Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 26 oldal |
Csizma a zsákban, nem enged a vizes területre, merthogy csizma kell... Elmegyek megint a gulyáshoz, utána le tudok menni a jobb alsó sarokba, emberke megmondja a telszám végét, majd nem tudok sehová menni, mert vize terület, csizma kell!!! Ne üssön meg a guta?! Kezdhetem előlről a gyűjtögetést :-(
Szalonna a karámban. A karám zárva, oda a kulccsal tudsz bejutni ami a T-com oldalán van.
Valaki segíteni hol vagy hol lehet megtalálni a szalonnát?
Szia Zsani28 a fényképezőt ugy tudod használni, hogy felmész a kilátóra, akkor madártávlatból fogod látni a tájat. Ekkor használd a fényképezőt, és kapsz egy filmet amit le kell adnod ahol bejöttél.
Én még a fényképezőgépet sem tudtam használni.
Segítene valaki, hogy kell?
Viszont van már 3 pár gumicsizmám...
Alig fér a hátitatyómba.
És a pulit is gyakran visszakapom.
Nagyon ragaszkodik hozzám
Segítene valaki, hogy kell?
Viszont van már 3 pár gumicsizmám...
Alig fér a hátitatyómba.
És a pulit is gyakran visszakapom.
Nagyon ragaszkodik hozzám
én is írtam kétszer is, de nincs válasz
Én még vasárnap este írtam nekik, de csak a hallgatás a válasz
Megint írtam nekik, hátha válaszolnak. Bár kicsit megkritizáltam a programot, úgyhogy lehet hogy nem
hofi: a kalapács a programozók fejbekólintására való, nem másra!!!!
Nem tudjátok, hogy az mitől lehet, hogy 2 napja nem nyílik meg nekem a játék? azt írja ki hogy a lap nem jeleníthető meg. Valaki, ötlet?
A kalapáccsal ti tettetek valamit? Mire való?
valaki nekem is segítene megtalálni a kulcsot?
Sziasztok!!!
Sajnos még csak most járok a kulcsos témánál, de nem találom a banneren. Kérnék egy kis segítséget. Előre is köszi
Sajnos még csak most járok a kulcsos témánál, de nem találom a banneren. Kérnék egy kis segítséget. Előre is köszi
Vicke: írtam
VAlaki tudna nekem is segíteni kulcskérdésben? A szombati beírásom süket fülekre talált
Ja bocs, most bementem, megnéztem, a kút szélén a kút vödre van letéve. Szerintem nincs jelentősége.
A gyufát nem tudtuk használni, de azt már az előző körbe sem kellett.
A kék gömb a Bodrinak az itatója a kutyaház alatt. A szürke gömb azt nem tudom mi lehet, talán a gulyás kalapja van oda letéve. Szerintem ezeknek nincs jelentősége, inkább arról lehet szó, hogy a programozók elfelejtették rendesen megcsinálni a játékot, így nem lehet befejezni.
A kék gömb a Bodrinak az itatója a kutyaház alatt. A szürke gömb azt nem tudom mi lehet, talán a gulyás kalapja van oda letéve. Szerintem ezeknek nincs jelentősége, inkább arról lehet szó, hogy a programozók elfelejtették rendesen megcsinálni a játékot, így nem lehet befejezni.
Szerintem a kút lennne a megoldás,van rajta egy szürke gönm,nem messze tőle meg egy kék a kettő között lehet vmi összefüggés,
A gyufát tudtátok használni?
A gyufát tudtátok használni?
Szerintem is el kellene terelni őket, mert van még ott egy szemét amit sehogy sem tudok felszedni. (17000 pontom van), meg biztos erre való a karám, ha már kinyitottuk. Én azt hittem majd a puli betereli őket, még megvan a szalonnám, de hiába csalogatom, semmi...
macs: mi az hogy elméletileg?