Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 119 / 9365 oldal |
Én náluk nem is érdeklődtem, sejthető most már, hogy fialtatják egy kicsit a pénzt, amíg lehet. Kb 1 hónap múlva lesz szabályzat szerint esedékes.
Sziasztok! Aki érdeklődött a milkapromo-tól, mindenki csak a játékszabályzatban leírt sablont kapta? Lassan 2 hónapja vége.
weber, igazad van, az AXE játékkal kevertem össze, a Nádudvarit tényleg csak elküldték.
Nem kérnek semmi ilyesmit. A blokk beküldése utáni 1-2 napon belül küldik e-mailben a voucher kódot.
kaporka63
Igen, a nevet, igazolvány számot kérik, ha jól emlékszem és a napot melyik nap mennél.
Igen, a nevet, igazolvány számot kérik, ha jól emlékszem és a napot melyik nap mennél.
Nádudvari emailben küldi a napi nyereményeket, a belépőket?
A Pick-nél a heti nyerteseknél még mindig vannak nevek ellenőrzés alatt. Vagy csak nem vették le a feliratot és már minden nyertes megvan vajon? Bár az is igaz, hogy a milkapromo-nál is van hiányzó, ettől függetlenül nem gondolnám, hogy nincs meg, mert már régen vége lett a játéknak.
Zaklassátok őket!
Tanqueray, Johnnie Walker, Don Julio nyereményjátéK
Nálatok működik az oldal?
The Bar
Telóról ezt írja : Jelenleg belső szerverproblémát tapasztalunk.
Próbálja meg frissíteni az oldalt, vagy térjen vissza később.
Már 3 napja
" alt="
">
Nálatok működik az oldal?
The Bar
Telóról ezt írja : Jelenleg belső szerverproblémát tapasztalunk.
Próbálja meg frissíteni az oldalt, vagy térjen vissza később.
Már 3 napja
" alt="
">Még márciusnál tartanak..nekünk sem jött
Sziasztok!
Májusban nyert MIZO 5 ezres utalásom még nem érkezett.
Szeretném megkérdezni, hogy megkaptátok már?
Májusban nyert MIZO 5 ezres utalásom még nem érkezett.
Szeretném megkérdezni, hogy megkaptátok már?
Köszönöm szépen az infót, browni.
pieceofluck már értesítették őket
nagy-i ! Köszi, akkor elengedem ezt a játékot 😃
Nálam működik.
Aldi Lipton - másnál sem működik?
Belépni nem lehet, jelszóemlékeztető error, e-mail
Visszajön, mondván ez az e-mail nem található vagy nem tud levelet fogadni… valami ötlet …???
Belépni nem lehet, jelszóemlékeztető error, e-mail
Visszajön, mondván ez az e-mail nem található vagy nem tud levelet fogadni… valami ötlet …???
Aki játszott a Frutti italporos játékkal, tud esetleg valamit? A nyerteseket értesítették már?
Köszönöm előre is. 🙂
Köszönöm előre is. 🙂
sada
köszi, tegnap néztem, de telón nem láttam
köszi, tegnap néztem, de telón nem láttam
Látni nyerteseket az oldalon.
Vöslauer játékkal nyert esetleg valaki?