Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 119 / 175 oldal |
Na nem baj, holnap is nap lesz!!! Szeretnék még egy Portugál jegyet. Mezre nincs szükségem, de ha az jönne, azt se bánnám!
belluszka,én is így szoktam addig míg enged,de ma nem voltam,így nem én csináltam
" alt="
">ez volt a szerencsém.
" alt="
">ez volt a szerencsém.jelica!etesd a medvével,akkor tuti elhallgat!na és még jól is lakik.
Prizma: ha leülök borsodizni, addig nem kelek fel, amíg enged nyomni. Ma kora du. elnyomkodtam, úgyhogy nem éjszakázok.
Nekem sem brummogott,de morgás itt is van (a férjem morog miatta...))
" alt="
">
" alt="
">Háát nagyon szerettem volna,ha brummogott volna a medve!Ajándéknak gondoltam,de sajna nem brummogott csak én morgok!
belluszka!
Még lehet, hol van még éjfél?
" alt="
">
Még lehet, hol van még éjfél?
" alt="
">Nekünk egy polc medvénk van, lassan dörmögni fognak. Decemberig jó, majd megeszük.
Borsodi ma is semmi
" alt="
">
" alt="
">jelica
Ezzel én is vagyok, csak a pénztárcám szab határt.
Ezzel én is vagyok, csak a pénztárcám szab határt.
" alt="
">Én azért sem adom fel, eddig ez az év elé gááázzz, de mivel tavaly a kezdő évem(amikor úgy voltam vele, hogynem is lehet nyerni és az első játékkal sikerült.....) jobb volt, úgy vagyok vele, hogy sosem szabad feladni....
A remény hal(jon) meg utoljára,,,,, nem?
Medve: 6/0
Soproni: rengeteg / 0
Konyha ördöge: sok / 0
Azt hiszem egy kis szünetet tartok a játékokban, közben sajtot eszünk piros arannyal. A sört már megittuk... (előre a medve bőrére
" alt="
"> )
Soproni: rengeteg / 0
Konyha ördöge: sok / 0
Azt hiszem egy kis szünetet tartok a játékokban, közben sajtot eszünk piros arannyal. A sört már megittuk... (előre a medve bőrére
" alt="
"> )Én még soha nem nyertem ilyen kodos beküldözgetős játékkal.
A legjobban a Maggi okozott csalódást! Még a 100 ban sem tudtam bekerülni több pályázattal !!
Vonalkódos játékokon sem nyerek sorozatban. A posta annál inkább profitál
A legjobban a Maggi okozott csalódást! Még a 100 ban sem tudtam bekerülni több pályázattal !!
Vonalkódos játékokon sem nyerek sorozatban. A posta annál inkább profitál
Most nekem sem jött össze, az elején kellett volna többet veni, de még akkor csak egyféle volt. Én viszont szeretem.
MEDVE 2/0....többet nem is veszünk, mi sem szeretjük......
" alt="
">
" alt="
">Én egyet vettem, egyet cseréltem, Nagyon remélem mostmár a következő jó lesz, ha nem nem veszek Medvét, mert más féle sajtot jobban szeretek
" alt="
">
" alt="
">Rizsaska: tudok ennél rosszabbat is, sajnos!
Remélem legalább az nyeri aki veszi is!
Mi vettük!!!
Remélem legalább az nyeri aki veszi is!
Mi vettük!!!
Medve nem az én játékom egyenlőre. eddig 2/0
sajnos a soproni korsó nekem sem jön össze
" alt="
">,már elég sokat beküldtem.
Többet már nem fogok
" alt="
">,már elég sokat beküldtem.
Többet már nem fogok