Tegnap a Nyugati téren kávéztunk, és nem volt nekik a bögréhez való kártya, helyette McCafé törzsvásárlói, az 5. kávé ingyen kártyát lyukasztott
" alt="
">
Hármat ittunk tegnap, nem tudom, hogy ha a negyediket is megiszom, akkor erre a kártyára kapok-e bögrét...
" alt="
">
Vannak happymeal menüs játékok, ha érdekel vkit, képet tudok küldeni.
utalványért (hideg étkezési, libri)
sziasztok!
keresnék zöld színű doboz formájú coca-colás poharat
cserébe tudok rózsaszínt kínálni,de a megvétel is érdekel!
fontos lenne
köszi:
Csilla
McDonalds kuponokat Mol tappancsokra cserélném, vagy mid lenne cserébe?
Sziasztok!
Most milyen ajándékokat adnak a mekibe a HM menühöz?
Én nem szégyellem! Régebben én is adtam értük ezt-azt. Mostmár nekem is van - Meki kupon.
McDonald's kuponokat MOL tappancsokra, Libri utalványra vagy üdülési csekkre cserélnék. Ha másod van, azt is írd meg. Milka kanna, CBA-Príma pont és Raffaello kód is érdekel. És még pár gyűjthető cucc, amit nem írtam. Ha más kell (nem Meki), akkor is írhatsz, hátha van.
Év végi jutalom
Elcserélném a november 9-től november 29-ig érvényes kedvezményívemet. 12 290 Ft-ot lehet vele spórolni.
Milka pályázatot, vagy egy Libri utalványt szeretnék érte, de érdekel Dörmi tolltartó is.
a teljes szeptemberi mekis játékkolekció ( 4 polly baba és 4 kisautó) elcserélhető libri utálványra vagy más kuponfüzetre
Mc-is Happy Meal játékok cserére.
Sziasztok!
Továbbra is keresek egy sárga poharat,sajnos eddig sikertelenül,ez hiányzik a kollekcióból!Ha valakinek van,szívesen megvenném tőle!
email:giubbo@freemail.hu
Mel6, köszi
" alt="
"> A CBA-nál lévő Mekiben voltunk szerdán, akkor ott kétféle volt. De akkor elvileg a pénteki váltással holnapra már más lesz.
Hugi71
Most látom szerdát írtál.
Azután, vagyis pénteken volt váltás (elvileg)
Hugi71
Én úgy tudom pénteken volt a váltás, viszont a zöld kocsis kutya nekünk már múlt héten volt...
Most vagy nem fogyott el még abban a Mc Donaldsban ahol te voltál, vagy éppen elfogyott az aktuális heti és ezt adták helyette.
narancssárga, piros és zöld az már biztos volt, mert az van nekünk is, utoljára múlt szombaton voltunk...
Nem tudjátok, hogy a HappyMeal játékoknál mikor van a váltás? Szerdán zöld cipős meg bevásárlókocsis kutyus volt az ajándék, holnap akkor már más lesz vajon?
Újra vannak eladásra coca colás poharak:
szürke 1 db
zöld 2 db
kék 1 db
lila 1 db
Konkrét árajánlatot kérnék mailben (+ posta ktg)!
(nevemre kattintva megtalálod a mail címemet!)
kék, rózsaszín és lila dobozpoharat keresek...
...cserébe szürkém van, meg zöldem
Mc-is Happy Meal játékok (bontatlan újak és régiek is) cserére várnak.
Képeket tudok küldeni.
mel6
Nem tudtam volna mailt írni, mert még nincs beállítva az outlook-om, szal nem látom a mail címedet így...
Na mindegy, így jártam
" alt="
">
Szóval így továbbra is él a kérdés:
Valakinek van kék mekis pohara, amitől megválna?
Az gondoljon rám, és írjon egy mailt a ramcsi13@freemail.hu-ra...
Előre is köszi a jótevőmnek!
Ramcsy
Nem tűntem el, csak mailt nem írtál, miután ide beírtam, nem tértem vissza olvasni, mert aki szeretett volna magánban megkeresett.
Ha nevemre kattintasz kiadja a mail címemet (meg másét is), sajna lemaradtál így a pohárról
" alt="
">
mel6!
Merre vagy? Hova tüntél? Most akkor áll még az eladó mekis pohár vagy nem? Amire ígérted magad, rég elmúlt...
Úgy megörültem, hogy lesz kék poharam is
" alt="
">
Valaki más esetleg nem szán meg?
Nagyon megköszönném...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások