Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 118 / 303 oldal |
nektek működik a Prizee-n a virág összeszedős? nekem nem,azt írja,hogy hiányzik az aDOBE rEADER 8. PEDIG FEL VAN TELEPÍTVE,EDDÍG IS JÁTSZOTTAM A VIRÁGOSSAL
Az a baj, hogy nem igazán tudok angolul, de most úgy értelmeztem egy angol fórumos beírást, hogy talán a crazy memo-val kell játszani. Most akarnám megpróbálni, de kínlódik a prizee.
a hocus pocus új megszerzési módjáról még sehol sincsenek hírek. Ez azóta van ugye hogy megszűnt a cocktail kaparós.
editesztan: húúú bocsi, nagyon régen volt már, közel 4 éve hogy azt a hókusz pókuszt megcsináltam, nem emlékszem, meg azóta biztosan változott is. Ne hari.
a vip játék következő naptól él
" alt="
">
" alt="
">
Én is így voltam valamelyik nap, hogy éppen elértem a csoki rangot, és másnap engedett játszani vele. Holnap próbáld meg!
A toilokdo-n a VIP játékkal mikor lehet játszani. Én ma lettem csoki rangú, de nem engedett játszani.
Viki
Te sem tudod ezt a hocuspocus titkos játék megszerzését?
Te sem tudod ezt a hocuspocus titkos játék megszerzését?
én mostanában vettem csak meg a madárijesztőt mert nem tudtam, hogy van, végig is vittem az utolsó szintig erre ott meg leesik a béka és belefullad.
nagyon gyorsan felért a víz is
nagyon gyorsan felért a víz is
Viki
akkor csak gyakorolni kell
" alt="
">
akkor csak gyakorolni kell
" alt="
">Zsanett: bocs, mágnespatkó
Zsanett: az meg van meg a patkó meg a fagyasztás is. Mégis ultra béna vagyok, nem tudom kiszámítani az ugrásokat.
" alt="
">
" alt="
">Viki
ott érdemes a madárijesztőt megvenni
" alt="
"> nagy segítség
ott érdemes a madárijesztőt megvenni
" alt="
"> nagy segítségÉn olyan ultra béna vagyok a béka ugarótsban hogy az hihetetlen.
" alt="
"> Most rontottam el a 2. szintet.
" alt="
">
" alt="
"> Most rontottam el a 2. szintet.
" alt="
">ja azt hittem más
ennél a játéknál még soha nem láttam
ennél a játéknál még soha nem láttam
Szerintem egyébként ennél a játéknál ad legkevesebbszer jackpothoz való darabot.
Általába a jackpotból több darabot kell összeszedni, hogy bubzt kapj érte.
Ugyanúgy össze kell gyűjteni 7-8 db-ot hogy megkaphasd a jackpotot, mint a diabolónál, vagy a guardian angel-nél.
kék buborékban egy piros színű bot féle
ezen a blazing flamesen találtam most egy jackpotot.
mit kell vele csinálni?
mit kell vele csinálni?