Közel 100 játék látható most is a wny-en.
Kinek ez jön be, kinek az, szabad választani.
Olyan játék/nyeremény nincs, ami mindenkinek tetszik.
Még a Screvonál is tudod követni, elvitték-e a fődíjat v. nem.
Ne görcsölj rá ennyire a játékokra!
Persze, hogy lehet nyerni, ezt nem vitatja senki.
De ekkor nem érted, hogy miről írtam...
A KOMOLY fődíjak utólagos sorsolása lenne a cél, hogy mindenkinek legyen esélye megnyerni.
Aki nyer, az rögtön megtudja, a pORbléma az, hogy ha elviszik a KOMOLY fődíjat és ezt nem tudja a nyertesen kívül más, akkor a többiek már csak vaktölténnyel lövöldöznek, teljessssssssssssen feleslegesen.
És most már tényleg Ahsoka.
Az, hogy pár havonta van egy-két olyan játék, aminek nyerőidőpontos a nagy fődíja (is), legalább változatosabbá teszi a játékokat.
Azért nem ez a jellemző. 😀
Mizse játékkal kapcsolatban én az egyik nyertes vagyok (nem a fődíjé) szerintem lehet nyerni a Screvo-n keresztül. Ilyen nagyobb nyereményem nagyon rég nem volt. Szerintem teljesen mindegy, mikor tudom meg, hogy nyertem vagy sem, a lényeg, hogy valóban legyen nyertes kisorsolva.
Valóban, de nálam ez a 3 fődíj nem komoly kategória.
Nem rossz a 100e Ft, de nem erre gondoltam. Máshol is vannak azonnali nyeremények kb ilyen értékben.
Én milliós értékű nyereményekről sprehhelek.
A nyújorki utat már nyilván elvitte valaki és nem fogják kiírni, csak a játék végén.
Hasonlóképp' a Kométa-IKEA-hoz, az még lehet, hogy bent van, de kiírni nem fogják a megnyeréstől számított 2-3 napon belül...
Na mindegy, nézzük inkább Ashoka legújabb kalandját.
Nézd meg a mostani Mizse játékot.
3 fődíj van, kettőt már elvittek, ki vannak írva nyertesek.
Egy pár nap kell, hogy ellenőrizzék a nyertes blokkot, de aztán kiírják.
Én nem szoktam nézegetni a szkrevó oldalát, de nyilván csak jóval a játék vége után teszik közzé a fődíj-nyertesek nevét.
Akkor lehet mákunk, ha innen nyer valaki és rögvest beírja a fórumba.
Ezeken már biztos, hogy nem fognak változtatni. DE lehet, hogy megfontolják a javaslatot, és a későbbiekben változtatnak. Egyébként azt honnan lehet tudni, hogy megnyerte e valaki ár az utazást v. az Ikea utit?
Csak egy dolgon lovagolok, azt pedig qrva eccerű lenne orvosolni...
A bosszantó, hogy nem teszik meg, így esély sincs a nyújorki útra vagy épp' az IKEA utalványra.
Oké, vannak más játékok is, lehet másra is összpontosítani, de ez most nem erről szól. Az a probléma, hogy nem értik, hogy mit írok, vagy értik, de lesz@rják és nem hajlandóak ésszerűen cselekedni. Mellébeszélnek, hüJére vesznek.
Pedig csak egy kicsit kellene belenyúlni a programba...
Szerintem túl sokat lovagolsz ezen a témán. 😅
Egyszerre csak pár játékuk fut, rengeteg más (más által szervezett/bonyolított) játék van, ahol utólag sorsolják a fődíja(ka)t. Lehet válogatni, ki mivel szeretne játszani. 😃
Ezt válaszoltam Bettinek:
"Kedves Betti,
köszönöm a választ.
Nos: Az, hogy több játék egy oldalon található, az jó. Az oldal is profi, fiatalos, ez is piros pont.
De már több játéknál előfordul, hogy csak egyszer kell regisztrálni (a játékos nevét, címét, stb.) és belépést követően már csak az adott nyugta adatait kell feltölteni. Pl: Bonafarm, az Auchan, a Spar, vagy akár a Coca-Cola játékai. Tehát ez abszolút nem egyedi.
Továbbá nem túl bonyolult megtalálni az adott játékokat, elég, ha felnéz a játékos a nyereményjáték-gyűjtőhelyekre (pl. www.webnyeremeny.hu) és ott mindent megtalál, két kattintás után a játék oldalán van. Tessék csak megnézni.Tessék megnézni az aktuális nyereményjátékokat, a nyereményeket ÉS A KAPCSOLÓDÓ JÁTÉKSZABÁLYOKAT.
"több kisebb értékű vásárlást kell megtenni a több százezres- vagy milliós értékű nyereményért.
Ez sem igaz, sőt, a legtöbb játéknál akár egy feltöltéssel esélyes a játékos a fődíjra.
Az, hogy újra és újra vásárolgatni kell az az Önök "sajátossága", szerintem nem fair.
Akkor lenne elfogadható, ha az első 3-4 feltöltés után már NE KELLJEN újabb 3-4 feltöltést (vásárlást) eszközölni, hanem már minden következő mehesen a fődíjért vagy a komolyabb nyereményért. Engem ez rettenetesen bosszant. A kaparás "élménye" nincs egyenes arányban a pénztárcából elfogyott összeggel... Mert mi történik, ha eljutunk arra a kaparós felületre, ahol a komoly nyereményért megyünk? Lekaparjuk, nem nyerünk és ott tartunk, hogy megint többször kell vásárolni, hogy eljussunk eddig a pontig. HÁT NEM! NEM ÉS NEM!
Az ingyenes kaparós játékok pedig engem nem hoznak lázba, sőt, az sem tetszik, hogy ennek az az ára, hogy ezt követően biztosító társaságok zaklassanak telefonon. Volt ilyen...
A megnyerhető Screvo pontok is olyan kategória, amit nem neveznék nyereménynek.
Rengeteget kellene összegyűjteni, hogy érjen is valamit.
Szintén nem jó, hogy nem kell megadni a nyugtaszámot és/vagy NAV kódot. A vásárlás során ugyanis ez az egyedi, az AP szám nem az.
Az AP mindig ugyan az, a nyugtaszám/NAV kód mindig más.
Ez azért fontos, mert ha egy percen belül két ember vásárol és mindketten pályázni szeretnének, akkor a második már nem tud, mert ugyan azokat az adatokat viszi (vinné) be, mint a korábban pályázó (ugyan abban a percben vásároló) játékos. Ez felettébb ritka, de előfordulhat.
Sok más szervezőnél már reklamáltuk ezt, rájöttek, hogy igazunk van és azóta a legtöbb játéknál kell nyugtaszámot/NAV kódot is rögzíteni.
"Nálunk AZONNAL kiderül..."
Továbbra is elbeszélünk egymás mellett. Nem azzal van a gond, hogy azonnal megtudjuk, hogy nyertünk-e. Ez jó, de csak a kisebb/közepes értékű nyeremények esetében. Más játékoknál is előfordul, hogy van azonnali nyeremény is, de a játék Fődíját mindig utólag sorsolják, közjegyző jelenlétében.
Egy több millió forint értékű nyeremény esetében ez lenne a helyes - "retro" ide vagy oda" - ha utólag sorsolnának.
Miért? Mert előfordulhat, hogy a nyerő időpontot a játék első napjaira sorsolja a gép, így aztán aki utána töltöget, már nem nyerhet. Csak dobálja ki a pénzt az ablakon. Ez van. Ezt tessék már megérteni végre.
Úgy emlékszem, hogy a Screvo indulásakor volt egy Vénusz-játék, ahol utólag sorsoltak. Miért nem lehet ezt rendszeressé tenni?
Higgyék el, mi játékosok sokkal jobban örülnénk, ha utólag lenne sorsolás, mert így mindenkinek esélye lenne a főnyereményre.
Ki tudjuk (ki tudnánk) várni a fődíj-sorsolás időpontját, erre mérget vehetnek.
Akinek 3 pályázata van, annak 3 esélye van, akinek 40 annak 40, ilyen egyszerű. Egyszerű és igazságos. Ettől még nem lenne retro a dolog.
Továbbá ez több vásárlást generálna, ami a "megbízó" cégnek is jó lenne.
"több mint 160.000 + letöltővel, több mint 41.000 boldog nyertessel és lassan a 4.000.000. kaparásnál járva"
Ha ezt a számot összehasonlítjuk a más játékokra beérkezett pályázatok/nyertesek számával, már nem fog ilyen pozitívan kinézni a dolog...
A 41.000 nyertes jelentős része filléres nyereményt nyert, a 4.000.000 kaparásból szintén rengeteg a "most nem nyertél" kategória.
Szóval ez is csak "propaganda szöveg", ami jól hangzik, de ha utánagondol az ember, más a helyzet.
Ne haragudjon, hogy nyers vagyok, de látni kell a rossz oldalát is a Screvo-jelenségnek. Ezekre próbálom felhívni a figyelmet.
Őszinte leszek: ha indul egy nyereményjáték KOMOLY nyereménnyel azt mondom magamban: Jaj, de jó, csak NE a Screvo szervezze!!!
És ezt egy módon tudnák megváltoztatni: HA UTÓLAG SORSOLJÁK A FŐDÍJAKAT.
Ez nem csak az én véleményem. Lehet, hogy mások nem veszik a fáradságot, hogy leírják, én megteszem."
Szkrevó válaszolt!!!
"Köszönjük a kritikát!
A Screvo egy innovatív a piacon első applikáció, ami összegyűjt több nyereményjátékot egy oldalra. Könnyen egyszer kell szükséges regisztrálni, és bármikor szabadon lehet játszani bármelyik játékkal. Ellenben a "retro" weboldalas nyereményjátékoknál, ahol feltöltésenként újra és újra kell regisztrálni.
A nyereményjátékok világában több éve az a bevált mechanizmus amit a márkák választanak, hogy több kisebb értékű vásárlást kell megtenni a több százezres- vagy milliós értékű nyereményért. Mi a Screvonál ezt megspékeltük egy új extra pályával, hogy minden feltöltés (kaparás) izgalmas legyen. Az izgalmakat növelve, nem szeretjük a játékosokat lógva hagyni a levegőben, mint jelenleg minden weboldalas feltöltés. Nálunk AZONNAL kiderül, hogy nyertél vagy sem. Ennek bizony feltétele, hogy nyerő időpontokhoz tesszük a nyertes időpontot, így nem kell hónapokig várni, hogy nyertél-e. Persze ha nem nyersz a weboldalas játékokon még utána sem kapsz semmit, nem hogy izgalmas játékot.
Mi így próbálunk újítani a piacon, jelenleg már több mint 160.000 + letöltővel, több mint 41.000 boldog nyertessel és lassan a 4.000.000. kaparásnál járva igyekszünk mindig újabb és újabb izgalmas játékokat és szuper nyereményeket hozni nektek. Például most indult el a Jägermaister játékunk négy játék egyben, bárhol vásárolt itallal játszhat, és van ingyenes kvíz játéka is, és ami a legszuperebb, hogy új játék típust fejlesztettünk le.
Próbáld ki te is!
Szép napot!"
Szóval qrvára nem értették meg, hogy mi a probléma velük.
Az lenne a jó, ha más is írna nekik, TALÁN meggondolják magukat és utólagos sorsolást tartanak. De ehhez több "protestálás" kellene, nem csak az, hogy én írjak. Egy fecske nem csinál nyarat.
Sziszka9,
Köszönöm szépen a segítséget, sikerült a javaslatod alapján
megnézzük hogy aratnak limittel a pécsiek

" alt="

">
vajon összejön-e a napi 2-3

" alt="

">
A legelejétől azonnal értesített…
Csak szólok.
Nem hiszem, hogy megoldhatatlan feladat egy olyan program, ami nem azonnal, hanem később, pl 0 óra 0 perckor küldi ki a nyertesértesítőket.
De kétségtelen a LEBONYOLÍTÓNAK (remélem jól írtam, hogy tudjam ki kicsoda) kényelmesebb.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások