Nekem sem sikerült. Majd mással.
Rozsomak: sikerült nyerned?
Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 174 oldal |
Penny 66/0 " alt="">
Nagyon szomorú vagyok a Penny miatt. 😢
Tudom nem sok 5 sorsjegy, de ezeket a saját vásárlásaim miatt kaptam, és reméltem, hogy összejön valami.
Tudom nem sok 5 sorsjegy, de ezeket a saját vásárlásaim miatt kaptam, és reméltem, hogy összejön valami.
Mivel lejárt a 24 órás értesítési határidő a Penny játéknál így elmondhatom hogy már 4 hónapja nem nyertem semmit " alt="">
Hiába is próbálkozom, semmi " alt="">
Moomin83!
Nekem se sikerült a Lindt, igaz, csak pár blokkom volt.
Én az Ooops-ban bíztam/bízok nagyon, tele vagyok papírtörlővel és zsebkendővel😅, de eddig semmi.
Amúgy jó néha egy kicsit panaszkodni, talán ez hoz meg egy olyan nyereményt, amire nem is számítasz. 😉
Nekem se sikerült a Lindt, igaz, csak pár blokkom volt.
Én az Ooops-ban bíztam/bízok nagyon, tele vagyok papírtörlővel és zsebkendővel😅, de eddig semmi.
Amúgy jó néha egy kicsit panaszkodni, talán ez hoz meg egy olyan nyereményt, amire nem is számítasz. 😉
Hát nagyon csalódott vagyok, 3 hónapja semmi nyeremény, még egy kicsi sem
Ebben a Lindt-ben reménykedtem, de ez sem jött össze " alt="">
Bocsi a nyavalygásért
Ebben a Lindt-ben reménykedtem, de ez sem jött össze " alt="">
Bocsi a nyavalygásért
A Mikával sikerült 2 párna ,nem nagy szám ,de 7 unokám és 2 pótcsaládnál 5 gyerek .Gondoltam nem nehéz nyerni de tévedtem és ha sikerül többet nyernem én azt tombolára szoktam felajánlani.
Milkán már sírva röhögök, ilyen még nem volt, h az ilyen promóciós cucc szóró játékukon sok/0 eredményem legyen. Szerintem van olyan, aki orszá nyitás után céllövöldét fog tudni nyitni😁🤣 Na, sebaj, a játék vége után majd kiszórják csokihoz. 😁
Milka nem jött össze,pedig ebben biztos voltam)
janesz424 2021-02-01 :: 15:32
Kb 30 db Coca kódot küldtem be.
Eddig semmi...
Kb 30 db Coca kódot küldtem be.
Eddig semmi...
Sziasztok! Szintén sehol semmi, már év végén sem. Pedig szorgalmasan körbejárom a várost Spar, Tesco, Coop, hol mi játszik...
Sok szerencsét mindenkinek! Főleg azoknak, akiket az utóbbi időben kerül a szerencse! 😊
Tudom, hogy nem vagyok egyedül, csak valamiért úgy éreztem, hogy ez az én évem lesz! 🤣😁
Én is várom a sport szeletes játékot, csak azzal az a baj, hogy még többen játszanak majd vele, mint a blokkos töltögetős játékokkal, ergo még kevesebb esély a nyerésre. " alt=""> De persze már én is gyűjtögetem a csokipapírokat szorgalmasan. " alt="">
Én is várom a sport szeletes játékot, csak azzal az a baj, hogy még többen játszanak majd vele, mint a blokkos töltögetős játékokkal, ergo még kevesebb esély a nyerésre. " alt=""> De persze már én is gyűjtögetem a csokipapírokat szorgalmasan. " alt="">
Én sem, se Chio, se Activia, se Knorr, se Lidl " alt="">
Fel a fejjel,nem vagy egyedül!
Én is töltögetek minden nyavaját de semmi.
Az összes idei Chio játék eddig nulla!
Ott van a dárga nádcukor játék,az Activia,a Lindt,a Coca-Cola és sorolhatnám! A sport szeletet várom nagyon,abból már be vagyok tárazva! " alt="">
Azért sok szerencsét kívánok! " alt="">
Én is töltögetek minden nyavaját de semmi.
Az összes idei Chio játék eddig nulla!
Ott van a dárga nádcukor játék,az Activia,a Lindt,a Coca-Cola és sorolhatnám! A sport szeletet várom nagyon,abból már be vagyok tárazva! " alt="">
Azért sok szerencsét kívánok! " alt="">
Jöttem panaszkodni. Mostanában semmivel nem nyerek. 😢
Hiába töltögetem az Activias és a Chios blokkokat, a Cola kupakokat, stb., semmi.
Idén még csak egy Goldenburg szakácskönyv jött össze, de az is tulajdonképpen tavalyi játékból. Ja, és vettem Vegán Veknit, úgyhogy elvileg még egy vászontáska.
Hiába töltögetem az Activias és a Chios blokkokat, a Cola kupakokat, stb., semmi.
Idén még csak egy Goldenburg szakácskönyv jött össze, de az is tulajdonképpen tavalyi játékból. Ja, és vettem Vegán Veknit, úgyhogy elvileg még egy vászontáska.
Kinder Bueno 18/0 " alt="">
Kinder Bueno 45/0. " alt="">
Milka 18/0, többet nem veszek! (igaz, megelégszem a fődíjjal is!!!)