Hivatalos:
Szervező: UNILEVER Magyarország Kft.
Szervező megbízottja: Human Telex Kft.
"1.3 A Játékban való részvétel további feltétele az is, hogy a Játékos az eredeti blokkot, és a kódszámmal ellátott csomagolást megőrizze és a jelen játékszabályban írtak szerint beküldje a Szervező megbízottjának.
Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyeken a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel. A Játékos kérhet tételes, a saját nevére és címére szóló számlát a vásárlás igazolásaként, az így elkészített – márkanevet is tartalmazó termék-megnevezéseket feltüntető - számlákat is érvényesnek fogadja el a Szervező."
" 4. .......Amennyiben a nyertes ...... a vásárlást igazoló számlát és a kódot tartalmazó csomagolást nem küldi meg a Szervező értesítését követő 10 munkanapon belül a Human Telex Kft. 1037 Budapest, Perényi köz 9. címre, helyette az időben soron következő érvényes Pályázat beküldje nyeri meg a napi nyereményt."
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 119 / 246 oldal |
Igen, tőlem is kéte, hogy küldjem be a blokkot és a kódot!
A játék végéig, illetve az ajándék megérkezéséig tegyétek azért el a blokkot, hiksz sok helyen nem kérik, de kérhetik.
Én ugyan nem küldöm be. Azt mondták, hogy kérik a címet, hogy tudják küldeni. Valószínű akkor egyik ügyintéző így másik úgy csinálja.
én egyetlen kódot küldtem be eddig, az nyert, amikor hívtak kérték az adatokat és diktálta a címet én hova küldjem be, a blokkot a nyertes kóddal! Még a kódot is mondani akarta, de mondtam nem kell mert eddig egyetlen kódot küldtem be.
Human Telex Kft.
1037 Budapest
Perényi köz 9.
Human Telex Kft.
1037 Budapest
Perényi köz 9.
Tőlem egyszer se kérték és nem egyszer nyertem!
Címet kértek ahova postázhatják.
Címet kértek ahova postázhatják.
tőlünk nem kérték! ez tök jó!
hát ez érdekes tőlem kérték, 10 napon belül be kellett küldenem Human Telex Kft.-nek
Honnan szeditek ezt, hogy be kell küldeni? A játékszabályból? Vagy gyakorlatból?
Minek kérnék?
" alt="
"> A csomin belül van, nem leszedhető. Nyilván azért nem kérik. Tőlem sem kérték.
Egyébként ez külsős játék, nem az Unilever szervezi.
" alt="
"> A csomin belül van, nem leszedhető. Nyilván azért nem kérik. Tőlem sem kérték.
Egyébként ez külsős játék, nem az Unilever szervezi.
törpi: kérik a kódot és a blokkot is, én tegnap adtam fel
mayavirag: először a blokkot és a nyertes kódot be kell küldened, ezt ne felejtsd el
" alt="
">
" alt="
">mayavirag: tőled kérik a blokkot,kódot? nekem nem válaszolt az Unilever
Képzeljétek!
Tegnap este 9 után küldtem el a Knorr gyümileves kódomat, jött vissza az sms, hogy nyertem, majd hívnak.
Ma délelőtt már hívott is egy kedves hölgy, hogy adjam meg az adataimat, hogy postázhassák a nyereményt!
Nagy pirospont a Knorr-nak!
Tegnap este 9 után küldtem el a Knorr gyümileves kódomat, jött vissza az sms, hogy nyertem, majd hívnak.
Ma délelőtt már hívott is egy kedves hölgy, hogy adjam meg az adataimat, hogy postázhassák a nyereményt!
Nagy pirospont a Knorr-nak!
Negatívba is írhatnám, de a végeredményt nézem!
A postás máshoz dobott be egy kissé pufi levelemet!
A falubeli, akinél landolt, estére bedobta a ládánkba, bontatlanul, névtelenül!
Ha nem lennének ilyen becsületes lakosaink, akkor ez a cserém most úszott volna!!!!
A postás máshoz dobott be egy kissé pufi levelemet!
A falubeli, akinél landolt, estére bedobta a ládánkba, bontatlanul, névtelenül!
Ha nem lennének ilyen becsületes lakosaink, akkor ez a cserém most úszott volna!!!!
Mango
A vk-on nem látszik, hol vetted.
" alt="
">
A vk-on nem látszik, hol vetted.
" alt="
">mint már irtam jooo ritkán jöm a sms
" alt="
">
imél kicsit gyakrabban
" alt="
">
" alt="
">
imél kicsit gyakrabban
" alt="
">na szóval,igazándiból nem is tudom hova illene...
de...írtam mailt a 2000-res enni kék utiért.
visszaírt a hírdető,hogy küldi az utalványt.
kiváncsi leszek,mit fizetek
" alt="
">
(remélem,nem ilyen reklámos bizgentyűk,mert akkor kinyomom a tel.t
" alt="
">)
de...írtam mailt a 2000-res enni kék utiért.
visszaírt a hírdető,hogy küldi az utalványt.
kiváncsi leszek,mit fizetek
" alt="
">
(remélem,nem ilyen reklámos bizgentyűk,mert akkor kinyomom a tel.t
" alt="
">)köszönöm az akkori beírónak, kb. 2 éve történt, hogy Cerbona játékra hívta fel a figyelmet
azóta gyűjtöm szorgalmasan a cerbonaszelet vonalkódját, viszont CBA- s vásárlás meg tescos volt
azóta gyűjtöm szorgalmasan a cerbonaszelet vonalkódját, viszont CBA- s vásárlás meg tescos volt
tegnap ingyen kaptunk egy mosógépet egy ismerőstől
" alt="
"> Használt, rozsdáska, de nagyon jól jött
" alt="
">
" alt="
"> Használt, rozsdáska, de nagyon jól jött
" alt="
">