Zsolesz, köszönöm a részletes választ.
Niola!
Huszonvalahány éve előfizetői vagyunk a Meglepetés magazinnak. Az e heti számban is 7 beküldhető rejtvény van. Idáig csak egy CD-t nyertünk velük, illetve egyszer küldtek egy hűtőmágnest azzal, hogy milyen hűséges előfizetők vagyunk és évek óta nem nyertünk semmit. Természetesen az 5 perces bevásárlást szeretnénk megnyerni minden héten.
A Fülest, Kis-Fülest hébe-hóba vesszük meg. Már többször nyertünk vele. Sok pályázatuk viszont közös más rejtvényújsággal, így azt is meg kellene venni, ha szeretnénk beküldeni.
Nem kifejezetten rejtvényújság, de a Fanny magazinban (több) és a Storyban (egy) is van rejtvény. Többször nyertünk velük.
Asszonypajti ma vette meg a Sudoku rejtvénymagazint, de csak 1 küldhető be.
Szüleim vesznek még több rejtvényújságot (Kedvenc lapcsalád több terméke, Nagybetűs rejtvénylapok), de ezek megfejtéseit is én szoktam beküldeni.
Viszont nagyon kell figyelni, mert egyre több olyan újság is van, amely megszüntette a beküldős pályázatait (Ügyes, Eszes, Tere-Fere), de továbbra is megjelennek.
Vannak éves, illetve évszakokhoz köthető, 100 oldalt meghaladó kiadványok (évkönyvek, Kedvenc évszakok) is. Általában több pályázattal.
Sikerült az olasz módra. 😁 Ki melyik lapot ajánlja nyereményjáték szempontjából?
A Füles olasz módra 9. Számának a pályázatok megfejtései megvannak valakinek? Megvettem, de nekem ez az olaszos nehéznek tűnik. 😁 Cserére tudok adni Coca Cola nyitófül kódot a nethez vagy magyar szívvel játékához blokkokat.
Köszi mindenkinek. Az a rummy társasjáték szupi lehet. 😀
Most én is jó sokat ültem felette, de végül a 2. játékos mellett döntöttem.
Niola, ez most nagyon nehézre sikeredett! Annyit tudok, hogy nem az első a helyes választ, a többit nem tudom kirakni.
Füles 34. Számában a 31. Oldalon lévő rummiklub feladványhoz lenne szükségem segítségre. Valaki tudja a megfejtést?
Köszönöm szépen, légyszíves küld el.

" alt="

">
Nekem az első kellene, a 31-es. Keresem, kutatom. 😍
Nekem a második forduló van meg. Ha rám írsz, el tudom küldeni.
Füles egymilliós nyári pályázatának első 2 fordulójáról sajnos lemaradtam. Szeretném megkérdezni, hogy valakinek megvan az első két forduló megoldása?
Köszönöm a segítséget!

" alt="

">
A Füles-Poénvadászat 27. számának közös rejtvényéhez kérnék segítséget a Gyere és a tanuljuk meg közötti résszel nem boldogulok

" alt="

">
Észjáték 2018/1, teljes egészében megfejtettem, de akárhogy forgatom a kis ábrát, nem találom a közmondást... Tud valaki segíteni, mert holnap van a beküldési határidő

" alt="

"> Nagyon köszönöm, előre is.
Sziasztok! Szeretném a múlt heti Füles Húsvéti extra pályázat megfejtését megkérdezni, mivel valahol nagyon elrontottam ! SOS ! köszi
vido56
Ha megint hófúvások lennének, akkor itt megtalálod a Penny rejtvényeket:
https://rejtveny.penny.hu/
11. heti Poénvadászat megfejtésért 11.heti Füles megfejtést adok

" alt="

">
Szemtelen módon szeretném a Penny heti rejtvény megfejtését. Hóhelyzet miatt nem kaptunk szórólapot!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások