Na én hülye bemondom a Danubiusban a Slágeres nyertes gratulációmat!
Annyira örültem!
Megvolt mára a 3 "szerencsés" játékos,vagy még duruzsoljon a fülembe a rádió??
köszi
SAjnos lemaradtam a játéküzenetről a slágernél, be tudná írni nekem valaki, hogy kinek kell most hívnia?
Köszönöm
juventuson 4 szemelyes belopoket lehet nyerni orankent a hihetetlen csalad cimu pixar animacios filmre.
Babyliss hajszárító a slágeren, kb. egy napig hívtam, mire összejött.

Slágeren 10 ezer ft-os hajszárítót lehet nyerni
Brummogó
már nyertek fórumosok
Senki nem járt szerencsével a sláger üzenetével?
Nagy reggeli örömömben el is felejtettem beírni, hogy nyertem 2 jegyet a szombati TV2 boxgálára a Danubiuson! (azt hittem, a párom nem is lesz hajlandó lemenni Szentesre, közben meg úgy örült neki, mint majom a farkának

- ezeken a férfiakon nem lehet kiigazodni. Ilyenkor persze nem vagyok "hülye megszállott"

Nem hiszem, hogy nem játszhatsz ebbe most nincs kikötve Elolvastam a mostani szabályt ebben azt irja, hogy egy játékba egyszer lehet. Nincs szó a 30 napról
Akkor ez azt jelentené, hogy én nem játszhatok? Az érdekes lenne?
Igazából a játékszabályzat úgy szól, hogy minden játékban egyszer lehet résztvenni. Csak van amelyik játéknál bemondják, hogy az játszhat aki az elmúlt 30 napba nem játszott.
Ma reggel a slágeren élő egyenes adásban nyert egy lány, aki két hete is ott volt valamilyen játékon, meg is beszélte a műs.vezetőkkel. Ez tök jó, hogy ennyiszer lehet játszani, lehet hogy különböző játékokban és kész?
kényszervigyor akart lenni, csak nincs rá jobb smyley-m...

Ildicc és ennek miért örülsz?
Hát még én hogy sajnálom magam!

Szörnyen sajnálom a társam de nem lehet kétszer játszani
Thiefman-nek jól megy

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások