timcsu78
Egy olyan játékhoz, amiben mindössze napi 2 nyeremény van, felesleges új topicot indítani (Sport szelet).
Az a két nyertes bőven elfér a Nyertesek topicba..
A sok felesleges topic miatt ( össz. cca 80) már alig találni a lényegeseket.
Ilyen alapon lehetne a Floriolnak, Barillának, AÁ.nak, stb. is nyitni.
zsebesbaba
Mielött elmegy egy játéktól a kedved, elöbb olvasd el, miről szól:
mp3 lejátszó az előző játékban volt,
most napi 2!!!!!! ipod és heti 1 utazás a nyeremény!
Itt van a mostani játék:
http://href.hu/x/1n8i
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 119 / 511 oldal |
arpi, én is így jártam. De egy krémet mégis csak elküldtek, nem tudom, nem vették észre hogy az is innen lett regizve?
Az én hülyeségem ugyan, de akkor is negatív..
:
Előhívattam a dm-nél képeket, de a blokkot nem tettem el..
Csak addig olvastam el a kiírást, hogy őrizze meg a fotótasakot..
:
Előhívattam a dm-nél képeket, de a blokkot nem tettem el..
Csak addig olvastam el a kiírást, hogy őrizze meg a fotótasakot..
bexarás...
kizárták anyut, mégse küldik a Leila titka krémet az e-mailjük szerint többszöri regisztráció miatt ugyanarról az IP címről...
de igazából nem értem...az nem volt benne a szabályzatban, hogy 1 gépről csak 1 ember regisztrálhat...
kizárták anyut, mégse küldik a Leila titka krémet az e-mailjük szerint többszöri regisztráció miatt ugyanarról az IP címről...
de igazából nem értem...az nem volt benne a szabályzatban, hogy 1 gépről csak 1 ember regisztrálhat...

Educa, ha rosszul vagy tőle, ne egyél többet!

Édesanyám kocsmáros, szatyorban hozza haza a soproni kupakokat, de még négy olyat, amivel nyerni lehet, nem találtam! A sörös kupakoktól pedig már rosszul vagyok!
Én is láttam, de jobbat is kitalálhattak volna!
A Balatonos hűtőtáska képe rajta volt az akciós csokipapíron. Engem ezért nem lepett meg nagyon amikor megkaptam.
Igen, ez a hűtőtáska semmire sem használható!
A házipatikán a fogamzásgátlós játék pénztárca nyereményeit sem tették még ki, úgyhogy írtam nekik.
A hazipatikán már rég fel kellett volna tenni a nikotinell és a tantum verde nyerteslistát... Nem értem miért várakoztatnak 

Én a múlt héten kaptam meg a Balatonos hűtőtáskát a sokadik reklamálásomra, de úgy érzem, hogy kár volt a sok telefonért. Egy hosszú csőszerűség, amibe 2 db 0,5 l-es palack fér. (1,5l-es-nek már keskeny)
Ráadásul ronda.
Ráadásul ronda.
húúúúúúúúúúú,banyek,ez dúrva,elég bunkó muksit fogtál ki! 

krysztasz
Igen, a telefonban meg is kérdeztem a főnöknőt, hogy nem jobban járna-e, ha egy lehetséges visszatérő vendéget kapna, hiszen ha jó a kezelés ismét befizetne esetleg, meg vanank szomszédai akiknek elmondhatná, milyen jó is ez a hely... így meg azt mondja majd, hogy na, csak oda ne... Erre az volt a válasz, hogy ez ne az én problémám legyen:/
Igen, a telefonban meg is kérdeztem a főnöknőt, hogy nem jobban járna-e, ha egy lehetséges visszatérő vendéget kapna, hiszen ha jó a kezelés ismét befizetne esetleg, meg vanank szomszédai akiknek elmondhatná, milyen jó is ez a hely... így meg azt mondja majd, hogy na, csak oda ne... Erre az volt a válasz, hogy ez ne az én problémám legyen:/
Ditke62
Teljesen igazad van, a hozzáállásuk a bosszantó, nem pedig a nyeremény. Ráadásul arra nem gondolnak, hogy egy negatív reklám több kárt csinál, mint hasznot.
Teljesen igazad van, a hozzáállásuk a bosszantó, nem pedig a nyeremény. Ráadásul arra nem gondolnak, hogy egy negatív reklám több kárt csinál, mint hasznot.
gida
legalább válaszoltak, mégha neked nem is kedvezőt. De egyet mindenképpen be tudsz küldeni, mert 1,5 pályázat van egy blokkon.
legalább válaszoltak, mégha neked nem is kedvezőt. De egyet mindenképpen be tudsz küldeni, mert 1,5 pályázat van egy blokkon.
Hát igen,a játékszabály szerint 2 héten után postáznak.lassan már 4 hónap is eltelt,pedig már egy pársuzor rájuk telóztam,az adatok állítólag már rendben vannak.
Ez már azért sok.Gyorsabbak is lehetnének!
Ne aggódj én még mindig nem kaptam tőlük semmit,de a hugom sem.A napokban akarok telefonálni,mert van aki mostanában kapott az elmaradtból,de engem még adategyeztetésre sem hívtak.Pedig már régen volt április.

Balaton még mindig tartozik egy törölközővel és egy hűtőtáskával.Felhívtam őket már nagyon rég, aztán újra elküldtm sms-ben az adataimat. két hete hívtak, hogy tényleg küldik postán a nyereményemet.Azóta semmi!!!