Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 69 oldal |
kód nélkülit váltottak be.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Miskolcon a Búza téri Árucsarnokban is beválták a nyerőcsomagolásokat, nincsenek a listában. Ki van írva, ajándékosztály. Nem nyerőset kaptam, de így is jó lesz így a játék végén. Naponta a nyitvatartási időben, kb. 6-19-ig, ha jól emlékszem. Vasárnap is nyitva vannak,28-án, de akkor nem 19-ig. (Bár akkor miért írják ki, hgoy naponta...)
és köszönet Ákoonak is.és bocsi,majd pótolom

Köszönet mindenkinek a segítségért,összejött a kártyaolvasó
Dundibongó,anianya,begus,ördöglakat,krysztasz nektek külön is köszönöm
Nagyon aranyosk vagytok!!!!
Azért örülök,hogy van ilyen is
Dundibongó,anianya,begus,ördöglakat,krysztasz nektek külön is köszönöm
Nagyon aranyosk vagytok!!!!
Azért örülök,hogy van ilyen is

marycsiga
írok
írok
krysztasz,törpi,jó lenne,de ez kétséges,és ,ha mégsem?akkor elveszett egy csomó pontunk.
SOS,keresnék még 5 balcsi kódot.írd meg mit kérsz érte.sajna akiknek írtam nem válaszolnak.nem tudok várni,mert holnap nem lesz gépem.köszi
szerintem ajándékok lesznek 28.-ig utána meg csokikat lehet kiváltani,mint legutóbb
Nem lehet, hogy ezeknek az ajándékoknak 28-ig vége, és utána más ajándékok lesznek? Mint a coke.hu-n is.
hát, nem
az eddigi akcióikat nem ismertem, de ezek után valahogy nem is akarom megismerni.
Az ügyfélközpontúságuk volt számomra a legfelháborítóbb. 5 levélből 2ra válaszoltak, az is sablon szöveg
az eddigi akcióikat nem ismertem, de ezek után valahogy nem is akarom megismerni.
Az ügyfélközpontúságuk volt számomra a legfelháborítóbb. 5 levélből 2ra válaszoltak, az is sablon szöveg

szerintem nem volt még ilyan vacakul szervezett akciójuk.
ráadásul nem is olcsók az ajándékok
ráadásul nem is olcsók az ajándékok

dundibongo,
ebben az a legviccesebb, hogy amikor reklamáltunk az ajándékok elfogyása miatt, ők hivatkoztak a készlet erejéig, de legkésőbb 2007.12.31es dátumra írásban. A telefonos lány az okt 28-ról tudott. Az biztos, hogy ennek a játéknak a szervezésével nem voltak toppon.
ebben az a legviccesebb, hogy amikor reklamáltunk az ajándékok elfogyása miatt, ők hivatkoztak a készlet erejéig, de legkésőbb 2007.12.31es dátumra írásban. A telefonos lány az okt 28-ról tudott. Az biztos, hogy ennek a játéknak a szervezésével nem voltak toppon.

