sziasztok
Akinek nem kell a Macbook szivesen megvenném.
Ha érdekel irjatok.
Köszi szépen
starby
Szívesen átvállalnám a problémádat
Szerintem biztosan megoldódik, csak türelem,
már nincs miért aggódnod

Hy all!
És ha nem vagyok itthon akkor apáméknak odadják a nyereményt?
Vagy meghatalmazást kell írni?
Vagy telefonál elötte a futárszolgálat?
Hivatalosan nem adhatod tovább, ennyi. Magánemberként magánembernek miért ne adhatnád el? Számlát nem kérsz róla és nem beszéltek pénzről, ennyi
Amúgy grat. a MacBookhoz!
Gismo
Bocs, vacakol a gépem.
A ps3 nekem két hét alatt megjött. A telefonnál viszont tartották a 3 hetet.
Viszont nekem is lenne 1 kérdésem azokhoz, akik szintén nyertek csak korábban (teló, PS3).
Azután, hogy felhívták a szerencsés nyertest, mennyi idő múlva kapta meg a nyereményét?
Nekem azt mondták, hogy 3 héten belül jön a futár, de ennél azért konkrétabb adatra volnék kíváncsi, csak mert szeretném tudni, hogy mégis kb. mikor számíthatok rá.
Hát a nyáron még úgy játszottam, hogy 1-2 naponta felraktam olyan 100-200 körüli pontot. Utána taktikát váltottam, elkezdtem gyűjteni, mikor 1175 pontom lett, meguntam és egy az egyben felraktam arra a napra (akkor még a PS3-ra). Mondanom sem kell, hogy nem nyertem meg...
Ezek után megint visszatértem a régi taktikára.
És most 115 ponttal sikerült.
Köbö ennyike.
Grat! Meg szabad tudni, hogy mikor mennyi kupakot és pontot raktál fel?
Hát nem tudom...
Mindenesetre köszi a választ!
Üdv!
-Gismo-
Gismo
gratulálok!
kereskedelmi forgalomba: ha boltod van, nem teheted ki a polca, hogy eladó
egyéb pedig? Hááát, gondolom, úgysem veszik észre. Legf. arra gondoltak, hogy vki kifejezetten azért ne játszon, hogy továbbértékesítse.
..., ja csak mert ma nyertem egy MacBook-ot!
TökYo!!
Üdv!
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy mit is akar ez jelenteni:
A nyeremények kereskedelmi forgalomba nem hozhatók és SEMMILYEN MÓDON NEM ÉRTÉKESÍTHETŐK TOVÁBB.
Ez azt akarja jelenteni, amire gondolok?
Nem adhatom el, és örökre az enyém marad?
Max elajándékozhatom, mi?
Létezik ilyen?
Köszi a válaszokat!
-Gismo-
Az elmúlt 2-3 évbe iszonyatosan sokat játszom.De meg is van az eredménye.Pallmall,Mulltifilter,pepsi coke,pickwik
Nem dicsekvés képpen mondom de tavaly a pepsivel is nyertem egy telefont.Emlékeztek amikor 2 óránként sorsoltak egy sony ericsson w55i-t?Akkor 3 kupakot küldtem be.Pepsi spiler volt a játék neve
starby
Nagy gratula!
Tegnap feltöltöttem vagy 100 kupakot és az esélynövelést is nyomtam igen serényen, ez is azt mutatja, hogy szerencse kérdése az egész!
kb 23:00 fele tettem fel az 1 kupakot
én 25-öket teszek fel, de többször és nem jön össze

gratu, és hány órakor tetted fel az 50 pontot?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások