Sziasztok!
Én tegnap nyertem egy mac bookot!
50 pontot raktam fel.EZ KOMOLY!
De már nyertem vele két Balaton soundos belépőt.
És már a kezdetek óta játszom vele.kb 1500 kupakot beküldtem már.Ez igazán szerencse.Engem 09:47-kor hívtak fel ,de a nevem még nem szerepel a nyertesek közt. 2007.11.15
Sziasztok!
Én tegnap nyertem egy mac bookot!
50 pontot raktam fel.EZ KOMOLY!
De már nyertem vele két Balaton soundos belépőt.
És már a kezdetek óta játszom vele.kb 1500 kupakot beküldtem már.Ez igazán szerencse.Engem 09:47-kor hívtak fel ,de a nevem még nem szerepel a nyertesek közt. 2007.11.15
arb86
Az elméletedet a hivatalos játékszabályból ki lehet olvasni, így ezzel nem lettünk okosabbak.
Egyébként meg szerintem tökmindegy, hogy milyen módon hozzák ki a nyertest, lényeg, hogy naponta egyet lehet nyerni. Aki nyert már az tudja, hogy úgy hívnak fel, hogy "gratulálunk, a számítógép Önt választotta ki nyertesnek." Szóval szerintem semmiképpen nem lehet a dolgot manipulálni, kitalálni meg főleg nem, hogy aznap mikor kéne küldeni a kupakot, hogy nyerjen. Tiszta szerencse az egész és ez így van rendjén.
Na, akkor mégiscsak beküldöm a kupakjaimat. Már kezdtem azon gondolkodni, hogy nem szórakozom kupakok töltögetésével és esélynöveléssel hanem odaadom a kerekesszékeseknek. Mert ha rájöttél hogy kell csinálni, akkor ezután nyilván minden nap te fogsz nyerni....
Mindjárt neki is látok vagy 100 kupakkal....
Egyébként sok szerencsét!
Lehet benne valami...Sok szerencsét hozzá! Egyébként szerintem már nem játszanak annyian, mint nyáron(szóval még nagyobb esély). Én coke-al sem pepsivel nem játszok többet, nem szennyezem magam vele.. vannak más üdítök(igaz nem ilyen jo nyereményekkel)

ráadásul szerencsém sem volt hozzá mostanában, de a BEP koncert kárpótolt 1 kicsit, hogy mást nem nyertem.kb120-150kupakkal.
Még nem nyertem, azért írtam oda, hogy még szükségünk van a szerencsére. Másrészt van 220-230e.-ért is, sztem az van a coke-on.
Az elméletem, ami kipróbálásra vár: a szabály szerint, ha beküldesz egy kupakkódot, ellátják egy sorszámmal. Szerintem az nyer, aki a feltett pontjaival eltalálja a sorszámát, vagy aki a legközelebb áll hozzá. Ha többen állnak ugyanúgy, akkor sorsolnak. Ez megmagyarázná azt, hogy miért nem nyer az, aki több ezer pontot rak fel. Sőt azt az állítást is alátámasztja, hogy miért mondják azt, hogy jó időpent küldtél kódot. Vélemény?
Jah van olcsóbb is most nézem (apple.hu) az 276.999FT-, gondolom ez van a Coke-nál.
Nem akarok senkinek az "üzletét" meghiusítani, de a mi apple Mac Book-unk 330ezer Ft-ba került és a PS3kb a fele....
arb86
Nyertél már laptopot, vagy csak elméleti síkon van ez a dolog, hogyha nyersz akkor elcseréled?
Már a laptopot elígértem valakinek, de ha meghiúsul a folyamat, cserélek veled! Persze ehhez mindkettőnknek marha nagy szerencsére van szükségünk

. Egyébként lehet, hogy rájöttem, hogy működik a coke.hu-n a sorsolás...
arb86, ha megnyerem a coop-os ps3at, elcseréled velem a laptopra?

Ezt már én is kérdeztem

. A régi hozzászólások alapján nekem az jött le, hogy egy és két óra között hívják a nyerteseket.
sziasztok!
aki nyert már valamit. hány óra körül hívtak fel?
Nagyon köszi a tippet! Csak sajna ma volt az akció utolsó napja..

.
asb86
Játssz a coop-pal, ott ötöt sorsolnak.
asb86
Játssz a coop-pal, ott ötöt sorsolnak.
Én a PS3-ra hajtottam. Most azért szeretnék MacBookot, mert eladnám, és vennék rajta egy PS3-t

.
ördöglakat
Nem mindig.
Egy pénteki napon nyertem, másik hét kedden már fenn volt a nevem a listán és csak pénteken - 1 hét múlva! - hívtak.
Ismerős a helyzet .. bánatomban játszottam a Stellával és nyertem. De azért még nem adom fel. Jól jönne még egy MacBook

Igen, tudom, csak miután felírtam, leesett, hogy rosszul gondoltam

. Csak furcsának tűnt, hogy éjfél után 5 perccel már fenn szokott lenni egy újabb név, most nem volt. Megmondom őszintén, már kezd elegem lenni az egész játékból mert 2 hónapja folyamatosan játszom, és semmi eredménye nincs. Lassan kólamérgezést fogok kapni...
A nyertesek neve csak adategyeztetés után kerül fel az oldalra. Most okt. 29-től nov. 5-ig vannak fennt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások