Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 120 / 143 oldal |
Milyen igaz, sada! Főleg, ha azt vesszük, két pályázat is mehet egy borítékban. Ha külön szabadna feladni, akkor is biztos küldené mindenki, 104 Forintért a kettőt, most meg 90-et miért sajnáltok? Eddig nekem is beért minden elsején feladott elsőbbségi pályázatom időben...
Néha a síma leveleknek 1 hét kel, máskor elég 2 nap.
Ilyen nehezen összegyújthető pályázatnál, aminek ilyen csábító a nyereménye, bizony nem kockáztatok 38 Ft-ért.
Akinek nem ér meg 90 Ft-ot a majdnem tuti, azt bizony magára vessen...
S ezt elmondom havonta 2-szer, háromszor, de minek...
Ilyen nehezen összegyújthető pályázatnál, aminek ilyen csábító a nyereménye, bizony nem kockáztatok 38 Ft-ért.
Akinek nem ér meg 90 Ft-ot a majdnem tuti, azt bizony magára vessen...
S ezt elmondom havonta 2-szer, háromszor, de minek...
Nekem eddig minden pályázatom nyert elsöbbségivel,két tányért buktam csak el,mert az első hónap után csak a kinyomtatott és nem az újított listájukat néztem meg.
Sajnos most én sem nyertem, pedig most is első nap adtam fel délelőtt,úgy mint eddig és mégsem kerültem a listára, sajna. Nekem 2 db pályázatom ugrott, pedig nem olcsó mulatság ez a tányér gyűjtés.
Én mindig 1-én adom fel simán a borítékokat reggel Nyíregyházán. Azaz bedobom a postaládába amit csak délután ürítenek. Eddig még mindegyik nyert.
Ma jöttek meg a júniusi tányérok. (Bp. IV.ker.)
Júliusi nem jött. ......pedig arról volt szó, hogy együtt jön.
De azért remélem az is ideér.
Júliusi nem jött. ......pedig arról volt szó, hogy együtt jön.
De azért remélem az is ideér.
Én ezeket mindig elsöbbségivel adom fel,de szerintem ha már az ember gyűjtöget,jól átnézi,akkor érdemes egy kicsit többet rááldozni.
Simán, nem elsőbbségivel.
Hármat borítékot adtam fel 1-én Nagymaroson, mind beért. Eddig még mind sikerült, pedig mindig a hónap első munkanapján adtam fel.
Rohadt posta
Pedig 3 borítékban két pályázat volt. Nagyon Nagyon mérges vagyok és elkeseredett 
Pedig 3 borítékban két pályázat volt. Nagyon Nagyon mérges vagyok és elkeseredett 
érdekes akkor tényleg,mert én is simán adtam fel vidékről,kedden. viszont múltkor adtam fel valakinek levelet és közel 8 nap alatt ért oda. tehát a postán kevereghet a levél.
Hnaja hétfőn 31-én de simán,Pécsről.
cica:mikor adtad fel?simán?
El vagyok kenődve
7-ből semmi
7-ből semmiamit velem a Knorr művel, már feláll a szőr a hátamon 

Én sem nyertem , pedig időben küldtem
Én is 3-at dobtam be, és 2 ért be, de az egyikben az egyiket meg nem találták érvényes a pályáztnak, pedig mind a 3-at gondosan gyűjtöttük össze ismerőseimmel.... 

nagyon jó hogy egyszerre dobtam be 3 pályázatot és abból egy nyert az enyém
imádom a Knorrt 
imádom a Knorrt 
Érdekes a miskolci futárszolg, miért nem hozta a júniusi és a júliusi tányérokat úgy mint másfelé.
Én is miskolci vagyok, de ide nem ért el a knorros szállító!
Még a júniusi sem!
Még a júniusi sem!