Nincs semmi gond. Ha valakinek lesz egy fölös takarója gondoljon rám! Már az előző játékban is erre pályáztam (sikertelenül), és most sem akar összejönni.
2 gyerkőcnek,meg Anyukámnak szeretném adni.Bocsi,de nem cserélem el.Nagy szerencsém volt,mert egész nap orvosoknál voltunk,és pont jókor léptem be a PM-be.
A k.rva életbe, hát nem lemaradtam róla?!?!?!
Ezt nem hiszem el! Ilyen az én szerencsém! Kimentem pisilni, gondoltam ha most volt nyitva a bolt egy darabig semmi. Erre pont akkor van takaró! Sírva fakadok! Nem akarod az egyiket elcserélni?
ja azt hittem hogy régebben, arra lettem volna kíváncsi hogy mikor jelentkezik a futár
...hát akkor te vitted el az összes takarót...
Pedig hogy kéne egy....

samari mikor hívtad őket?
2 perce ültem a gép elé,beléptem a pallmall-be,és ott volt a takaró!!!

ez vicc?
most voltam ott és üres
Most vettem 3 takarót!!!Erre vártam,megérte tartalékolni a pontokat!

Én is hívtam őket. Nekem is ezt mondták.
most beszéltem velük, azt mondta a hölgy hogy értesíti az illetékes kollégát, és a futár szolgálatot. És majd a futárcég felveszi velem a kapcsolatot pár napon belül hogy nekem mikor alkalmas az időpont. Remélem a késkészletem azért túléli hogy reklamáltam

nekem hó közepét mondtak, szerintem az már elmúlt. Futár hozza.
felhívtam őket késkészlet ügyben, azt mondták ha június 21.-én vettem akkor júli 21.-ig meg kell kapnom, ha nem, telefonáljak megint és felveszik a reklamációmat. mindjárt hívom őket!
nem,még én sem kaptam meg! nekem is csak 1 pontom van,így nekem sincs min izgulnom!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások