" alt="

"> Én mindig azt mondom, ha nem muszáj, az ember kerülje el a műtétet.
Én is... de csak kicsivel... kisebbet...
Lindababa, én

" alt="

"> csak nem merem magam rászánni.
Kérlek szépen Fortunácska!
Nagyobb szükségem van rád ,mint valaha...egyedül így nem megy....
semmi nem jön össze,tudod,hogy ő könnyen van,de én?

" alt="

">
kérlek,nem kérek nagyot,csak,hogy valahogy legalább az anyagiakból kilábaljak.
köszönöm.
Azt olvastam, remélem holnap pici mellem lesz. Mondom, úristen, ki kíván már ilyet?

" alt="

">
Kedves Fortuna, remélem holnap picit mellém állsz...

" alt="

">
Drága Fortuna! Nagyon köszönöm,köszönjük! Mindkettő maximálisan sikerült ,nagyon szuper.
Magic-nak !!Megfagyott az ujjam ,amíg hazaértem a boltból és nem azt írja,amit mondok neki

" alt="

">
Jó egészséget és erőt kívánok!!
Magid!Jó egészséget és erőt nektek

" alt="

">
Magic! Mielőbbi gyógyulást a fiadnak!

" alt="

">
Drága Fortuna! Először is KÖSZÖNÖM az eddigieket!

" alt="

"> A wellness már megvan!

" alt="

"> Amit még kérek: egészség

" alt="

"> pénz

" alt="

"> laptop

" alt="

"> mosógép

" alt="

"> mosogatógép

" alt="

">
Drága Fortuna!
Mindent köszönök.
Tudod, hogy olyan munkahelyet szeretnék, amit már nagyon-nagyon régóta megérdemelnék. Mire elolvad az idei hó, ugye megkapom azt is?
Kedves Fortuna!
Köszönöm, hogy segítettél az elmúlt pár napban.
Kérlek, 26-27-én légy még egy kicsit velünk!!!
Kérlek drága Fortuna!!!!!
tudod miket szeretnék.légysziiii
köszönöm.
és nem csak magamra gondolok

" alt="

">
Magic: jobbulást a fiadnak

" alt="

">
Mariannak, Marcsinak és Magdalinnak és mindenkinek, aki privátban is írt nekem és nagyon sokat segített, szeretnék mára és egész évre kívánni nagy kalappal sok-sok szerencsét, s olyan nagy nyereményeket, amelyek örökké emlékezetesek lesznek, s melyekre mindig vágytatok, de eddig csak álmodoztatok róla!
Valamennyi cserepartneremnek és barátomnak hasonló jókat kívánok, áldás kísérjen mindenben titeket, s végre azok is nyerjenek, akiknek idén ez még nem sikerült!
Kedves Edus0420, Escargot, Galéria, Marycsiga, Zsuzsa Nr. 1., TH, hugiberényi, törpi és lizyke: nagyon szépen köszönöm a támogatást, sokat segítettetek, igaz, hogy a fiam feje továbbra is görcsösen fáj, de holnap talán olyan orvos lesz ügyeletben, akiben bízom. Ma sikerült így is megírnia tökéletesen a maradék felmérőt.
Kívánom Nektek, hogy valamennyi kívánságotokat teljesítse Fortuna, minden álmotok váljon valóra! Nem részletezem, de mehetne a mosógép escargotnak, cappucinak, és akik szeretnék, szőkebabunak, ahogy kérte, megtoldva Milánóval - Bechammel vagy anélkül - , Paintucinak pénzt, pénzt, pénzt bonyodalom nélkül, törpinek is működő bankkártyát, nyerj rá fájdalomdíjként még több pénzt, Andi 4-nek és mindannyiótoknak Balfit, legalább egyet, de a jókívánságokért cserébe kettőt is adnék nektek!
Marycsigának megtoldanám nagy-nagy boldogsággal, reménnyel és persze pénzzel,escargotnak egy régen áhított munkát, BKV szintű bérrel, rizsáskának sok szerencsét, mindenféle szépet, cappuccinak egy új számítógépet! Ha kihagytam valakit, nézzétek el nekem, fáradt vagyok, de veletek van a szívem!
Én meg mosogatógépet szeretnék!
Annyi poharat használnak a gyerekeim,mintha koktélbárt nyitottunk volna.
Az előszobánk meg úgy néz ki,mintha 100 lábúak lennénk,az összes cipő kitéve

" alt="

">

" alt="

">
Fortuna!
Anyum kiadta a melót, idézem: "Nyerj nekem mosógépet!"
Légyszi segíts ebben.
Én szeretnék egy mosógépet

" alt="

"> vagy munkát, mert akkor meg is vehetem, bár megnyerni jobb buli lenne

" alt="