Én nem értem a balaton szelet kredit gyüjtést egyik helyen ez van írva:
" Online kredit gyüjtő játékunk 2007. december 31-ig tart! Addig gyüjtsd a pontokat, vásárolj a webshopban és légy nyitott a további újdonságokra is! " Majd a hírekben:
"Kedves játékosok!
Már csak néhány nap vam hátra október 28.-ig. A hivatalos játékszabály szerint ezután már nem fogtok tudni további nyereményeket rendelni, kreditjeiteket nem vihetitek tovább a következő játékba."
Szvsz berendeltek az ajándékokból és kiakarják szórni
" Online kredit gyüjtő játékunk 2007. december 31-ig tart! Addig gyüjtsd a pontokat, vásárolj a webshopban és légy nyitott a további újdonságokra is! " Majd a hírekben:
"Kedves játékosok!
Már csak néhány nap vam hátra október 28.-ig. A hivatalos játékszabály szerint ezután már nem fogtok tudni további nyereményeket rendelni, kreditjeiteket nem vihetitek tovább a következő játékba."
Szvsz berendeltek az ajándékokból és kiakarják szórni
Én még a játék eleje táján kérdeztem rá a balatonosoknál erre a témára.A válasz:
Kedves én!
Köszönettel kézhez kaptuk "Minden 4. nyer!" promóciónkkal kapcsolatos levelét.
Amennyiben az akciós csomagolás belső oldalán található 8 jegyű kóddal is játszani szeretne a www.balatonszelet.hu weboldalon megnyerhető nyereményekért, abban az esetben a kódot célszerű először a csomagolásról kivágnia, és csak ezt követően leadni a nyerő csomagolást a beváltóhelyen. A játék Szervezője a kódok szabályszerű felhasználását ugyanis szúrópróbaszerűen, bármikor ellenőrizheti oly módon, hogy kérésére a csomagolás kódot tartalmazó, kivágott részét a játékos köteles megküldeni a 2040 Budaörs, Szabadság u. 117. címre. Az ajándékok átvételekor nem kell bemutatni a kódokat.
Amennyiben további kérdései lennének kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a 40/44-11-44-es helyi tarifával hívható telefonszámon, hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Üdvözlettel,
Hudák Eszter
Győri Keksz Kft.
Kedves én!
Köszönettel kézhez kaptuk "Minden 4. nyer!" promóciónkkal kapcsolatos levelét.
Amennyiben az akciós csomagolás belső oldalán található 8 jegyű kóddal is játszani szeretne a www.balatonszelet.hu weboldalon megnyerhető nyereményekért, abban az esetben a kódot célszerű először a csomagolásról kivágnia, és csak ezt követően leadni a nyerő csomagolást a beváltóhelyen. A játék Szervezője a kódok szabályszerű felhasználását ugyanis szúrópróbaszerűen, bármikor ellenőrizheti oly módon, hogy kérésére a csomagolás kódot tartalmazó, kivágott részét a játékos köteles megküldeni a 2040 Budaörs, Szabadság u. 117. címre. Az ajándékok átvételekor nem kell bemutatni a kódokat.
Amennyiben további kérdései lennének kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a 40/44-11-44-es helyi tarifával hívható telefonszámon, hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Üdvözlettel,
Hudák Eszter
Győri Keksz Kft.
marycsiga
Csak az a baj én már nem valószínű, hogy be tudom váltani, mert nem megyünk Pápára.
Megírnád nekem az elérhetőséget?
Csak az a baj én már nem valószínű, hogy be tudom váltani, mert nem megyünk Pápára.
Megírnád nekem az elérhetőséget?
zsanett25:marycsiga
Hozzászólás - 2007. szeptember 13. :: 10:15
Írtam kód ügyben,ezt a választ kaptam:
én most hívtam őket,mert nem váltották be a nyertes papírjaimat,mert ki volt vágva a kód.
az eladó mutatta a nála lévő szabályzatot amiben az van,hogy ha a nyertes felirat alatt lévő kód megvan ,nem hiányzik,akkor válthatja be.
Erre azt mondták ez arra vonatkozik,hogyha csak a nyert felirat látszik ,tehát hiányos a papír,akkor nem lehet beváltani ,mert az lehet nem nyert is.
Azt mondta,hogy hivatkozzak rájuk,az eladót nem hatotta meg,mikor mondtam,hogy beszéltem velük,az oldalon is fönt van.
Bocsi,hosszú lettem,de ezt be akartam írni.
Felveszik a bolttal a kapcsolatot,mert kötelesek beváltani.
Hozzászólás - 2007. szeptember 13. :: 10:15
Írtam kód ügyben,ezt a választ kaptam:
én most hívtam őket,mert nem váltották be a nyertes papírjaimat,mert ki volt vágva a kód.
az eladó mutatta a nála lévő szabályzatot amiben az van,hogy ha a nyertes felirat alatt lévő kód megvan ,nem hiányzik,akkor válthatja be.
Erre azt mondták ez arra vonatkozik,hogyha csak a nyert felirat látszik ,tehát hiányos a papír,akkor nem lehet beváltani ,mert az lehet nem nyert is.
Azt mondta,hogy hivatkozzak rájuk,az eladót nem hatotta meg,mikor mondtam,hogy beszéltem velük,az oldalon is fönt van.
Bocsi,hosszú lettem,de ezt be akartam írni.
Felveszik a bolttal a kapcsolatot,mert kötelesek beváltani.
CBA-ban az első beváltásnál nálam is problémázott a pénztáros, h rászóltak, h nem fogadhat el ennyire szétszedett papírt. Mondanom sem kell, h teljesen épségben volt a csomi, csak a kódot vágtam ki róla. A többi nyerős papírt már félve vittem beváltani, mert ugye a kódot mindről kivágtam, de szerencsém volt, mert a többi pénztáros nem akadékoskodott.
köszi Ildi!!!

-ben! 

nusileo
Kettőt küldök email-ban!
Kettőt küldök email-ban!