Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 120 / 149 oldal |
Úgy néz ki, most sem született nyertes, mert éjfélkor nem jelent meg újabb név a táblán...
Nem tudjátok, hogy ha valaki nyer, kb hány órakor hívják fel?
szia elanor6!
megkérdezhetem,hogy hány ponttal sikerült nyerned?
megkérdezhetem,hogy hány ponttal sikerült nyerned?
Hát sajna nem tudom, mert a dobozban nincs... Egyébként 2 hét alatt ideért.
elanor6
Ezt nem neked kéne a legjobban tudni?
Egyébként mennyi idő alatt vitték ki?
Ezt nem neked kéne a legjobban tudni?
Egyébként mennyi idő alatt vitték ki?
A Coke.hu-n nyert Playstationhöz garancia van?
Aki nyert, megmondaná, hogy kb hány órakor írta be a kupakkódót és mikor licitált? (ps3 és a mac ideje alatt)
tudja már vki a coke nyerteseket???
Tudtommal igen
év végéig lesz a laptop, ugye?
Sziasztok!
Van 17db coca kupakom!
Ki mit adna érte?
Üdv:zs
Van 17db coca kupakom!
Ki mit adna érte?
Üdv:zs
Sajnos nem tudom! Az biztos, hogy akkor kevés pontal nyertünk. Adat egyeztetésnél beszélte az Anyukám és az ügyintéző, hogy nem a pontok mennyisége, hanem a jó időpont a fontos. Én kevés pontokat teszek fel, ebben a négy napban naponta többször is. Az előző játékidőszak nyereménye nem igazán érdekelt ez a mostani viszont mozgatja a fantáziám! 

Sziasztok!
van 4 db coke-kódom cserére....
ki mit adna érte?
ide írj: woncsi@c2.hu
Köszi, Ági
van 4 db coke-kódom cserére....
ki mit adna érte?
ide írj: woncsi@c2.hu
Köszi, Ági
Én pontosan ezt csinálom, vagyis próbálkozok vele, tegnap nem jött össze
Majd talán ma

Majd talán ma

Tangi!
És szerinted úgy érdemesebb felrakni a pontokat,hogy pl minden órában teszek fel valamennyi pontot?
És szerinted úgy érdemesebb felrakni a pontokat,hogy pl minden órában teszek fel valamennyi pontot?
Van 4 Coke kódom cserére.
julcsi008
El bizony!
2 telót nyertünk, akkor azt mondták nem a pontok száma számított, hanem az időzítés.
El bizony!
2 telót nyertünk, akkor azt mondták nem a pontok száma számított, hanem az időzítés.
vagy el kell találni 1 bizonyos időpontot?
nekem most kb.több ezer pontom van és ebből bármennyit raktam fel a játék ideje alatt mindig kevés volt
Sziasztok!
Ezzel én is így vagyok már egy csomó kupak kódot beküldtem de semmi eredménye.Most is van egy jó pár kupakom de nem tudom,hogy mennyit kéne naponta feltenni.
Ezzel én is így vagyok már egy csomó kupak kódot beküldtem de semmi eredménye.Most is van egy jó pár kupakom de nem tudom,hogy mennyit kéne naponta feltenni.