Órási piros pont a Nestlének!

" alt="

">
A nyertesek értesítése közben nem tudták elérni telefonon a kisebbik fiamat, (mert épp rossz volt a telefonja), ezért távíratot küldtek ma neki, hogy hívja fel őket nyeremény-ügyben.

" alt="

">
5000 Ft-os utalványt nyert.

" alt="

">
Dm-ben hasonlóan jártam én is pár hónapja. 2 db 50 pontos kupont akartam nyomtatni, lefagyott a rendszer. Jegyzőkönyvet vettek fel, és utólag nekem sem vonták le a 100 pontot.
ma a DM-ben nem működött a active beuty -s rendszer.a pénztárnál mégis megkaptam a 15%kedvezményt,és még a pontot se fogják később levenni!!-maximális RESPECT a dm-nek!!
Mi is köszönünk minden szavazatot a medvésen,sikerül 2 rajzal az utalvány.Köszönöm.
Nekem a "Knorr"-ról van jó véleményem!
Telefonálni, levelezni kellett velük, hogy a kódokat elfogadják, mert először azt mondták, hogy nem jók! Csak úgy tudtam bebizonyítani, hogy volt fénymásolatom a beküldöttekről. Ezért a kellemetlenségért írták, hogy küldenek egy sütőtálat. Hittem is, meg nem is, de ma futárral megérkezett a sütőtál.
Nekem a Syoss pozitív.
Az első napon vásároltam 1 db terméket és nyertem vele dvd-ket.
Megijedtem másnap mert akkor már 2 termék volt a hivatalosban.Telefonos megkeresésemre azt mondta a hölgy,hogy megnézik a dátumot és az ő tévedésük ellenére megkapom a nyereményt.
Ma megérkezett a dvd csomag

" alt="

">

" alt="

">
18-án simán feladott sport szeletes papírjaimat mára beregisztrálták, gyorsak voltak, de viszont a 10-én más néven feladott csomikról semmi nem jött még, spamot is megnézem. Remélem nem tűnt el.
valahol már rég elfogadják,de 1-2tesco még küzdött ellene...pedig nekikis sokkal jobb ha elfogadják.egyébként pont a multheti akciosujságban"reklámozták" hogy innentől elfogadják!!-mindenhol!!
Biztos, csak én vagyok elmaradva, de nagyon meglepődtem a tescoban tegnap, amikor elfogadták a melegétkezési jegyet.
Eddig úgy tudtam,hogy csak a CBA fogadja el és tervezik a spar, interspar üzleteiben.
Pár hete még a tesco sem fogadta el. Ez jó hír, hogy már ott is felhasználható sokat járunk oda, örültem neki..

" alt="

">
Ebbe a topicba úgyis ritkán írunk.
Hétfőn elsőbbségivel feladott sport szeletes papírjaimat mára beregisztrálták

" alt="

"> Gyorsak voltak

" alt="

">
Előkerültek a sport pontjaim:-) hívtak, hogy +van........
Coop
Április 14-i sorsolás után május 10-én átvettük a fődíj nyereményértesítőt, visszaküldtük, amit kellett postán és már 17-én hétfőn kersték páromat telón, hogy 21-én pénteken bankkártya átadás

" alt="

">
Elkísérem

" alt="

">
Néhány hete elküldtem a férjemet Avatar dvd-ért a Tescoba, mert akciósan árulták 1990 ft-ért. Azzal jött haza, hogy elfogyott, de felírták a nevét, és majd értesítenek, ha megérkezett, és az akciós áron vihetjük. Én megmosolyogtam naívságát, méghogy a Tesco telefonálni fog! És láss csodát, ma hívtak, és valóban az akciós áron félre volt téve az áruházban. Piros pont a Tesconak (és a férjemnek).

" alt="

">
Már csak a Paypalos fizetést kellene bevezetni azt minden szuper lenne.
Óriási betűkkel ki van írva, hogy 2 x akárhány ml, 2 db áru van a képen. Jön a kérdés: Az ár 2 db-ra vonatkozik?

" alt="

">
Ilyenkor mindig eszembe jut egy eset. Moziba mentünk a férjemmel. Többnyire felíratosra járunk. Egy nagy kopasz samesz megkérdezte a jegyes fiút: Óvasni kell?

" alt="

">
Láttam.

" alt="

">
Már akinél.

" alt="

"> Aki nem ír postaköltséget annál n.a szerepel.

" alt="

">
De az különösen tetszik hogy kiszűrhetem az ócska használt rongyokat, néha olyan undormányok vannak fent, kit érdekel másnak a használt bugyija, fehérneműje?

" alt="

">
Jaja, igazad van. Az Ebayen az eladó nem is adhat csakis kizárólag pozitívat. Ja és még az kellene hogy ne lehessen látni ki licitál. Mint az E-bayen. De jó irányba haladnak. Az tetszik hogy a postát egyből látom. 100 Ft-os cucc 800 Ft lesz és az tuti nem éri meg mert pl. 400 Ft a boltban.
Már csak azt kéne felvállalniuk, hogyha a jutalékot elfogadják hogy visszafizetik akkor a bosszú negákat is töröljék.
Elég röhejes, hogy a jutalékot visszaadják, de ha ezek után a vevő negatívot ad azt mondják, hogy ők nem látnak bele az üzletmenetbe. Nonszensz.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások