Rudolftelep Borsod-Abaúj-Zemplén megye észak-nyugati részén, Kazincbarcikától 10 km-re, a Múcsony-Szuhakálló-Ormosbánya szénmedencében, a kristálytiszta levegőjű Mák-patak völgyében fekszik. Közvetlen szomszédai Izsófalva, Ormosbánya települések és Edelény város.
Ennek a csoró rénszarvasnak fogyókura ez a játék nem a Télapónak...
Bicaj, meg édesség foci, meg öltöztetés, meg ugrálgatás.... " alt="">
Nekem az a kedvencem amikor a Miki bá vetődik, meg elesik... " alt="">
Éjszakára nyejen már vki nekem, aki nem alszik... " alt=""> (cserére)
Én már kicsit unom.... " alt="">
ha ez 1. éjjel volt, akkor 2 esélyt adtál magadnak.. én nem feküdtem, mert mire összejött a lánynak is már nem volt idő aludni...
a játékok tényleg jók, de nálam is akadoznak... de attól még a gyerekek élvezik, mert vicces " alt="">
Nekem is tetszik." alt=""> Igaz nyertem is, de anélkül is jópofának tartanám. Ahogy meg az elsős fiam röhög rajta, azzal kedélybetegeket is lehetne gyógyítani." alt="">
cappucci, az éjszakát is irigyled amikor te aludtál, míg más próbálkozott?? első perctől tudtad, hogy megy a játék, te is megtehetted volna, hogy fent maradsz és próbálkozol....
a sorsolásra meg senkinek nincs ráhatása... " alt="">
HÁt az én ujjaim is kellőképpen elfáradtak már. Itthon a 90 mp az 90 mp (új céges laptop " alt=""> ), de a benti gépemen 1 játék alatt/mellett simán meg is ebédeltem.
nekem a játék tetszik,igaz nem nyertem,de mindenhol nem nyerhetnek ugyanazok" alt=""> annyit rötyögök a játékon,jól ki van találva, a gépem gyors. Viszont a Tibis játékon nem nyitogatja a játékokat nekem sem Mozillával,sem Explorellel
Nem tetszik nekem ez a játék. " alt="">
Valaki már kétszer, háromszor, egy néven, több néven nyert. Nekem meg semmi.
Ráadásul tök szívesen fogyasztanám le a télapót, ha az első játék 90 másodperce, nem tellene bele 9 percembe. " alt="">