Startlap kártyavadászat
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 24 oldal |
startlap
Erre én is gondoltam, de a Db. szám csak 2-vel nőtt!
hugika, nem lehet, hogy hármat kaptál, csak abból kettő egyforma volt? Én így jártam. Lent csak kettőt jelez ki, de valamiből hirtelen triplám lett, amiből eddig szimpla volt, úgyhogy lehet, hogy nálad is ez a megoldás.
férfiak
Nekem csak 2-t adott. Érdekes, hogy mindenki az állás 1-t keresi, egy ember 5 félét is adna érte. Fórumosok, miért nem beszéljük meg a cserét? Igaz, hogy az egész piacot át kell nézni miatta, de nem ott fog állni a kártya!
1. Melyik a kakukktojás? - Zuschlag János
2. Melyik napokon látogatható az Országház? - Minden nap
3. Hol őrzik a magyar királyi koronát? - Az Országházban
4. Hány női miniszter van jelenleg a magyar kormányban? - Kettő
5. Mi a Nemzetbiztonsági Hivatal központi telefonszáma? - (1) 485-2300
6. Melyik határon túli magyar párt? - Magyar Polgári Párt
7. Melyik nem a Kossuth téren áll? - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
8. Mikor volt hazánkban utoljára népszavazás? - 1997-ben
9. Ki volt Magyarország első köztársasági elnöke? - Gróf Károlyi Mihály
10. Ki kiáltotta ki a köztársaságot Magyarországon 1989-ben? - Szűrös Mátyás
2. Melyik napokon látogatható az Országház? - Minden nap
3. Hol őrzik a magyar királyi koronát? - Az Országházban
4. Hány női miniszter van jelenleg a magyar kormányban? - Kettő
5. Mi a Nemzetbiztonsági Hivatal központi telefonszáma? - (1) 485-2300
6. Melyik határon túli magyar párt? - Magyar Polgári Párt
7. Melyik nem a Kossuth téren áll? - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma
8. Mikor volt hazánkban utoljára népszavazás? - 1997-ben
9. Ki volt Magyarország első köztársasági elnöke? - Gróf Károlyi Mihály
10. Ki kiáltotta ki a köztársaságot Magyarországon 1989-ben? - Szűrös Mátyás
oktatásnál van
Szerintem ez a játék eleggé kiforratlan. Valószínű nem tesztelték kellően, mielőtt bedobták a köztudatba. 

Most van a kártya a szórakozásnál:
http://szorakozas.startlap.hu/
http://szorakozas.startlap.hu/
Mi a szórakozás? amit csinálnak a játékkal?
mert a kártya szerintem az utazásnál van - nálam legalábbis
mert a kártya szerintem az utazásnál van - nálam legalábbis
Szórakozás
Full
- Hosszú hétvége Egerszalókon, a Shiraz Hotelben (2 fő, 2 éjszaka, reggeli)
Erre a nyereményre eddig 1 kártyavadász pályázott.
Na nekem most volt elég.
- Hosszú hétvége Egerszalókon, a Shiraz Hotelben (2 fő, 2 éjszaka, reggeli)
Erre a nyereményre eddig 1 kártyavadász pályázott.
Na nekem most volt elég.
Fejlődik a játék
valakinek már full-ja van .. érdekes..
cserén 1-1 lehet csak az arány, mondjuk valaki vasárnap a "próbán" kapott 4 kártyát, azóta 9 a kvízért, 3 a kezdőlapért, 48+22=70 a minden órai kártyáért (de jó neki, mindent fel tudta venni..), azaz a maximum 86 lehetne. Illetve volt egy hiba, egyik nap két kvíz jelent meg, egy kérdés változással, azaz 89 a max.
Ehhez képest neki van 100 lapja

cserén 1-1 lehet csak az arány, mondjuk valaki vasárnap a "próbán" kapott 4 kártyát, azóta 9 a kvízért, 3 a kezdőlapért, 48+22=70 a minden órai kártyáért (de jó neki, mindent fel tudta venni..), azaz a maximum 86 lehetne. Illetve volt egy hiba, egyik nap két kvíz jelent meg, egy kérdés változással, azaz 89 a max.
Ehhez képest neki van 100 lapja

Piac: a startlap fórumán olvasom, hogy a piacon előfordulhatnak még hibák.. egyik játékos keresett egy kártyát, és többféle változatban ajánlott érte. Amikor megkapta a kártyát, azt írja, az összes felajánlott kártyája eltünt!
Ha ez így van, akkor a piacon ha valamit keresel, akkor először talán itt lenen érdeems kereskedni, ott a fórum is, piac is áttekinthetetlen, illetve vigyázni, esetleg megnéázni, ki ajánlja éppen azt a lapot, és annak megfelelő cserét ajánlani.
Ráadásul bár feltettem egy kérdést az elején a szervezőknek, hogy ha mondjuk webnyeremeny1-et kínál valaki
és többen ajánlanak érte valamit, (de ugyanazt..),akkor melyik ajánlóval történik meg a csere? jó lenne tudni.. hogy verem-vagy sormemóriával dolgozik
Ha ez így van, akkor a piacon ha valamit keresel, akkor először talán itt lenen érdeems kereskedni, ott a fórum is, piac is áttekinthetetlen, illetve vigyázni, esetleg megnéázni, ki ajánlja éppen azt a lapot, és annak megfelelő cserét ajánlani.
Ráadásul bár feltettem egy kérdést az elején a szervezőknek, hogy ha mondjuk webnyeremeny1-et kínál valaki

Újság: a nyomdába adási határidő biztos nem most volt, hanem a múlt héten. Tippem szerint a következő héttől, esetleg hétvégétől megjelenő számokban lehet bent kód.
Két lehetőség van: ugyanaz a kód jelenik meg egyfajta újságban, minden számban más kód. Utóbbi esetben ha közkézre kerülnek a kódok, túl sok lenne, ráadásul nem is tehetnének minden újságba kódot. Így szerintem az első verzió lesz, azaz újságtípusonként egy-egy féle kód. Másnak nem nagyon tűnik értelme..
Iletve van egy harmadik verzió is: kódból is maximalizált, amit enged egy nap..
Mi lenne , ha tetszőlegesen kipróbálnánk kódokat? hátha ráhibázunk
Két lehetőség van: ugyanaz a kód jelenik meg egyfajta újságban, minden számban más kód. Utóbbi esetben ha közkézre kerülnek a kódok, túl sok lenne, ráadásul nem is tehetnének minden újságba kódot. Így szerintem az első verzió lesz, azaz újságtípusonként egy-egy féle kód. Másnak nem nagyon tűnik értelme..
Iletve van egy harmadik verzió is: kódból is maximalizált, amit enged egy nap..
Mi lenne , ha tetszőlegesen kipróbálnánk kódokat? hátha ráhibázunk

A startlap főoldalán van a lap.
öröm az ürömben Uomo szavaival élve, hogy a maximában, ha kód nincs is, jó kis játék van, relax oktatócsomagot lehet nyerni bár ez inkább a nyereményjáték infókba tartozik
Szerintem csak akkor vegyétek az ujságot - ha egyébként nem vennétek meg -, ha át tudjátok lapozni a boltban. Beharangozzák, aztán meg semmi.
Sziasztok!
vettem ma nők lapját is, maximát is, de se híre se hamva semmiféle bónuszkódnak, sőt még a starlapot nem is láttam említeni
nálatok mi a harci helyzet?
vettem ma nők lapját is, maximát is, de se híre se hamva semmiféle bónuszkódnak, sőt még a starlapot nem is láttam említeni
nálatok mi a harci helyzet?
Gondolom az 1000 nyereménybe beszámítják a "Happy Hour" nyereményeket is, vagyis amikor az abban az órában regisztráltak között pl. pólót sorsolnak ki.