Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 119 / 143 oldal |
Hihetetlen, de megjött a júniusi tányér. IV.ker.
Juniusi tányér befutott / X. ker /
Augusztusban 2 tányért nyertem.Budapesten elsőbbségivel adtam fel,az enyém ezek szerint időben beérkezett.
Én is nyertem augusztusban is 2 db-ot, de még a júniusi sem érkezett meg.Biztos nehéz dolog havi 10000 tányért kiszállítani, de erre vállalkozott a futárcég.Remélem, hogy augusztus végéig csak megérkezik a júniusi adag.
Reggel fél nyolckor hozta a futár a *júniusi* tányérokat.
Próbáltam rábeszélni, hogy hagyjon itt még két adagot, neki is jobb, ha nem kell annyit mászkálnia, de nem állt kötélnek.
Próbáltam rábeszélni, hogy hagyjon itt még két adagot, neki is jobb, ha nem kell annyit mászkálnia, de nem állt kötélnek.

Főoldal: Knorr
infovonal
infovonal
Milyen telefonszámon érdeklődtök ti a Knorrnál?
Nekem is eszembe jutott!
Arra gondoltam, hogy valamekyik postás, vagy rokona nevén
Persze, megtalálni nem fogod...
Persze, megtalálni nem fogod...
Ildicc drága! És van tipped, hogy hol keressem?
A hölgy átnézte:
Név szerint
Városnév szerint és
Utcanév szerint.
Se az enyém, se az anyósomé nem érkezett be.
Szerintem ez már veszett kutya!
A hölgy átnézte:
Név szerint
Városnév szerint és
Utcanév szerint.
Se az enyém, se az anyósomé nem érkezett be.
Szerintem ez már veszett kutya!
Ide is 2 tányér,csak a mamám nevére,ha minden igaz,és mi vagyunk!?
Meg a barátomnak is beért a 2 tányérnyi pályázat,amit feladtam. Bizti örülni fog!
Meg a barátomnak is beért a 2 tányérnyi pályázat,amit feladtam. Bizti örülni fog!

Augusztusiban ismét 2 tányérat nyertem! 

szamimami, szerintem beérkezett az, csak legfeljebb nem a Te neved van rajta 

Most beszéltem a Knorr infóvonalával!
Azokat a kódokat, amiket 08.01-én adtam fel elsőbbségivel még a mai napig nem kapták meg!!!
Csoda, ha nem nyertünk!!!
Azokat a kódokat, amiket 08.01-én adtam fel elsőbbségivel még a mai napig nem kapták meg!!!
Csoda, ha nem nyertünk!!!
Én 1-én adtam fel elsőbbségivel Jászberényben, és semmit nem nyertem. (Jászberény). Ráadásul a mamiét is én adtam fel, így ő sem nyert.
Szerintem ez egyértelműen a Posta műve!
(Korábban olvastam, hogy megbüntették a Postát, az elsőbbségi megnevezésért, mert megtévesztő! Nem ér mindig előbb oda! Sőt én már jártam úgy, hogy az elsőbbségi levél később ért oda, mint a sima ajánlott!)
Szerintem ez egyértelműen a Posta műve!
(Korábban olvastam, hogy megbüntették a Postát, az elsőbbségi megnevezésért, mert megtévesztő! Nem ér mindig előbb oda! Sőt én már jártam úgy, hogy az elsőbbségi levél később ért oda, mint a sima ajánlott!)
Félve, de hozzászólnék, én 2-án adtam fel egy borítékban 2 pályázatot, mindkettő nyert.
az infon azt mondták , hogy 1 órával később ért be a pályázatom , ezért nincs most tányérom
Engem is már többször elírtak.
Most kivételesen a település jó,de keresztnévnek a hugomét kaptam
Most kivételesen a település jó,de keresztnévnek a hugomét kaptam
Egyébként település szerint keressetek, akik nem találták meg magukat, mert lehet el van írva sok név, az egyik ismerősömé is el volt írva, és ugye a listában már teljesen máshol volt, nem ott ahol abc szerint következne a neve.
Ez az egész lutri, én is most kb.10 db pályázatot adtam fel augusztusban elsőbbségivel egyszerre, és érdekes módón 1 nem ért be.
Volt hogy 2002-ben Cba-ban első 100 kap bicajt akcióban 2 pályázatot egyszerre adtam fel, akkor még nem volt elsőbségi 1 beért 1 nem.
Volt hogy 2002-ben Cba-ban első 100 kap bicajt akcióban 2 pályázatot egyszerre adtam fel, akkor még nem volt elsőbségi 1 beért 1 nem.