltam megfázott,.mert nem vigyáztam. Más fel sem merült bennem.
Erős derékfajdalom? Aggasztó számomra. Nekem is van azt gondolom/gondoltam megfázott,.mert nem vigyáztam. Más fel sem merült bennem.
Sziasztok!
Ahogy írtam hétfő óta itthon vagyunk a vírus miatt. A közérzetünk már jó, étvágy is lett, erő is egyre több.
De ez az erős izom vagy izület ( vagy nem tudom mi) fájdalom férjemnek a derekánál nekem a lapockám alatt nem akar javulni... ma kifejezetten éles, erős fájdalom..
Kenjük izomlazítóval, estére fájdalomcsillapító..most elkezdtünk kamillás fürdőt..
Valami javaslata valakinek?
Ahogy írtam hétfő óta itthon vagyunk a vírus miatt. A közérzetünk már jó, étvágy is lett, erő is egyre több.
De ez az erős izom vagy izület ( vagy nem tudom mi) fájdalom férjemnek a derekánál nekem a lapockám alatt nem akar javulni... ma kifejezetten éles, erős fájdalom..
Kenjük izomlazítóval, estére fájdalomcsillapító..most elkezdtünk kamillás fürdőt..
Valami javaslata valakinek?