Paintuci
Volt dolgom ilyen sráccal .duli-fuli,de megcsinálta ,azóta nagyot változott
" alt="
"> nyitottak még kasszát
" alt="
">
Gyáááá ....
Tudod néha meg kell beszélni ki mit csinál. Úgy hívják kommunikáció....
Pont erről írtam lentebb...
Gyááááá...
1 aldisokra mondtad lötyögnek...
2 lidlben dolgoztál leirtad nem értél rá lötyőgni...miután többen is felhivtuk erre a figyelmet áttértél a coop b...ra...
Ha ezen 3 kijelentéseitben nem találod az ellentmondást ...nem bennem van a hiba..
S tudod pont az ilyen főnökök s az ilyen vásárlók miatt van ember hiány..
Aham, csakhogy ez itt nálunk forgalamas helyen van és vannak is vevők! Sokszor 10-12 perc sorban állni.... Csak 1 kassza megy. Hátul meg 3-an egymással csevegnek...
4 kassza van, de az életbe sose ment még 2 egyszerre.
De legalább most már nagyjából meg vannak fizetve Aldi, Lidli... 2010ben a Corvin negyed Lidlibe kerestek 122000 bruttóért dolgozót. 🤔 Akkor én a trilakban 133000 nettót kerestem. Gondoltam elirták a kirakatban a hírdetést.
Szarrá hajtják őket, rángatják ide oda. Kétségtelen nem mindegy melyik bolt, mert más a forgalom.
Coopnál még nem a dolgozó tehet arról kevesebben járnak, több a holt idő.
Nem értem hol itt a hiba ? Esküszöm....
1. Azt írtam az ALDI-s pénztárosok über jól meg vannak fizetve! Dolgozzanak is....
2. Nálunk a COOP egy rakat "szar". Átkozottul drága, az ott dolgozók biztos töltik a polcokat, de nálunk nem nyitvatartási időben. Mert akkor egymással csevegnek! Sosem lehet semmit sem kérdezni tőlük, mert válaszolni nem tudnak, csak tovább küldenek valamelyik kollegához és legtöbbször az a vége, hogy a főnök oldja meg a dolgot....
3. Az, hogy nagyjából fél évig álltam a túloldalon, az csak hozzátartozik a látásmódomhoz. Azért írtam le, mert igenis pont tudom milyen állni a túloldalon...
Nem értem hol az ellentmondás! Továbbra sem...
Minden munkahelyen van legalább 1 mindent (is) tudó főnök, aki kb. mindent másra lőcsöl és nagyjából sz*rt se csinál, vagy/és nem is ért ahhoz amihez kellene! Ez nem csak a kereskedelemben van így....
Egyik este az Aldiban előttem egy hölgy a mirelit zöldborsót visszaadta kéri a pénzt mert sokalja az árát. A pénztáros srác visszaadta dulva dulva csapkodva, majd a mikrofonjába mondta Kriszta gyere egy viszáru, és úgy bedobta a sarokba a zacskós borsót csak úgy nyekkent. Na annál a srácnák kellett volna 50t blokkoltatni. 😁🤣😝
...és akkor az Aldi szemetesbe senki se turkál? 😁😉🤣
: D
" alt="
">
Basszus azért nekik ez a dolguk!!!
Szerintem meg inkább legyen dolga és csinálja, minthogy dolog nélkül ődölög, elég sokat megkeres egy ALDI pénztáros
Ezt írtad utána meg a cooposokat szoltad le...
Miközben a lidlbe dolgoztál..ec3 kinelentésedben sikerült őnellenmondásba keveredned
Nem azt írtam hogy ász vagyok hanem azt hogy az ilyen kretén főnök miatt van a kereskedelmi szektorban munkáért hiány..
"Pedig bizony van ilyen boltvezető"
Több is ,legalábbis én találkoztam velük !
" alt="
">
Pedig bizony van ilyen boltvezető. Mert van ahol a vevő fontos...
Nem értem hol és mit hazudtoltam meg ? Azt mondtam az a dolga ha a kasszában ül, hogy behúzza a terméket, beüsse az adott összeget és vusszaadja a visszajárót... Szerintem teljesen mindegy, hogy behúz 1 zsemlét, adom a pénzt vissza ad és ismétlek-e ? Úgyis jön utánam más és más.... Neki meg ez a dolga. Azt írtam mikor ott dolgoztam én sem nyafogtam, hogy huuuuu ma 1210-en voltak és basszus volt egy nő aki kétfelé fizetett és lehett volna egyel kevesebb.... Ez volt a dolgom! Sőt mosolyogni is a dolgom volt és udvariasnak lenni! A főnök meg is követelte, akkor is ha kihaénnem volt a vevő... Ennyi. Nem értem mit-hol hazudtoltam meg!
Meg a történetedet sem értem. Király vagy, mert visszamertél szólni, hogy amúgy helyette dolgozol ? Én meg azt nem hiszem, hogy akkora ász vagy, hogy ezt így elnézték volna, ha megtörtént volna....
Miután elég kretén módon lenézted az Aldi dolgozóit majd azt állítod, hogy a lidlbem dolgoztál ahol egyik percben még kasszáztál után árut pakoltam ki, s a aldiban pont ugyanez van majd a coopos dolgozóknak szólsz be, teljesen meghatudtolva egyik kijelentésed a másikkal, hogyan várod cél hogy étek után elhiggyek bármit is?
Nem hiszem hogy megszuletett az a bolt vezető vaki egyetlen vásárló miatt hosszú percekre kivon q munkából egy munkatársat....
Ami a lodorgos büfizésed illeti..
A kereskedelmi szektor át elmúlt kb 10 évben óriási változásokon ment át .
A legnagyobb kihívást a kretén főnök s a full h...e vevők miatti állandó ember hiány leküzdése..
Az élelmiszer kereskedelem bevezette az univerzális munkáért vamitvfentebb ecsetelte, kassza árufeltöltésvs egyéb munka...
E mellett az önkiszolgáló kassza is ezt próbálja orvosolni
A barkács árzluházak is próbálkoztak ezzel de át önkiszolgáló kassza is ott már veszélyes üzem.....
Volt egy főnök aki óránként 10 percet bagózott de tikkelt a szeme ha pár percre 3- 4 óránként pihentünk...
Egyszer egy új munkatársnsk kiattak egy feladatot de semmi segítséget nem kapott...ezért tőlem kérdezett pár tárgyi dolgot amit még is válaszoltam...
Ezt a fent érzett kretén főnök látva a nagyobb főnököd sietett elpanaszolni... át még felhívást hogy de ráérek beszélgetni.. az áruház közepéből hangosan adtam tudtára , hogy a említett párbeszéd az ő hanyagságat próbálta orvosolni ... estig nem mert a közelemben jönni s többet nem csináltak ilyet....
Még a cikkhez annyit, hogy nekem tetszett. Végre valami új dolog, amiről cikk születik.
Én pár éve játszom komolyabban, figyelgetve a játékokat és ezt a fórumot.
Többek között a blokkgyűjtés fogalmával is kb. itt szembesültem.
Azóta legalább már nem csodálkozom, ha egy "könnyű" játékon nem nyerek. 😀
jojó
Minden bizonnyal van még más is rajtunk kívül.... Még ha ez másnak furcsa is.
Csak nem értem miért annyira hihetetlen.
Nyílván van aki "vetíteni" jár ide, de nekem pl. nem ez okoz örömet...
Tőlem nem is kérdeznek már ,sőt mondani sem kell
" alt="
"> mikor meglátnak mosolyogva üdvözöljük egymást
" alt="
"> illetve egy pénztáros van ,aki idegbajos lesz aznapra
" alt="
"> de az ő baja !!!
Ki lehet próbálni! Lidl-ben és ALDI-ban is segítőkész volt a vezető.
Megkérdezték az okát, de simán segítettek.
Velem történt, így nem "hallottam", azaz nem legenda....
Persze azt gondolsz amit akarsz.
Szerintem forgalom- és főnökfüggő, hogy meg tudnak-e állni / megállhatnak-e pár percre lazítani.
Amúgy már nem is nagyon van olyan, hogy csak pénztáros, mert hol ide, hol oda kell beugrani a dolgozóknak.
Tizen-huszonéve még más világ volt, dolgoztam Tescoban diákmunkásként (árufeltöltés), külön műszakok voltak, volt elég dolgozó, plusz a diákok. Dolgozni kellett, az biztos, már akkor sem lehetett csak úgy lődörögni, max. akkor volt egy kis lazítás, ha igazítani kellett a polcokat, mert nem volt más munka 😄, de nem volt ilyen rohanás-kapkodás-fejetlenség.
Ezt a nyitnak külön kasszát urbanlegends el meg haggyá
" alt="
">
Aldiról van szó nem a komcsi hagyaték fehér koppennyes hipo szagú coopról
" alt="
">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások