Ja, és nyertem már lidl, tesco, coop játékon is....
Jó telefonálgatást!
Csak a mihez tartás végett...
Nem dolgozom spar-ban.
A blokkjaim 80%-a COOP-os most, mert a tuc (lejaró szav. idővel) sokkal olcsóbb ott.
De senkinek semmi köze hozzá....
Tessék csak telefonálgatni.....
S miért hívod végig az összes pécsi Spart?
Semmilyen szabályt nem sért az a pénztáros, aki szép kupacban gyűjti az otthagyott blokkokat, nem egy szemetes zsákban.
De.
Ha egy nyerteslistán meglátod, hogy ő nyerte a főnyereményt, akkor már feljelentheted (ha van hozzá gyomrod és bőr a képeden).
Bár pont a Spar nem tiltja a dolgozóinak a részvételt a játékokban.
EZAZ
Nagyon sajnállak.
Húsvét van, kicsit szeles, de szép tavaszi nap.
Béke.
S neked se családod, se barátod, akikkel kellemesen tölthetnéd a napot? De még egy jó könyv sincs a polcodon?
A legizgibb programod, hogy kitaláld, kedden kit és kinek jelenthetsz föl?
EZAZ, Ditke-korszakodban azért a te becsületességed is kérdéses volt, csak más üzletlánccal kapcsolatban...
kaján!
Mire /kire/ gondolsz? Megmagyaráznád?
Érdekes hogy mindíg csak a Sparos játékokkal nyernek! Egy Tesco vagy Lidl nyertes listán nem látod őket! Kedden szépen végighívom az összes Pécsi Spart és megmondom az üzletvezetőknek,hogy bejelentem őket!!!
Ez a milka tojáskereső is egy vicc,ott is csalnak mint a huzat! Egész héten kb 145000,pontot tudsz gyűjteni tisztességes jatékkal.De itt az emberek 1 napon belül rádvernek 40-50 ezer pontot!! Megy a bejelelntés oda is!!!
Ez a kitétel a magyar mentalitásra alapoz:
Mindig vannak spiclik.
Sok (sajnos nem mindegyik) nyereményjáték szabályzatában olvastam, hogy nem vehet benne részt a játékban érintett kereskedelmi egység dolgozója, no és annak családtagjai.
Én naivan hittem ebben. Most kezd nyilvánvalóvá válni, hogy ezt nemigen ellenőrzi a játék lebonyolítója. Csupán a lelkiismeretére bízza azoknak is, akik jobbára figyelmen kívűl hagyják eme kitételt.
ezdedurva!
Kérdezd meg pl. jelica-t, hogy a Sparban egy nap hány darab otthagyott blokkot tud eltenni? Hány nap dolgozik egy hónapban? Számoljatok egy kicsit! És senki se mondja, hogy ez nem sérti azok érdekeit, akik nem kevés pénzt költenek a játékokra!
Vajon innen is törölve lesz? Pedig a nem nyertek topikba is megállta a helyét.
Aki nem nyer a kekszes játékkal, az FlyGuy szerint a pécsieknek köszönheti, szerintem meg a a mosonmagyaróváriaknak. Népes családok, na.
Ha innen is törlöd sada, nem tudom mit gondoljak.
Nem is értem miért...

" alt="

">

" alt="

">
A Pick a nyerő nálunk 😛😛😛
A kométa terméket nem szeretitek? Vagy kimaradt a listából? Vagy ên vagyok vaksi? Vaksági tagsági... 😜
Ott a pont Jelica,
Vettem a gyerekeknek lovas, cicás díszpárna huzatokat, lesz bele összevarrva díszpárna.....
Én meghagyom bucikásan töltve....
Új design.....

" alt="

">

" alt="

">
Nem belezem ki....paplan....és díszpárna huzatba kispárnák..... majd befotózom.....
Igen. Vatta töltelék van benne. Mi "csak" szétbontottuk és 4-esével összevartuk normális párna méretűre.
De az ágytakaró teljesen jó ötlet!
Ha senki nem válaszol h. kibelezhető e a milka párna akkor lefekszem...
Tudom próbáljam ki, nem próbálom.

" alt="

">
180

" alt="

"> Rosszul TUCtad...

" alt="

"> Szerintem a TUC volt nem? ...és 1 kód addig amíg nem nyer...
De ha nem bocs.
Engem a milka párna érdekelne ki lehet belezni, és akár ágytakarót, vagy sötétítőt is lehet belőle varrni?
33 fejhallgató az semmi! Volt valamelyik éven közel 150 fejhallgatója is 1 játékkal, teljesen "tisztességesen", 1 kódot beküldve ezerszer. Utólag árulta el a nagyérdeműnek ezt a kiskaput.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások