SÓS! lehet e kapni már az új "játszd végig" világoskék kupakos PEPSI-t vmelyik hiperben?(Pest, szeged, kecskemét vonalon?)
cuppp
A sok negatívum mellett végre egy pozitívum:
Végre vki olvas is minket, aki a játékokkal foglalkozik!

Kedves Játékosok!
Kedves Balu!
Amennyiben a futárcég, vagy a játékot lebonyolító ügynökség munkájával kapcsolatban észrevételük van, kérjük írják meg közvetlenül az info@pepsi.hu e-mailcímre.
Köszönettel:
Pepsi
Mostanában már kiküldik a Pepsis telókhoz a gari levelet,jótálási jegyet is,vagy azt csak késöbb hozzák,kapom meg majd?
Illetve le van pecsételve, és kitöltve a gari szelvény???
Azt hiszem akkor nekem még kár izgulni, mert én junius 20-án nyertem .Csak olyan nehéz várni....
Dulifuli,itt válaszolok!
Én máj. 24. És Te???
Akkor meg hívd fel a Humán telexet,az is az elérhetőségeknél van,azok már csak tudnak mondani vmit!?
Nekem valszin ma jön újra a futár du. ,mível tegnap nem voltam itthon,és az "illetékes" nem tudta hol tartom a nyertes kupakot.

Remélem, ma már tényleg megkapom,nagyon várom!

dulifuli123!
elérhetőségek topik - Byrex,hívd fel őket,és név szerint megmondják,mikor viszik ki neked!
Tudja valaki, hogy kb. hol tartanak a telefonok kiszállításával?
A Pepsit a Byrex futárcég viszi ki?
Mert tegnap kaptam 1 ilyen telkószámot,kösz annak aki elküldte!
Tudja vki a pepsi teló-szállító futárcég számát? Nem a Humántelexét,mert az megvan! Nagyon fontos lenne,köszi!!!
ezért szoktam a tejfölt is hátulról elvenni

én dolgoztam árufeltöltőként és szabály, hogy a hamarabb lejáró szavatosságú árut előre kell tenni, a később lejárót hátra.
Ebben már rutinos vagyok. Mindig megnézem jól. A sparban is így volt, meg a hélikerben is. Volt néhány darab(össz.6-7) akciós, ezek mind hátul voltak.Elöl meg a sima kupakosok. Most tele van már a hűtő a régi akciósokkal...
Amúgy a boltokban, mint Balatonon, és arra amerre még járkálok, szokott olyan eset lenni, hogy az új akciós kupakos Colák hátul, majd a lejárt akciós Colák elől helyezkednek el. Így pakolják az eladók, gondolom nem véletlen. Balatonon jöttem erre rá. A fekete kupakos Coca elől, a zöld hátul, és át kellett rendeznem a hűtőt, úgyanez az eset volt a G-Robyban is. Persze alig vettem észre. Csak amikor jól hátra nyúltam, hogy "biztos nincs másik?"

(Pepsinél is előfordult, Twistes elől, akciós mögötte. ) Mert mindkettő sárga.
Paint
köszi

egyelőre nem láttam sehol új pepsis kupakot. De lehet,h nem fogok vele játszani én sem. Bár a c-c tényleg kapható sokkal több helyen, de a szigetjegy, mint ajándék nem nagyon ösztönöz.... vagy már ott is új akció van?
A vicces az,h nálunk a Héliker üzletekben végre lehet kapni akciós 0,5-ös pepsit. Csak az a baj,h az előző játékhoz volt jó....
Ezek az újak sztem majd az akció végén fognak megjelenni az üzletekben....

Ja meg, hogy mindig a telefonomat figyeljem mert hívnak, az nekem morbid. Sokszor vagyok vízben hétvégenként. (tavak, fólyók, egyebek ...oda nem tudom vinni a telkom. Parton meg nem hagyom....
mia kívánom nyerjél!!!

Nem fogok most olyan intenzíven játszani ha csak nem találok. A Coca jobban bejön, napi 3 kupakot kényelmesen összeszedek naponta ha ráállok, 10 is. A Pepsi vhogy nem mennő, alig lehet kapni, nincs eldobálva, stb.... Meg cigánykodnak az emberekkel. ...és ez nekem nem tetszik.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások