Tisztelt Hölgyem!
Küldeményét megkaptuk, a kért ajándékot kb. 2-3 héten belül küldjük.
gyermelyi palacsintasütő

" alt="

">hurrá

" alt="

">
Rewart Kft. nagy-nagy piros pont! Gyorsak és rugalmasak.
Ma beváltottam a Takkos kupont, és azt mondták hogy bármire le lehet vásárolni... (Akciós újságban lévőre és más akciós dologra is!!!)
A nagyobbik lányomnak átadhatom a Sport Buli belépőket .
a Juventus rádión nyert wellnessemet ami a gödi Hotel pólus palaceba szólt kicserélték egy másikra mert a szállóda közben becsődölt.
Az FN -en nyertem a Budapest Bár koncertjére két jegyet 13.-ára, melyet az a "DRÁGA POSTA" csak 14.én kézbesített. Írtam at FN-nek és azt válaszolták küldenek egy vigaszdíjat. Pedig nem is az Ő hibájuk.
Ezúton is köszönöm nekik.
Zsizel
5 éves volt a kisebbik fiam,mikor először(és utoljára) 3D-s mozit néztünk vele.Nem esett le róla már a szemüveg éppen,de sokkal kevésbé élvezte,mint később itthon 2D-ben a DVD-n.Nem nekik való,ezért sem csinálnak az ő méretükben gondolom.
ideal.hu:
"Tajvanon egy 42 éves férfi az Avatar vetítése közben szélütést kapott, nem sokkal később meghalt az agyában képződött vérrög miatt. Halálát orvosa a 3D-s játékfilmmel is összefüggésbe hozta. "
trendy: egyetértek. Én kifejezetten utálom. A végére keresztbeállnak a szemeim.

" alt="

">
Szerintem egy kisgyereknek elég fárasztó 3D-ben megnézni egy filmet(még felnőtt szemnek is megerőltető).
A győri Cinema Citynek írt reklamációm több-kevesebb sikerrel járt!
A pozitív, hogy kapunk 2 vigaszjegyet.
A negatív, hogy nem gyártanak sehol a világban gyerekméretű 3D-s szemüveget! Azért ez nevetséges!

" alt="

">
Sziasztok!
Nem rég értem haza,de látom már nem kell telefonálnom,mert ti mindent elintéztetek.Köszi

" alt="

">
sada
Én is a Telemédiára írtam. Én dél körül hívtam őket és akkor még nem tudtak az "ügyről" vagy szerencsére az illetékessel tudtam beszélni. Egyébként ők cseszték el, az ő dolguk rendezni.
A MOL-ról nem mondanám: Pénteki infóra ma mozdultak.
A Démadárral nem volt gond, az a része jól ment a dolognak, nekik kár volt csörögni.
A Telemédia ma tudta meg (hétvégén nincs ügyelet?) de azonnal rámozdultak.
Érdemes volt Mol-nak, Dél-Magyarnak és Telemédia Kft-nek
telefonálnom, sada már beírta a jó hírt!

" alt="

"> Gyorsak voltak!
Jobb lett volna fordított sorrendben telcsizni

" alt="

">
Találtam 100Ft.ot az utcán /belerúgtam úgy vettem észre/
Bonduelle-nek nagy pirospont.
Átfoglalták a hotel nyereményemet másik időpontra, így el tudunk mennni nyaralni:-)
meglett az eredménye a reklamálásnak a coop-nestlével kapcsolatban
javítják a coopos kiírást és elfogadják a logót
hurrá

" alt="

">
előkerült a postán hetek óta keringő utolsó joy borotva...-)
Coop-ban /Hatvan/, vettem 3 citromos balatont,a pénztáros néninek időben szóltam,hogy külön blokkoljon,mert játszani szeretnék vele.Szólt,hogy nem írja ki a blokk,hog y citromos, és lehet,nem fogadják el.megkérdezte,hogy így kérem e.
nagyon kedves pénztáros néni volt,javasolta,hogy hol van a másik bolt,ahol a pénztárgép kiírja pontosan. / ott nem volt citromos/
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások