Segítséget szeretnék kérni
Nem tudom megnyitni az egyik citromos fiókomat. Van e valami más elérési lehetőség, ahonnan be tudnék lépni?
Két böngészővel próbáltam ,de nem megy. Érdekes hogy a másik rendesen működik
Írtam emailt...

" alt="

">
zshajni Veled meg nem fogok ennyit trécselni emailben ha nem teccik tudni emailjeimet kivülről.. irgum, meg a burgum...

" alt="

">
Akkor türelmes leszek, megjött a csomagja, azt szeretném rendezni.
Nem. Viszont nyaral, így ritkábban néz (szerintem) a mailjeit.
Pantucinak írtam a freemail-es e-mail címére, de most nem válaszolt (régebben meg igen). Tud valaki hozzá egy működőbb mail címet?
Sziasztok! szamocámhoz tudtok telefonszámot? Sürgős lenne! Köszönöm.
Ui.: Gabbci már nem aktuális.

" alt="

">
Sziasztok! Tudja valaki "liva" telefonszámát? Sürgős lenne vele beszélnem. Köszönöm.
Sziasztok! Gabbcihoz nem tud valaki telefonszámot? Este nem láttam a felajánlását, viszont ha még megvan neki a belépő, én elmennék, de a reggeli e-mail-re nem reagált (vagy azért, mert nem vagy azért, mert nem is látta). Köszönöm.
4 db actívia kódot kérnék kölcsön, előre is köszi.
Samidala - köszi, rájöttem mi volt a gixer. A Posta netbanjába akartam belépni.

" alt="

">
Nem is értem miért vannak egy oldalon.
Sziasztok! 10 Activia kódot keresek. Visszaadom később vagy kifizetem, ahogy Neked jó, de sürgős lenne. Köszönöm.
zshajni!
Nekem Erste Bankom van, gond nélkül beengedett tegnap.
Esetleg nem cserélted fel a jelszavakat.... mióta az új felület van nekem még mindig néha előfordul, hogy az előző rendszer szerint akarok belépni.
Csak freere írj, mhelyi emailt nem látom...
Még mindig áll az ajánlatom h. Sound jegyet helyszínen eladok, ha nem tudtad elsütni... holnap feladod még csütörtökre ideér... aztán átutalom a pízt...
Megy még valaki a Good milkhez? Megbeszélnénk a részleteket. Adnék is valamit a szivességért cserébe.
Van valakinek Erstés netbankja? Nem enged ma be egész nap.

" alt="

">
Vállal valaki még good milkes beváltást. 1 db utazó táska és 1 db szatyor lenne.
LaGroovy: Többbségében másoknak váltok akik megkérnek rá!

" alt="

">
VargaErzsi
ezt mind egy regisztrációval sikerült?!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások