Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 119 / 609 oldal |
anci140 elküldtem neked is!
mi az a dorombolós angol plüsscica?
mi kellene anci?
denikike ha tudod a választ küld el nekem is légyszi.
köszike
köszike
nincs mit 

Cencike köszönöm szépen a mailt.
cijjasztok
denikike ment mail
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Jó párat nem tudok ma.
-Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
-Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
-Ki az, nem orvos, mégis műthet?
-A szőnyeg és a ruha is lehet ilyen anyagból.
-Hogy hívják az éjszaka folyamán legfényesebben világító bolygónk saját kalendáriumát?
Hát előre is köszönöm mindenkinek aki tud segíteni!!!
Tudna valaki segíteni? Jó párat nem tudok ma.
-Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
-Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
-Ki az, nem orvos, mégis műthet?
-A szőnyeg és a ruha is lehet ilyen anyagból.
-Hogy hívják az éjszaka folyamán legfényesebben világító bolygónk saját kalendáriumát?
Hát előre is köszönöm mindenkinek aki tud segíteni!!!
Szép hajnalt a játékfanatikusoknak!
Tudnátk segíteni 1 kicsit?Kellnen,hogy: Van ilyen posta is, csak víz kell hozzá! A göngyöleg a szinonimája,Békéscsabán van fesztiválja,Ezekkel a gépekkel, technológiákkal végzik a termékek dátumozását, címkézését, vonalkódnyomtatását!Ez a ?.technika!,Ha valamit tisztítani kell, vagy szűrni szükséges, akkor használják ezt!Létezik ilyen fotó, film, amire az arcképek, emberek megörökítése jellemző.Mielőtt falra akasztasz tükröt, fényképet vagy akár festményt, előtte sokszor ezt teszed velük (főnév).
Kb ennyi
Előre is köszi.
Tudnátk segíteni 1 kicsit?Kellnen,hogy: Van ilyen posta is, csak víz kell hozzá! A göngyöleg a szinonimája,Békéscsabán van fesztiválja,Ezekkel a gépekkel, technológiákkal végzik a termékek dátumozását, címkézését, vonalkódnyomtatását!Ez a ?.technika!,Ha valamit tisztítani kell, vagy szűrni szükséges, akkor használják ezt!Létezik ilyen fotó, film, amire az arcképek, emberek megörökítése jellemző.Mielőtt falra akasztasz tükröt, fényképet vagy akár festményt, előtte sokszor ezt teszed velük (főnév).
Kb ennyi
Előre is köszi.
Sziasztok, szép napot!
Nahát megnéztem a kérdéseket, ezek már kicsit gondolkodóbaejtőbbek, mint a tegnapiak!
Nahát megnéztem a kérdéseket, ezek már kicsit gondolkodóbaejtőbbek, mint a tegnapiak!

Szívesen Cencike. Valamelyikre én is nehezen jöttem rá, pedig olyan egyértelmű 

köszi gabcsa! 

Cencike megy a mail
Sziasztok!
A mai kérdések közül 3 kifogott rajtam, tudnátok segíteni?
1.Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető
2.Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
3.Ki az, nem orvos, mégis műthet?
Köszi a segítséget
A mai kérdések közül 3 kifogott rajtam, tudnátok segíteni?
1.Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető
2.Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
3.Ki az, nem orvos, mégis műthet?
Köszi a segítséget
Köszönöm Gabcsa!

brigóca ment mail
Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek.
Észak-Magyarország legnagyobb felsőoktatási intézménye
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
A szőnyeg és a ruha is lehet ilyen anyagból.
Dorombolós kiscsoda, puha, angol plüsscica
Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
Melyik az első olyan Windows operációs rendszer, amelynek nevében nincs szám?
Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
Rá vezetnétek ezekre ha újjabb találós kérdéssel, ami jobban körül írjí a választ úgyis jó!
Köszönöm előre is
brigóca
Észak-Magyarország legnagyobb felsőoktatási intézménye
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
A szőnyeg és a ruha is lehet ilyen anyagból.
Dorombolós kiscsoda, puha, angol plüsscica
Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
Melyik az első olyan Windows operációs rendszer, amelynek nevében nincs szám?
Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
Rá vezetnétek ezekre ha újjabb találós kérdéssel, ami jobban körül írjí a választ úgyis jó!
Köszönöm előre is
brigóca
úúúúúúúúúú, bocs nem olvastam végig
ment mail
ment mail
Renike21, mi a mail címed? Így nem tudok segíteni.