A minap vettem Pick kenőmájast. De HAL íze van... Iszonyat rossz.
Ti jártatok már így? Valami rettenetes.
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 120 / 269 oldal |
https://youtu.be/9juT-je7Xpk
De igen! Én még hiszek a TV maciban!
Ez tényleg nem semmi!!
Mama 93 évesen vsz. "ipari" mennyiségben nyomja. Nem véletlen, hogy kértek tőle ilyen nyilatkozatot.
"Nem tényleg nem semmi ez a pick játékot lebonyolító cég !!Mamám nyert egy 5 ezres utit majd ma küldenek egy nyilatkozatot amit vissza kell küldjön hogy se nem a lebonyolító cég se a résztvevő kiskereskedelmi vállalatok hozzátartozója. Na ez már tényleg vicc kategória!!! Csórikam 93 évesen nagyon valószínű hogy bármely cég alkalmazottja vagy hozzátartozója😂😂😂"
Egyébként honnan tudta volna a játékszervező/bonyolító, h Mama hány éves?? nem kell a regisztrációnál születési dátum.
Hát azóta már tudják, ha bement az a nyilatkozat
" alt="
">
SzerencsésFlótás Ennyire még te sem lehetsz naiv..
Mama 93 évesen vsz. "ipari" mennyiségben nyomja. Nem véletlen, hogy kértek tőle ilyen nyilatkozatot.
"Nem tényleg nem semmi ez a pick játékot lebonyolító cég !!Mamám nyert egy 5 ezres utit majd ma küldenek egy nyilatkozatot amit vissza kell küldjön hogy se nem a lebonyolító cég se a résztvevő kiskereskedelmi vállalatok hozzátartozója. Na ez már tényleg vicc kategória!!! Csórikam 93 évesen nagyon valószínű hogy bármely cég alkalmazottja vagy hozzátartozója😂😂😂"
Egyébként honnan tudta volna a játékszervező/bonyolító, h Mama hány éves?? nem kell a regisztrációnál születési dátum.
Hát azóta már tudják, ha bement az a nyilatkozat
" alt="
">
SzerencsésFlótás Ennyire még te sem lehetsz naiv..
Csak nehogy elkapja a függönyt a láng.
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Olvasom,hogy valaki 93 évesen játszik, hát ez fantasztikus! Becsüljük meg az élet minden pillanatát. Még érzem a popsim alatt az elvő félverseny biciglim SR26 ülését, amivel sok-sok túrát tettem Most nem sokára 67 leszek Csípjen meg valaki, nem akarom elhinni. Két gyönyörűséges unokám van. Most elmajszoltam egy Lurpakos kenyérkét abárolt húsos szalonnával és Stella Artoist kortyolgatok.-Remélem nyerek- Közben "látom"az Indiai szemétdombon keresgélőket a túlélésért. Nem mert rossz emberek lennének csak oda születtek a nyomorba és a kilátástalanságba. Hallom a szavait annak A Győri ,születetten világtalan férfinak, aki amikor elvezettem a
egy darabon , elmondta,hogy családban él ,szeretettben -de milyen jó lenne csak egy percre látni a világot. Milyen az a zöld fű, milyen az a kék ég? Lehet,hogy nem nyerünk a következő sorsoláson de nyertesek vagyunk. Hajtsuk meg alázattal és köszönettel,hálaadással a fejünket a lelkünkkel az Örökkévaló előtt. Meggyújtom a gyertyát.
Olvasom,hogy valaki 93 évesen játszik, hát ez fantasztikus! Becsüljük meg az élet minden pillanatát. Még érzem a popsim alatt az elvő félverseny biciglim SR26 ülését, amivel sok-sok túrát tettem Most nem sokára 67 leszek Csípjen meg valaki, nem akarom elhinni. Két gyönyörűséges unokám van. Most elmajszoltam egy Lurpakos kenyérkét abárolt húsos szalonnával és Stella Artoist kortyolgatok.-Remélem nyerek- Közben "látom"az Indiai szemétdombon keresgélőket a túlélésért. Nem mert rossz emberek lennének csak oda születtek a nyomorba és a kilátástalanságba. Hallom a szavait annak A Győri ,születetten világtalan férfinak, aki amikor elvezettem a
egy darabon , elmondta,hogy családban él ,szeretettben -de milyen jó lenne csak egy percre látni a világot. Milyen az a zöld fű, milyen az a kék ég? Lehet,hogy nem nyerünk a következő sorsoláson de nyertesek vagyunk. Hajtsuk meg alázattal és köszönettel,hálaadással a fejünket a lelkünkkel az Örökkévaló előtt. Meggyújtom a gyertyát.
A 400 Vodafone e-rollerre 641-es a legnagyobb kisorsott sorsjegy, vagyis a pályázók több mint 2/3-a nyert.
Online Príma Express - Jótékonysági bolt
https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/onlin
e-prma-express-jtkonysgi-bolt
(ha még nem regisztráltál , akkor első rendelésed 1000 Ft al olcsóbb,használd ezt a kódot:
6PDMF )
https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/onlin
e-prma-express-jtkonysgi-bolt
(ha még nem regisztráltál , akkor első rendelésed 1000 Ft al olcsóbb,használd ezt a kódot:
6PDMF )
Gia, a GLS 3 mnap, a DPD 8 mnap-ra utal.
Most először vettek tőlem a jófogáson háztól-házig szolgáltatással. Tegnap 15h10 kor elvitte a futár, ma 13h-kor már írtak, hogy megkapták. Nem semmi ez a gyorsaság! (Bp-ről Szabolcs-Sz-B. megyébe)
Kérdésem, hogy az átutalással is ilyen gyorsak szoktak lenni?
Kérdésem, hogy az átutalással is ilyen gyorsak szoktak lenni?
Nagy tapsot kérek magamnak!
Ma reggel vettem a Coop-ban egy Staroprament majd szemben a Rossmannban egy Batiste-ot.
Ezt követően sikerült a Coop-os blokkot a Batiste oldalára, a Rossmann-ost pedig a Staropramen játék oldalára feltöltenem...
Írhattam mindkettőnek, hogy szorri és elküldtem e-mail-ben a helyes blokkokat.
Ma reggel vettem a Coop-ban egy Staroprament majd szemben a Rossmannban egy Batiste-ot.
Ezt követően sikerült a Coop-os blokkot a Batiste oldalára, a Rossmann-ost pedig a Staropramen játék oldalára feltöltenem...
Írhattam mindkettőnek, hogy szorri és elküldtem e-mail-ben a helyes blokkokat.
Az egy éjszakás bortúra meg hülyeség, ezt megbeszéltük múltkor is, ha már elmegyek a világ végére megkóstolni a borukat, legalább had pihenjem ki az utazást, utána meg a borozást. Azt újult erővel haza.
(Minden a szexről szól és a pénzről, a legjobb pedig az ilyen hétvégéken, legyen az egy napos, vagy több napos lötyögés.
Egy helyszín változtatás meg csodákra képes, ha már partner változtatás egyes esetekben már nem feltétlen megengedett.)
Egy helyszín változtatás meg csodákra képes, ha már partner változtatás egyes esetekben már nem feltétlen megengedett.)
sada
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">"Egyéjszakás kaland a 300 éves borászatban, pincelátogatással."
A bortúrák nem a szexről szólnak.
Ahhoz máshol kellene jeleskedned.
De vihetsz magaddal útitársat.
A bortúrák nem a szexről szólnak.
Ahhoz máshol kellene jeleskedned.
De vihetsz magaddal útitársat.
A boros játékban ez az egyéjszakás kaland izgalmasnak tűnik.
Csak az a baj, hogy nem találom Charlize Theron vagy Palvin Barbi nevét a jsz-ban...
Csak az a baj, hogy nem találom Charlize Theron vagy Palvin Barbi nevét a jsz-ban...
Elhunyt Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai-díjas színésznő!
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
https://www.facebook.com/kardio.hu
3
Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet
Mi most úgy szeretjük a betegeinket, hogy megvalósítottuk számukra a „Szívünk kamráját”, azt a helyet, ahol a látogatási tilalom alatt is találkozhatnak a szeretteikkel...
Az érintésnek gyógyító és életet meghosszabbító hatása is van, ezért december 5. és január 5. között minden nap 12.00 és 16.00 óra között fél órás beosztásban lehetővé tesszük a nálunk gyógyulóknak a találkozást és az érintést. Osszátok a jó hírt, hogy ilyen is van Magyarországon. Mert nincs lehetetlen!
(Köszönet az MKI Plexi-nek, a Why Not!? Group-nak és az Integral Visionnak!)
3
Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet
Mi most úgy szeretjük a betegeinket, hogy megvalósítottuk számukra a „Szívünk kamráját”, azt a helyet, ahol a látogatási tilalom alatt is találkozhatnak a szeretteikkel...
Az érintésnek gyógyító és életet meghosszabbító hatása is van, ezért december 5. és január 5. között minden nap 12.00 és 16.00 óra között fél órás beosztásban lehetővé tesszük a nálunk gyógyulóknak a találkozást és az érintést. Osszátok a jó hírt, hogy ilyen is van Magyarországon. Mert nincs lehetetlen!
(Köszönet az MKI Plexi-nek, a Why Not!? Group-nak és az Integral Visionnak!)
bodzaszorp
A lányodnak feladtam a szülinapi üdvözletet.
Azért írom ide, mert hátha még valaki kedvet kap és ír neki, hogy minél többet kapjon.
" alt="
">
A lányodnak feladtam a szülinapi üdvözletet.
Azért írom ide, mert hátha még valaki kedvet kap és ír neki, hogy minél többet kapjon.
" alt="
">
90-tól 92 ig dolgoztam egy osztrák tulajdonú cégnél. Különféle termékeket lehetett megrendelni -előleg nélkül és a megrendelést minden féle hátrány mentesen vissza lehetett mondani. Mondanom sem kell nagyon sokan visszaéltek ezzel. Kb egy éve voltam ott amikor meghirdettek egy nyeremény akciót amihez elég volt a megrendelés leadása és nem volt kizáró ok ha visszamondta az illető. Ez azért működött egy ideig mert azt hitték itt is csak komoly okból mondja le az illető,mint náluk. A nyeremény egy 5 csillagos teljes ellátásos családi üdülés volt Párizsba. Egy olyan rosszagú szántó-vető ( büdös paraszt!) nyerte aki visszamondta a megrendelést és egy köszönömöt se nyögött ki. Ismertem a titkásnőt aki jelen volt a voucher átadásnál. Később a Mo gi oszrák főnök feleségül vette és ma is Ausztriában él. Fortuna néha kancsal!