Bonafarm IS dead, Bonafarm liveS...
Ha már angolkodunk...
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 120 / 2036 oldal |
Bonafarm live
Bonafarm dead...
Szerintem mindenki tudja mire gondolt.
A szervező helyében én is megnézném, nagyon.
Vénember viszont butaságot írt:
"A nyereményjáték szervezője így is jól jár. Sőt: kevesebb dolga akad."
Ő a lebonyolítóra (ügynökségre) gondolt.
Aki ilyen régóta játszik, ennyi jsz-t átrágott már, igazán tudhatná, h ki micsoda.
Vénember viszont butaságot írt:
"A nyereményjáték szervezője így is jól jár. Sőt: kevesebb dolga akad."
Ő a lebonyolítóra (ügynökségre) gondolt.
Aki ilyen régóta játszik, ennyi jsz-t átrágott már, igazán tudhatná, h ki micsoda.
sada neked ez a mániád szervező és lebonyolító kérdés... van egy jó pár elbaltázott játék amikor már mindegy. Lásd lejjebb, illetve Milka... ha én szervező lennék ránéznék a megbízott lebonyolítora, hiszen a cég nevével márkáival szórakozik. És én pl megnézném hová teszem a pénzt.
A baj az, hogy egyre csökken az esélye a pozitív irányú változásnak, bármennyire is igyekszem.
Még mindig kevered ki a szervező és ki a lebonyolító.
Meglehet, hogy az online vásárlás felé szándékoznak terelni!
(Kétlem)
Az bizonyos, hogy nem használ az adott márka népszerűségnek, ellentben áll a dolog a promóció céljával.
A nyereményjáték szervezője így is jól jár. Sőt: kevesebb dolga akad.
Csak azt nem értem, hogy a termék gyártója miért hagyja ezt...
(Kétlem)
Az bizonyos, hogy nem használ az adott márka népszerűségnek, ellentben áll a dolog a promóció céljával.
A nyereményjáték szervezője így is jól jár. Sőt: kevesebb dolga akad.
Csak azt nem értem, hogy a termék gyártója miért hagyja ezt...
Penny Aldi stb minek hirdet nyereményjátékot ha
a termékeket nem is forgalmazza??
a termékeket nem is forgalmazza??
Minden hónap egy új játék !
A gyakran ismételt kérdéseknél : HÁNY AJÁNDÉK NYERTESE LEHETEK ? Ott szó szerint az van amit leirtam. /Reál./
Az a Játékos, aki valamely havi játékperiódusban már nyertesként került meghatározásra
a továbbiakban is jogosult a további havi játékperiódusok nyereményére, azaz 1 Játékos
akár több havi nyereményt nyerhet. De egy havi játékperióduson belül egy játékos csak
egyszer nyerhet.
Havonta nyerhet !!!
a továbbiakban is jogosult a további havi játékperiódusok nyereményére, azaz 1 Játékos
akár több havi nyereményt nyerhet. De egy havi játékperióduson belül egy játékos csak
egyszer nyerhet.
Havonta nyerhet !!!
A Reál Nyerő Tizesnél ugyanazok a nevek szerepelnek, hónapról hónapra.. Pedig : "EGY játékos a játék teljes időtartama alatt EGY db nyeremény átvételére jogosult. "
Én az előtt pár perccel,mikor beírtam ide.Igazából nem fontos,mert elfogadta úgy is,képet meg csatopni kell,csak a szitu bosszant,hogy mennyire döcögős ez a játék,pedig rengetegen játszanak vele gondolom
trita én reggel töltöttem milkát mobilról. nem volt gondom a vásárlás időpontjának beírásával
Ismét a Milka játék kapcsán fejezném ki nemtetszésemet.Az APA kódok nem elfogadása után,mostmár a vásárlás időpontját se lehet beírni,ennek ellenére simán elfogadja a blokkot.Ezek után nekem marha "hiteles" a játék,gondolom nyertest is majd hasracsapásos módszerrel választanak,mert az oldal a kezdetektöl egy kalap kaki..
Lehet=talán, esetleg...
Közel mindenki= nem mindenki csak majdnem...
Lehet=feltételes mód, bizonytalan, nem biztos...
Lehet=feltételes mód, bizonytalan, nem biztos...
A közvetlen vagy közelben lakó ismerőseim/rokonaim között nincs olyan, aki kereskedelemben dolgozik.
(Néhány évvel ezelőtt évente 1-2 alkalommal beszélgettem egy "kisbolt"-tulajdonossal, az meg ugye gyűjtős-nyugta.... De az már rég volt.)
(Néhány évvel ezelőtt évente 1-2 alkalommal beszélgettem egy "kisbolt"-tulajdonossal, az meg ugye gyűjtős-nyugta.... De az már rég volt.)