b.aggee
Kitöltöttem. Most már kíváncsi vagyok, jól ismerem-e a problémát. Kénytelen leszek utánaolvasni.

" alt="

">
Honnan akarod átirányítani?
Nem találom hol lehet átirányítani. csak olyat látok, hogy a citromba irányítani.de hogy az ide érkezőket átirányítani azt nem találom
b.aggee - nem engedi

" alt="

">
Sajnáljuk, a keresett fájl nem létezik.
Kérjük, ellenőrizze a címet, és próbálkozzon újra.
Zsuzsa Nr.1.
Szinte mindennap belépek. / ameddig engedte/ A másik citromosra be tudok lépni.
Szakdogához kérdőív kitöltéses segítséget kér 1 ismerősöm vak ismerőse = 1 perc alatt kitölthető a kérdőív a vakokkal kapcsolatban (12 ikszelős kérdés). Tapasztalat: kitöltöttem. Előre is köszi, ha Te is kitöltöd:
https://docs.google.com/forms/d/1-_3Yh76cZ4DaP3Aj
7bNsOokG1SRnsqpUQOv58Gmc37M/viewform
... egyébként előtte figyelmeztető levelet küldenek. Jó, ha átirányítod egy fiókba, ha több címmel játszol/levelezel.
csengetyu
Nem lehet, hogy 3 hónapig nem léptél be ebbe a fiókodba?
Akkor törlődött, de újra regisztrálhatsz. Próbáld meg, ha engedi, akkor
a jövőben figyelj, citromail-nél ez a szokás

" alt="

">
Segítséget szeretnék kérni
Nem tudom megnyitni az egyik citromos fiókomat. Van e valami más elérési lehetőség, ahonnan be tudnék lépni?
Két böngészővel próbáltam ,de nem megy. Érdekes hogy a másik rendesen működik
Írtam emailt...

" alt="

">
zshajni Veled meg nem fogok ennyit trécselni emailben ha nem teccik tudni emailjeimet kivülről.. irgum, meg a burgum...

" alt="

">
Akkor türelmes leszek, megjött a csomagja, azt szeretném rendezni.
Nem. Viszont nyaral, így ritkábban néz (szerintem) a mailjeit.
Pantucinak írtam a freemail-es e-mail címére, de most nem válaszolt (régebben meg igen). Tud valaki hozzá egy működőbb mail címet?
Sziasztok! szamocámhoz tudtok telefonszámot? Sürgős lenne! Köszönöm.
Ui.: Gabbci már nem aktuális.

" alt="

">
Sziasztok! Tudja valaki "liva" telefonszámát? Sürgős lenne vele beszélnem. Köszönöm.
Sziasztok! Gabbcihoz nem tud valaki telefonszámot? Este nem láttam a felajánlását, viszont ha még megvan neki a belépő, én elmennék, de a reggeli e-mail-re nem reagált (vagy azért, mert nem vagy azért, mert nem is látta). Köszönöm.
4 db actívia kódot kérnék kölcsön, előre is köszi.
Samidala - köszi, rájöttem mi volt a gixer. A Posta netbanjába akartam belépni.

" alt="

">
Nem is értem miért vannak egy oldalon.
Sziasztok! 10 Activia kódot keresek. Visszaadom később vagy kifizetem, ahogy Neked jó, de sürgős lenne. Köszönöm.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások