Nyerőpercek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 232 oldal |
Akkor átkot kérnék én is szépen, mert én csak nyomom, nyomom és semmi... !!!
szóval szerencse kérdése. nekem fél óra alatt 1 nike.
Átkot ma már én is kaptam, holnap elhozom a laptopot.
" alt="
"> Egyébként én cáfolnám a sok munkát, egy nap se játszottam 40-50 percnél többet összesen, mégis sikerült 3 féle ajándék.
" alt="
">

én is nyomkodtam olyan sokat
" alt="
">
de ha szerencsés vagy első kattra összejöhet

de ha szerencsés vagy első kattra összejöhet
első nap én se nyertem..
először kétnaponta sikerült vmi, majd miután megátkozott lola, hogy én milyen sokat nyerek... másnap megváltozott minden
" alt="
">
először kétnaponta sikerült vmi, majd miután megátkozott lola, hogy én milyen sokat nyerek... másnap megváltozott minden

Ez komoly? 10-15 óra egy pendrive-ért? Na neeeee!
március 8-ig
2 óra kevés, 10-15 óra
" alt="
">
Első nap nem nyertem pedig egész nap nyomtam, másnap hajnali 4-kor nyertem. Úgyhogy nyomhatod még egy párszor
" alt="
">
2 óra kevés, 10-15 óra

Első nap nem nyertem pedig egész nap nyomtam, másnap hajnali 4-kor nyertem. Úgyhogy nyomhatod még egy párszor

Én szoktam ilyenkor is órákat játszani, de nekem ilyenkor még sosem jött össze. Nekem csak éjszaka sikerült nyernem.
De biztos csak szerencse kérdése
" alt="
">
Nekem 3-4 óra alatt jött össze.
De van akinek fél óránként.
Kitartás!
Nyerni fogsz!!!
De biztos csak szerencse kérdése

Nekem 3-4 óra alatt jött össze.
De van akinek fél óránként.
Kitartás!
Nyerni fogsz!!!
krida,
néha tényleg nehéz.
" alt="
">
néha tényleg nehéz.

Akik nyertek, azoktól kérdezném, hogy hány óráig kell nyomjam, hogy összejöjjön egy kicsi ajándék. Már két órája nyomom, de eddig semmi. Ennél többet viszont nem vagyok hajlandó dolgozni egy nike utalványért... Vagy csak a szerencs kerül el?
Cirbolya, nem
" alt="
">

esküszöm nem látom...
ahogyan sokan szokták mondnai : főoldal vagy játékszabály
" alt="
">

meddig tart a snickers játék? köszi
krida,
tudsz Te olyat?
" alt="
"> Mármint csöndben maradni.
" alt="
">
" alt="
">
tudsz Te olyat?

krida
az igen
" alt="
">
az igen

capucci még 3 aji és megelőzöl
" alt="
">

Jaj azt el is felejtettem, hogy nekem meg 6 pen, 5 nike. Még jó hogy nem írtam, hogy olyat, hogyha nyerek abbahagyom
" alt="
">

én akkor pláne csendben maradok
" alt="
">
3 nike és pár pen

3 nike és pár pen
na már megint itt van, ha jól emlékszem a szavazós topicba ő is ő cseszegetett, hogy ne szavazzon rám senki mert hogy én állítólag nem szavazok senkire, most meg itt jön, hogy miért nem hagya abba ha nyert, Miért hagyná már abba, játszon mindenki tovább. Ezt az egyén meg felejtsétek el, csak felbolygatja itt a rendet, és a nyugalmat.