Nálunk még mindig nem lehet "nyerős" pepsit kapni.... Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek.

sada
Ha már felbontja, és nem tudja beküldeni, akkor inkább dobja is ki. Az enyém se lesz, de az övé se. Ebben az esetben osztom a mondást, ami a lovamról és a szomszédom lováról szól.
Hátha többször belefut ilyen borítékba, és nem folytatja tovább a dézsmálást.
Szintén Coop. Még mindig nem láttam sehol a a TV nyerteseinek névsorát.
Tegnap vettem észre, hogy a COOP-ban még mindig ott van a szerencsedoboz az én 10-15 blokkommal, amivel VOLVO-t akartam nyerni.
Még márciusbab nyertem egy kamrányi Durillo tésztát a Startfishen. Még a mai napig nem érkezett meg. E-mailre nem reagálnak. A tetejében az a kamrányi tészta csak azt jelenti hogy mindegyik fajtából egy. Nálunk sokkal nagyobb a kamra.

(((((((((((((((((((((((((((((((
Az enyém be érkezett, de csak 1 tányért kapok, mert az egyiken nem volt kocka vk.. Pedig ragasztottam rá. Ez tuti.!
Más nem fogja beküldeni, de a te neveden sem fog beérkezni.
Ha már felbontotta, nem fogja visszazárni és továbbküldeni, inkább kidobja.

szamimami
Én éppen ezért mindig ráírom az adataimat a blokkra, vk-ra, cimkére. Mostanában már nem is hátulra, mert ugye fel is lehet ragasztani egy lapra a cimkét. Igy ezlőre írom, szépen ki van dekorálva fekete filccel.

Nem néz ki jól, de ha már én nem használhatom fel, akkor illetéktelenek-se. Nagy meló minden darabra ráírni, de ez van, nem tudok mást kitalálni.
att, és akkor így kárba veszett a nyeremény ezek szerint?
Ani-ha!
Köszi!
(Lásd a Knorr nyereményjáték topikhoz írt hozzászólásomat!)
szamimami, azért ez elég furcsa. Lehet, hogy beérkezett, csak nem a te neveden.
Viszont ha mégis megérkezik még, érdemes lenne valahogy dokumentáltatni a knorrnál a beérkezést, és a posta orra elé tenni.
Most beszéltem a Knorr infó vonalával.
Azokat a vonalkódokat, amiket 08.01-én adtam fel elsőbbségivel a mai napig nem érkezett be hozzájuk!!!!!
Tegnap a Szigeten a napijegy beváltásnál megjelent két srác, hogy most ők elszámolnak a jegyekkel és nem adnak ki többet. Az előttem álló kupakját még beváltották. Kb. 3-4-en álltunk még a sorban (szerintem 8 előtt érkeztünk) és elküldtek minket a francba...
A SE márkaszervízt, ez az A.Coline Kft-t egyszerűen képtelenség felhívni, folyton foglalt. (06-1-2720708)
Ha esetleg valakinek sikerül velük beszélni, kérjen lécci e-mail címet tőlük, nekem igazából az kellene.
Már nagyon nem bírom az ilyen ingyenesnek hírdetett csengőhangokat,mikor odamész az oldalra jobb esetben kiírják,hogy ennyi és ennyi üzenetet kapsz,ennyiért. Akkor hol az ingyenesség?
elmegy a kedvem mindenféle felajánlástól mikor még egy "köszönöm"-öt se kapok....................

dandi Hozzászólás - 2006. augusztus 14. :: 15:00
Ma indult és eddig bírta a sportszelet honlapja... Most már nem lehet elérni, hogy kódokat küldhessünk... :-(
Most hívtam a Balatonos sms játékkal kapcsolatban az infóvonalat,még mindig csúszásban vannak az ajándékok kézbesítésével.Azt mondta a hölgy türelem 90 nap áll rendelkezésükre.Akárhogy is számolom,az áprilisban,májusban nyert ajándékokkal is túlépik a 90 napot.
Tök sz@r, hogy az AÁ. ,a már 1x beküldött kódokra nem jelzi,ír vissza,hogy azt már vki beküldte,pl. úgy mint a Borsodinál,cocánál,pepsinél stb.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások