Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 119 / 892 oldal |
Valaki tudna nekem segiteni? Egy blokkot kellene regizni.mert a gepet nem tudom bekapcsolni.a telefon meg nem akarja. :-(
Lányok!
Nagyon szépen köszönöm mindnyájatoknak akik az Activia kódokkal segítettek vagy szerettek volna segíteni nekem! Kedvesek vagytok!!! Köszönöm!!!
Nagyon szépen köszönöm mindnyájatoknak akik az Activia kódokkal segítettek vagy szerettek volna segíteni nekem! Kedvesek vagytok!!! Köszönöm!!!
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem még ma e-mailben küldeni - akár csak kölcsön - két db Activia kódot! SOS! Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
Értem, az átirányítás lehetősége volt meg régen és már nincs
" alt="
">
" alt="
">Nekem ez a kérdéses citromom már elég régi. és mégsem boldogulok vele. Mint alább írtam az egyiket nem is tudom megnyitni. pedig rendszeresen használtam. Valahogyan meg kellene néznem a leveleimet
Régen lehetett, régi citromailem át van irányítva, de amit nemrég csináltam, azt nem tudtam.
Én sem találtam ilyen funkciót. a freemailt átirányítottam, de a jelek szerint a citromot nem lehet
csengetyu
Szerintem már nem lehet átirányítani a citromailt. Legalábbis én vagy 2 hete próbálkoztam, de nem találtam ilyen funkciót.
sada
a citromra érkező leveleket irányítanám át pld. gmailra
a citromra érkező leveleket irányítanám át pld. gmailra
b.aggee : kitöltöttem. Habár 1-2 kérdésnél én is elgondolkodtam.
b.aggee
Kitöltöttem. Most már kíváncsi vagyok, jól ismerem-e a problémát. Kénytelen leszek utánaolvasni.
" alt="
">
Kitöltöttem. Most már kíváncsi vagyok, jól ismerem-e a problémát. Kénytelen leszek utánaolvasni.
" alt="
">Honnan akarod átirányítani?
Nem találom hol lehet átirányítani. csak olyat látok, hogy a citromba irányítani.de hogy az ide érkezőket átirányítani azt nem találom
b.aggee - nem engedi
" alt="
">
Sajnáljuk, a keresett fájl nem létezik.
Kérjük, ellenőrizze a címet, és próbálkozzon újra.
" alt="
">
Sajnáljuk, a keresett fájl nem létezik.
Kérjük, ellenőrizze a címet, és próbálkozzon újra.
Zsuzsa Nr.1.
Szinte mindennap belépek. / ameddig engedte/ A másik citromosra be tudok lépni.
Szinte mindennap belépek. / ameddig engedte/ A másik citromosra be tudok lépni.
Szakdogához kérdőív kitöltéses segítséget kér 1 ismerősöm vak ismerőse = 1 perc alatt kitölthető a kérdőív a vakokkal kapcsolatban (12 ikszelős kérdés). Tapasztalat: kitöltöttem. Előre is köszi, ha Te is kitöltöd:
https://docs.google.com/forms/d/1-_3Yh76cZ4DaP3Aj
7bNsOokG1SRnsqpUQOv58Gmc37M/viewform
https://docs.google.com/forms/d/1-_3Yh76cZ4DaP3Aj
7bNsOokG1SRnsqpUQOv58Gmc37M/viewform
... egyébként előtte figyelmeztető levelet küldenek. Jó, ha átirányítod egy fiókba, ha több címmel játszol/levelezel.
csengetyu
Nem lehet, hogy 3 hónapig nem léptél be ebbe a fiókodba?
Akkor törlődött, de újra regisztrálhatsz. Próbáld meg, ha engedi, akkor
a jövőben figyelj, citromail-nél ez a szokás
" alt="
">
Nem lehet, hogy 3 hónapig nem léptél be ebbe a fiókodba?
Akkor törlődött, de újra regisztrálhatsz. Próbáld meg, ha engedi, akkor
a jövőben figyelj, citromail-nél ez a szokás
" alt="
">Segítséget szeretnék kérni
Nem tudom megnyitni az egyik citromos fiókomat. Van e valami más elérési lehetőség, ahonnan be tudnék lépni?
Két böngészővel próbáltam ,de nem megy. Érdekes hogy a másik rendesen működik
Nem tudom megnyitni az egyik citromos fiókomat. Van e valami más elérési lehetőség, ahonnan be tudnék lépni?
Két böngészővel próbáltam ,de nem megy. Érdekes hogy a másik rendesen működik
Írtam emailt...
" alt="
">
zshajni Veled meg nem fogok ennyit trécselni emailben ha nem teccik tudni emailjeimet kivülről.. irgum, meg a burgum...
" alt="
">
" alt="
">
zshajni Veled meg nem fogok ennyit trécselni emailben ha nem teccik tudni emailjeimet kivülről.. irgum, meg a burgum...
" alt="
">