Viki, nekem ingyen utalásom van...
Mármint 499Ftot fizetek a banknak havonta, és ezért a díjért két ingyenes kp felvétem van, és ingyen utalhatok az otp directen keresztül...
Megnyertem egy aukciót 1 Ft-ért. Postaköltség 75 Ft. Most utaltam el 80 Ft-ot ami 190 Ft-omba került. Kérdeztem a csókától nem lenne-e jobb ha válaszborit küldenék de nem válaszolt rá. Na ezt csak úgy írtam érdekességképpen. Nekem biztos jó lett volna a válaszbori is, sőt!

" alt="

">
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=4462179
Érdekelne olcsón finom szaloncukor
Frissítettem a cseréimet a zsibvásáron.
Gyerekruhák, játékok...stb. Az árakból alkudni is lehet.
Csere és utalvány is érdekel. Írj és biztos megegyezünk.
Zitike_2009 esetleg fórumos? Vagy ismeri valaki?
7-9 éves lányra hirdetek harisnyát a teszveszen. 1ft-os aukció, holnap jár le. ginabolt25 néven vagyok
uhhh hát az más

" alt="

"> azért az már nem kicsi összeg

" alt="

"> Drukkolok neked hogy legalább neked összejöjjön

" alt="

">
4000 Ft-os volt, ami nem jött meg, tiszta pozitívval.
Bízom benne, hogy tényleg csak a postán kevereg, de ma ismét hivogatni fogja a férjem.
Az 1 ft-osnak ment a negatív, mint a huzat.
"de az eladó többszöri megkeresésemre sem reagált, telefon kikapcsolva. "
Ez az idegesítő hogy ilyet meg mer tenni bárki is,te azért licitáltál mert szükséged van rá,neki meg annyi esze lehetne hogy ha feltesz valamit 1FT-ra az még nem jelenti azt hogy valaki feljebb licitálja....
Én küldenék neki egy 100Ft-ot hagy örüljön neki

" alt="

">
A másik dolgot meg sajnos nem lehet kiszűrni,az a szerencse hogy nem nagyobb értékben adtál fel pénzt,én ha 2000FT felett vásárolok valamit akkor annak alaposan utána nézek

" alt="

">
alexa: én most eladóként vagyok dilemmában, de majd kiderül.
vevőként van 2 esetem:
1- vettem egy kisnadrágot 1 ft-ért, de az eladó többszöri megkeresésemre sem reagált, telefon kikapcsolva.
Írtam neki másik terméken keresztül, és még ő fenyeget.
Ha nem akarja 1 ft-ért odaadni,akkor miért annyiért adja fel
2- vettem egy cd-t, elutaltam az árát, állítólag fel is adták, de a postai adatok csak nem érnek ide mailben, pedig 1 egész napja ígérik
Lehet hogy csak 2nap ami mellesleg 3 de azóta volt fent vaterán is minden órába szinte...
Na mind1 nem fogok erről vitát nyitni,nem kívánom neked hogy találkozz hasonló vevőkkel,akik még arra sem méltatnak hogy egy email.t küldjenek,mikor te is rá vagy szorulva arra a pénzre.
Jézusom!Akkor is csak 2 nap telt el!

" alt="

">
De parázok mert ha valaki megvesz valamit akkor legalább írjon annyit hogy nem tud most fizetni,vagy ne licitáljon rá ha nincs pénze,gondolom én is azért tettem fel mert szükségem van a pénzre....
alexa1986!
Mit pánikolsz?2 hét áll az adás-vétel lerendezésére,ráadásul mindenki fizetés előtt van!Nem szeretnék ilyen eladótól vásárolni,aki 2 nap után már kiírja egy fórumon a nevem!

" alt="

">
Timi1, válaszoltam Neked a másik topicban, de ide is irom akkor:
fizetned akkor kell átutalással az egyéni bankszámlaszámodra (vagy be is fizetheted oda akár), amikor eléri az egyenleged az 1.500 Ft-ot, illetve év végén is van egy elszámolás. A teszvesz majd küldi a számlát, addig nem kell fizetned
Én is tanácstalan vagyok.
Eladtam egy telefont vasárnap reggel.Azóta a vevőnek küldtem 2emailt, amire nem válaszol,hívom telefonon de ki van kapcsolva
wboard a felhasználó, nem tudom hogy most mit csináljak

" alt="

">
5FT-ot kell fizetni nekik függetlenül attól hogy eladtál.e valamit vagy nem vették meg.
csekket fognak majd küldeni és azt kell befizetni.
SOS!
SEGÍTENE VALAKI?
HA A TESZVESZEN ELADOK EGY TERMÉKET AKKOR MIKOR KELL FIZETNEM A TESZVESZNEK ÉS MENNYIT?
UTALNI KELL AZ ÖSSZEGET VAGY CSEKKET KAPOK?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások